Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
199
Favori
370.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @arcadas

    evet malum yerlerden indirdiğim avatar 3D real bluray dosyası var. 49,5 GB boyutu..

    -man lı filmler aynen dediğin gibi. :):) klişe marvel filmleri :):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    hadi size bi kıyak geçeyim.
    sevgililer günü katliamının Türkçe ses dosyasını yüklüyorum turbobit'e.
    azcık sabredin indirme linki veririm size.


    düzeltme:
    yaa bu torbobit, netload ne sinir şey.
    bana 136mb dosyayı kesintisiz upload edebileceğim bir yer söyler misiniz?

    kral sevgililer günü katliamı ses dosyaasını yükle br daha geçmişlerinin ruhu için bir takım siteler vıp üyeliğe geçti deli oldum bulamadım lanet ses dosyasını
  • 3d film indirebileceğim güzel bi torent va site önerebilcek var mı ? Pm bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    Ben avatarı 1080p indirdim 3D kalitesiyle hem derinlik hemde dışarı çıkma efektleriyle beni benden aldı evde ağzımız açık izledik, 49.5 gb bluray nasıldır tahmin bile edemedim birde en az 120 ekran tv olucak
  • xmxksk kullanıcısına yanıt


    edit : life of pi filmi de 45.2 Gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 5 Mart 2016; 0:15:22 >
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    Merabalar hocam sabahtan beri araştırıyorum babam 2 gün önce Vestel 49UA9400 modelini almış bende eve gidince tvyle sınırları zotlamayı düşünüyorum.

    Teknolojiyle aram iyidir ama 3D ye biraz uzağım vaktin olduğunda bi açıklama çakarsan genel olarak sevinirim kafamdaki boşluklarıda ya sana iletirim yada internneten devam ederim.

    1080p sbs dual TR eng veya .iso veya .mkv formatında dediğim filmler. ;);
    Mesela bi yorumunda böyle yazmışsın eminim her kelimenin özel bir anlamı vardır
    Ben anladığımı yazayım sen eksiklerime göre yanıtlarsın umarım
    1080pixel biliyoruz,sbs 3D-full 3D diye ayırıyorlar ama forumda full sbs 3d filme örnek veren görmedim tvninde ne kadar desteklediğini bilmiyorum açıkcası,dual nedir bilmiyorum,tüm ailleye izleteceğim için altyazı olmaması gerek olması halindede ekstra bi çok işlemden bahsetmiş bazı arkadaşlar belkide çok kolay ama dediğim gibi konuya uzağım birde uzantı mevzu var hala alışamadım mkv olsa ne olur başka bi tür olda ne olur diye soruyorum kendi kendime ve sana:)
    İlk film olarak Türkçe dublaj Avengers 2 izlemek istiyorum boyut ne kadar olur ve sağlam indirebileceğim bi kaynak varmıdır evde internet yok dışarıdan götüreceğim sıkıntısız ve heveslerin kırılmamasını istiyorum açıkcası,teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @antidot..

    :) anladım:)
    sbs demek : side by side .... yani yanyana 2 görüntü anlamında..biri sağ göz - biri sol gözün gördüğü açı....evet sbs3D bir filmi pc veya tv bu şekilde yanyana açar.. sonra tv nin 3D tuşuna basınca tv bu genel görüntüyü tam ortadan ikiye böler , sağ ile sol u birleştirip tek görüntü haline getirir. tv de bunu gözlüklerle birlikte normal karmaşık olmayan bir görüntü sunar..böylece 3D algısı oluşur..aktif - pasif olayına girmiyorum..
    bu yazdıklarımda yanlışım varsa düzeltsin diğer arkadaşlar.
    sbsout var.. o da iki görüntü altlı üstlü şekilde yayımlanıyor...

    gelelim çözünürlük e : 1080p ile 1080i .. ikisi de 1920x1080 demek.. 1080i 30fps - 1080p 60fps.. yani tabi ki 1080p daha iyi...boyutu da 1080i den yüksek oluyor...
    dual TR eng .. filme gömülü (entegre) Türkçe dublaj olduğunu belirtiyor.. kullandığın medya player ayarlarından ses i seçebilirsin.. altyazı da hakeza aynı.. filme entegre ise yine seçeneklerden altyazı seçip - açıp , kapatabilirsin..

    .mkv formatı yanlış hatırlamıyorsam matruşka vidyo anlamında.. yani filme/vidyoya yukarda bahsettiğim gibi 1den fazla ses , 1den fazla altyazı vs eklenmiş hali. ve sanırım h264 kodek le olduğu için gerçek bir bluray değil.. ama yine de gayet derecede iyidir.. 1080p mkv ler iyi yani.. m1080 : yani 1080i boyutu daha düşük olur 1080p mkv den...

