Şimdi Ara

3D GÖZLÜK İSTEYENLER... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
35.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: whoops

ben de bir süredir heves ediyordum 3d olayına. bir sürü 3d 1080p film indirdim bu yüzden :). en sonunda arkadaş 2 tane karton gözlük getirdi. açıkçası şirkette izleen herkes dumur oldu :). (kartonda böyleyse diyip gitti gidiyordan plastik olanını sipariş ettim onda performans çok daha iyiydi)

her filmin rengi farklıdır. o yüzden her gözlük her filmde çalışmaz. filmlerin gözlük renkleri için internete bakabilirsiniz. ben 40" lcd den izliyorum kesinlikle çok farklı ama gerçekten performans almak istiyorsanız minimum 720p filmlerde deneyin (3d film forumini diye aratın google da)

ayrıca tridef ti galiba programın ismi. laptopta half life 2 yi bu programla çalıştırıp 1920x1080p ye ayarlayıp hdmi dan lcd ye verdim. (program oyunları 3d oynamanızı sağlıyor ama profilinde tanımlı oyunlara tam destek veriyor) kesinlikle muhteşemdi. oyun ciddi ciddi 3d oldu ve derinlik hissi inanılmazdı. yalnız gözleri fena yoruyor.

televizyonun 100 hz olmasıyla 3d olayının hiçbir alakası yok. burada derinliği başka yöntemlerle veriyorlar. tek bir resim bile bu yöntemle 3d olabilir.

indirecek varsa en iyi performansı sea monsters,fly me to the world ve journey to the center of the world ten aldım. polar expres son durak 4 ve my bloody valentine fena değildi.

şu olayı aynen görüüyorsunuz :)

3D GÖZLÜK İSTEYENLER...

bi de xxx film buldum o da ilginç bi deneyim :P

xxx filmi nerden buldun ya

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...

• _____________________________
  • madem 100 mhz televizyonlarda 3 d seyredebiliyoruz yada herhangi bir televizyonda seyredibilyoruz. o zaman bu sony nin çıkarttığı 3d televizyon nedir ??? sayenizde durmadan kafam karışıyor :)

Orijinalden alıntı: bigbooss

madem 100 mhz televizyonlarda 3 d seyredebiliyoruz yada herhangi bir televizyonda seyredibilyoruz. o zaman bu sony nin çıkarttığı 3d televizyon nedir ??? sayenizde durmadan kafam karışıyor :)

ne olacak hocam para tuzağı başka bişey değil,piyasayı yeni bi ürünle doyurana kadar şişiriyorlar işler biraz kesildimi hop başka bi teknoloji,bu yeni çıktı eskisini çöpe atın bu daha iyi diyolar,milleti kendi paralarıyla kör etmenin çabasındalar 3D kesinlikle gözlere zararlı,10 dakka baktım şaşı oldum başım ağrıdı
  • Ben arkadasimda Nvidia gozluk denedim su monitoru falan. Iyiydi ama yorucuydu. Sinemaya gittim Avatar'a. Gozlerim tamamen pert oldu :) Ayrica gozluk cok agirdi acaip rahatsiz oldum. Bi sure sonra ise 3D normal goruntuymus gibi gelmeye basladi, cabuk alisti gozlerim. Ama HD'nin kusursuz isiklandirmasi vs kayboluyor 3D'de. Sadece goruntuler 3 boyutlu oluyor. Bence HD daha guzel.
    yine bir arkadaşımızı gözlüksüz 3d televizyondan bahsetmişti istanbulda bir iş merkezinde varmış belki bu tarz şeyler gözlere pek zararlı olmayabilir ilerde çıkarsa ancak bu şekilde bir şey olabilir oünun dışında HD ye devam edilmeli diye düşünüyroum.
  • Samsung, sony, Lg, philips 3D Tv'ler var şimdi. Her birisinin üç boyutlu gözlüğü ayrı. Mesela philips, philips PTA 02 gözlüklerle izlenebiliyor. Sony kendi gözlüğü ile ve ciddi fiatlardalar. Philips PTA 02 500 Tl..Bilmem daha ucuza getirmenin yolu var mıdır?

monitör bir harika hdmi - vga - dvigirişlerine sahip .

birde şunu belirtmek isterim görüntüyü 120 Hz almak için dual dvi kablo şart. normal dvi kablo bunu taşıyamıyor ve 75 hz falan veri iletisi saglıyor.

120 yi 120 olarak kulanın gerçekten çok farl varrr.

teşekkür ederim.
    Ram = Corsair XMS3 32GB(4x8GB) DDR3 1333 MHz
    Kasa = Aerocool Strike X One Advance , Psu = 750 Watt
    Monitör = Samsung 23'' 1920x1080 5ms Full HD
    HDD = Seagate 3.5 2TB 7200rpm , Kingston HyperX 3K 120 GB SSD
  • Tv. 3d özelliği yoksa gözlük işe yaramaz.

Orijinalden alıntı: drejtc

Tv. 3d özelliği yoksa gözlük işe yaramaz.

3d analog gözlük kullanıyorum. 3d oluyor ancak rengi soluk renksiz oluyor. 3d izliyebiliyorum.
    Ram = Corsair XMS3 32GB(4x8GB) DDR3 1333 MHz
    Kasa = Aerocool Strike X One Advance , Psu = 750 Watt
    Monitör = Samsung 23'' 1920x1080 5ms Full HD
    HDD = Seagate 3.5 2TB 7200rpm , Kingston HyperX 3K 120 GB SSD
  • Hort yapayım alacaksanız 15tl vestel 3d polorize gözlük kalitelidir tvnize alırsınız şu ucuz kırmızı mavi şeylerden almayın o real 3d eğildir teknolojisi değişik basit 3ddir onu yapmak çok basit al filim kartona yapıştır izle :) 20tl etmez o .
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.