    .iso formatına gelince... şimdi gerçek bluray diski biliyorsun..40-50GB oluyor. _ts dosyaları var içinde..( galiba _ts idi)..
    iso ise bu bluray i nero vs ile kalıp yapılıyor. o kalıbın formatı iso.. mesela bende bluray oynatıcı yok.. ( gerçi PS3 var da :) işte bu yüzden .iso kalıbı olarak direkt bluray indiriyorum.. sonra bunu deamon tools ile açıyorum.. bu şekilde oluyor..

    bluray farkını tam bilmiyorum ama sanırım şu.. ki gerçekten farklı oluyor bluray... ( zaten bluray menü var..ona girmiyorum bile :)

    mkv filmlerde 1080p de dediğim gibi 1920x1080 oluyor. ama çift görüntü.. bu anlattığım gibi tek e düşünce 1920/2x1080p oluyor.. bilmem anlatabildim mi..

    işte gerçek bir bluray da ikiye bölünmüyor.. iki adet 1920x1080p ekran üstüste biniyor.. sağ göz ve sol göz için gerçek 1080p değeri yani.. öyle olunca da aradaki fark büyük oluyor netlik olarak.. ;);)

    diğer arkadaşlar da okusun.. yanlışım varsa düzeltsin.. ben bildiğim kadarıyla yazdım:) :)

    soruna gelecek olursam
    avengers2 m1080 : 1080i 3D 2.26 GB
    avengers2 1080p 3D 11.6 GB ... ikisi de TR dublaj ... ikisi de .mkv formatında...umarım yardımcı olmuşumdur biraz da olsa... ;)

    diğer hususu pm atıyorum.. ;);)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Arkadaşlar bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntısız 3d kullanabilirmiyim ?

    www.philips.com.tr/c-p/49PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv

    kesinlikle kullanabilirsiniz. ve bu tv ye mutlaka kodiyi yükleyin sınırsız film dizi belgesel ve maç olayını kumanda rahatlı ile ücretsiz izleyin. Ambilight özelliği ise mükemmel. Android TV olması ayrı bir avantaj.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fkaralar

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Arkadaşlar bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntısız 3d kullanabilirmiyim ?

    www.philips.com.tr/c-p/49PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv

    kesinlikle kullanabilirsiniz. ve bu tv ye mutlaka kodiyi yükleyin sınırsız film dizi belgesel ve maç olayını kumanda rahatlı ile ücretsiz izleyin. Ambilight özelliği ise mükemmel. Android TV olması ayrı bir avantaj.

    7150 aldım tv efsane

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • legendary tomb of the dragon 3D ..

    yönetmen pek çok yerde pop out kullanabilirmiş bence.. sadece sonlarda var..( canavar kısımlarında)
    pop out film genelinde yok yani.

    fakat , yönetmen alan derinliğini sık ve güzelce kullanmış.. filmde 3D alan derinliği ben çok beğendim..

    filme gelecek olursak.. hani şu kanal d , atv vs saat 02:00 den sonra yayımlanan dandik filmler var ya.. aynen onlar gibi bir film..:):) bu filmi niçin 3D çekmişler anlamadım:) konu da klişe.. efektler de çok çok yapay :):)

    alan derinliği sevenler izlesin :):)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 13 Haziran 2016; 4:11:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    quote:

    Orijinalden alıntı: Basat84

    quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    quote:

    Orijinalden alıntı: Basat84

    Arkadaşlar selam,

    full sbs , half sbs ve 3d standart movie arasındaki fark nedir acaba ?

    Forumu biraz inceledim ancak genelde tavsiye oyun ve film bulabildim ancak ana konuyu kaçırmak istemiyorum :) bilen bir arkadaş anlayabilecğeimiz dilden yazabilir mi ?

    Selamlar,


    Bu konunun ilk mesajında geniş bir açıklama var. Standart 3D derken ne kastetiğini bilmiyorum, Full-SBS / Half-SBS ise 3D TV standardı olan ortadan ikiye ayrılmış görüntülerden bahsediliyor. İnternetten edinceğin 3D video ve filmlerin çok büyük çoğunluğu bu şekilde.

    ilk mesajı okudum ama istediğim bilgiyi edinemedim. bu ne gibi farklılıklar getiriyor. yani bir 3d tv de half veya tam izlemenin bir farkı artısı eksisi var mıdır ? hangilerini tercih etmeliyiz gibi...

    Full-SBS leri zaten çoğu TV oynatmaz, Half-SBS izlemen lazım. Bunlar normalde Full HD çözünürlükte gelir ancak 3D olarak verilme sırasında sıkıştırılıp tam ekrana açıldığı için bir miktar görüntü kalitesi düşer. İlk tercih her zaman Blu-ray player + orjinal film dir, bunlar en yüksek kalitede 3d filmler olur. Yine .iso oynatabilen bir media player bulunup internetten BD25 .iso 3D Blu-ray rip filmler edinilirse bunlar da aynı üst kalitede olacaktır. İkinci sırada SBS yayın gelir, internette en geniş bulunabilen Half-SBS dir bu da gayet iyidir.

    benim laptop Intel® Core™ i5-2410M işlemci ve ıntel hd graphic 3000 destekli özeliklerde Intel® InTru™ 3D Teknolojisi destekliyor ve açıklamada ise şöyle yazıyo..

    InTruTM 3D Teknolojisi

    Artık müşterileriniz bilgisayarlarında kusursuz bir 3D görsel deneyimi yaşayabiliyor. En sevdikleri 3D filmleri aktif obtüratör 3D gözlüklerle Blu-ray* Stereo 3D* olarak izleyebilirler. HDMI* 1.4 aracılığıyla TV’de 1080p, yüksek çözünürlüklü görüntü sağlar.

    ben bd25 veya ıso blurayleri indirip, laptopu 1.4 hdmı kablo ile lg 3d tv ye bağlasam dameon toll sanal sürücü ve power dvd ile 3d iso oynatabilirmiyim acaba yani laptop destekliyormu şimdi 3d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volie82

    iki arkadaş da sormuş , nerden bulabiliriz diye.
    burada link paylaşımı yasak diye biliyorum.
    hem yabancı site( TR ses dahil değil (torrent evet) , hem de Türkiye'den ( TR ses dahil entegre) link verebilirim. pm atın.. ;);)
    1080p sbs dual TR eng veya .iso veya .mkv formatında dediğim filmler. ;);

    Merhaba, PM atabilirseniz sevinirim.
  • 3D Animasyon tavsiye eder misiniz? Böyle ekrandan dışarı çıkan tarzdan olursa daha iyi olur ama çok da önemli değil. Konusu vs iyi olursa güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 27 Haziran 2016; 0:46:21 >
  • merneptah..

    aktif obtüratör 3D gözlüklerle .. bunu tam bilmiyorum. fakat yazılanlara göre senin laptop tan direkt izlenebiliyor..

    HDMI ile zaten 3D tv ye her türlü oynatabilirsim..;);)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buyukbang

    quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Hayır, full SBS çok daha yüklü. En basitinden iyi bir donanıma ya da iyi bir 3D destekli media playera ihtiyacı var full SBS filmlerin. Half SBS için direkt USB bile yeterli.

    Bir not vereyim, Full SBS'i donanımsal olarak hızlandıran hiçbir cihaz ve ekran kartı mevcutta yok. CPU'nun çok güçlü olması gerekli. 3D bluray'de ve half SBS'de ise bu tip bir sıkıntı yok.

    i5-2410m işlemci ile full-sbs dosya ne splash pro 2.0,bsplayer,km player,vlc ,gom gibi playerlar ve çeşitleri ile sıkıntı varken yani lag ve fps takılma yaşarken şaka gibi windows media player ile yani windows'un kendi playerı ile ne takılma ne birşey

    full-sbs'ler H.264 (AVC) codek desteklese bile donaaımsal hız yani ekran kartından video kodlama olmadığı için, dediğiniz gibi bütün güç işlemcide bitiyor, 3840x1080p çözünürlük yada 2160p oluyor full-sbs'ler,ama pc'de bütüm mediaplayerlar takılarak oynatıyor,sadece windows media player hariç, bu zıkkım windows media player'da altyazı görmüyor illa dvd olucak film



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Haziran 2016; 22:28:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volie82

    merneptah..

    aktif obtüratör 3D gözlüklerle .. bunu tam bilmiyorum. fakat yazılanlara gpöre senin laptop tan direkt izlenebiliyor..

    HDMI ile zaten 3D tv ye her türlü oynatabilirsim..;);)

    ıntel hd 3000 işlemcinin dahili ekran kartı, 3d desteklediğini kısaca 3d ıso filmi damen toll ile sanal sürücüye tanıtıp power dvd son sürüm ile 3d ıso izlemek, normalde 3d ıso baya elimde mevcut dosya var ama fpr kullanıyorum ve ıso ve half over under arasından belli mesafeden fark yok gibi çünkü:

    SBS,(Side-By-Side) 3D içerik için, çözünürlük 3840x1080 (her bir göz için 1920x1080) ,
    OU (over under),3D için çözünürlük 1920x2160 (her bir göz için 1920x1080) ,
    HSBS,(Side-By-Side) 3D çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 960x1080) ;
    HOU,(half over under) çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 1920x540) olur.

    ama fpr panelde çöz:düşme olayı yani iki göze 1920x1080p yerine 1920x540p olayı ama bunu pek hissetmiyorum açıkçası,tv LG 50LF650V 3D SMART
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Sammy'nin Maceraları 1 ve 2 bu filmleri tavsiye ederim iki filmde sürekli dışarıda.
  • 3D FULL OVER ONDER YANİ ÇÖZÜNÜRLÜK 1920X2160p, FİLM ANİMASYON BELGESEL BULABİLECEĞİNİZ BİR TRACKER BUYRUN


    http://torrents3d.ru/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    3D FULL OVER ONDER YANİ ÇÖZÜNÜRLÜK 1920X2160p, FİLM ANİMASYON BELGESEL BULABİLECEĞİNİZ BİR TRACKER BUYRUN


    http://torrents3d.ru/



    3D filmi altyazılı izlemek işkence gibi.
    O nedenle 3D filmde dublaj tercih ederim, verdiğin linkte dublajlı film var mı?
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Alt yazıyıda 3d olarak çeviren programlar var ama bence o kadar kötü değil tüm 3d filmleri normal alt yazıyla izledim
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.