Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam. benim anlamadığım birşey var bu 3d tvler hakkında. bilgilendirirseniz sevinirim.
    şimdi babam 3d tvlerden almış, ben de ona göre filmler indiriyorum.

misal lg 3d demo diye bişi indirdim. normal bilgisayarımın monitöründe 3d olarak izleyebiliyorum gözlük vs. olmadan sadece gözlerimi şaşı yaparak. o zaman bu 3d tvnin olayı nedir ? benim indirmiş olduğum video üzerinde bir oynama mı yapacak ? eğer yapacaksa gözlüğün anlamı nedir ?

yani bu 3d videoları normal bir monitörde gözlükle veya şaşı bakarak izleyebiliyorsak, 3d tvnin rolü nedir burada ? ne olur anlatın dalga geçmiyorum bi türlü anlamadım olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcaptain

3d oyun oynamak için ayar nerden yapıyoruz bilgisayar üzerinden
    HDMİ bağlantı ile bağlı televizyona half sbs filimleri sorunsuz izliyorum
    mesela Call of Duty Black Ops oyun için?

bunu soruyodum gunlerdir. direk yanyana goruntuyu tv ye aktarıyosunuz oluyo yani?
    ekran kartınız veya PC modeliniz nedir?

oyun oynamak için olay tamamen degisiyor bildigim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar selam. benim anlamadığım birşey var bu 3d tvler hakkında. bilgilendirirseniz sevinirim.

misal lg 3d demo diye bişi indirdim. normal bilgisayarımın monitöründe 3d olarak izleyebiliyorum gözlük vs. olmadan sadece gözlerimi şaşı yaparak. o zaman bu 3d tvnin olayı nedir ? benim indirmiş olduğum video üzerinde bir oynama mı yapacak ? eğer yapacaksa gözlüğün anlamı nedir ?

yani bu 3d videoları normal bir monitörde gözlükle veya şaşı bakarak izleyebiliyorsak, 3d tvnin rolü nedir burada ? ne olur anlatın dalga geçmiyorum bi türlü anlamadım olayını

indirdiğin 3d filmlerin half sbs formatında olup olmadığından emin olmalısın. günümüz 3d tv leri half sbs filmi ( ekranda yan yana veya üst üste görüntü olur). tv de bu görüntüyü gördüğünde tv kumandasından 3d tuşuna basıp bunları üst üste tv nin bindirmesini bekleyeceksin. çıkıntılı bir görüntü oluşacak. bu çıkıntılı görüntüyü tv nin gözlüğünü takarak izleyeceksin.

internette dolaşan direkt çıkıntılı görüntüler bizim kullandığımız 3d filmler değildir, onlar ilkel tip Anaglyph 3D. bunlardan uzak durun. bu filmler 3d tv lerde işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 16 Ekim 2011; 19:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar selam. benim anlamadığım birşey var bu 3d tvler hakkında. bilgilendirirseniz sevinirim.

indirdiğin 3d filmlerin half sbs formatında olup olmadığından emin olmalısın. günümüz 3d tv leri half sbs filmi ( ekranda yan yana veya üst üste görüntü olur). tv de bu görüntüyü gördüğünde tv kumandasından 3d tuşuna basıp bunları üst üste tv nin bindirmesini bekleyeceksin. çıkıntılı bir görüntü oluşacak. bu çıkıntılı görüntüyü tv nin gözlüğünü takarak izleyeceksin.

internette dolaşan direkt çıkıntılı görüntüler bizim kullandığımız 3d filmler değildir, onlar ilkel tip Anaglyph 3D. bunlardan uzak durun. bu filmler 3d tv lerde işe yaramaz.

evet indirdiklerim half-sbs. yanyana iki görüntü var. anlaşıldı şimdi, 3dtv bizim yerimize bunları üstüste getirme işini yapıyor sadece, öyle çok ta ahım şahım bi iş yapmıyorlar yani, yazılımla fln halledilebilecek birşey gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: denizcaptain

3d oyun oynamak için ayar nerden yapıyoruz bilgisayar üzerinden
    HDMİ bağlantı ile bağlı televizyona half sbs filimleri sorunsuz izliyorum
    mesela Call of Duty Black Ops oyun için?

bunu soruyodum gunlerdir. direk yanyana goruntuyu tv ye aktarıyosunuz oluyo yani?
    ekran kartınız veya PC modeliniz nedir?

oyun oynamak için olay tamamen degisiyor bildigim kadarıyla.

evet half sbs filmi gom player ile açıyorum. HDMI kablosu ile televizyone veriyorum televizyondan 3d aktif ediyorum (bilgisayar ekranında çift kare) televizyonda sorunsuz 3 boyutlu izleniyor. Son derece zahmetsiz olarak izleyebiliyorum
    televizyon markası phlips PFL 7696 pasif gözlüklü

ekran kartım nvidia gt 525 laptop dell marka 5110 serisi i7
  • Geçen sezon oynanan ve Digiturk tarafından 3D olarak yayınlanan G.Saray-F.Bahçe futbol maçının torrent linkini arıyorum..
    Elinde olan arkadaş PM ile bana ulaştırabilir mi?
    Ya da linkinin bulunduğundan emin olduğu bir sitenin adresi de olur..

Şimdiden teşekkürler..
    Saygılar..
  • bende 42LW4500 war yalnız 3d film animasyon bulamadım bir yardımcı olun lütfen
  • Captain America The First Avenger 3D Half-SBS.mkv
    nete düştü
  • merhaba arkadaşlar. 3dtorrents davetiyesi olan varsa pm atabilir mi? :)
  • 3d torrents için davetiye gönderebilecek arkadaş var mı acaba
  • türkçe torrent siteleri için davetiyesi olan birileri pm atabilirse çok hayra geçer arkadaşlar teşekkürler
  • ben de arena-tr için davetiye arıyorum lütfen
  • arena tr için mail adresinizi ö.m atın oyunbitti

divandelen1905 arena-tr davetiyesi istersen sende ö.m atabilirsin.
  • beyler 3d torrents.orga üye olun.

captain america linkini aldım tam 43. GB müthişti keisn. bide trailerlar iniyo şu an umarım gerçek 3d dir.

gerçek 3d olduğunu anlamak için ne yapmak gerekir ?
  • Torrentlerde filmin SS leri olur genellikle ona bak, yayın SBS mi diye. Comment leri de oku mutlaka orda görüntü kalitesi hakkında yazarlar kullanıcılar. Filmin dosya boyutu da gerçek 3D olup olmadığı hakkında fikir verir zaten.
  • TV'yi aldık, sıra 3D film olayına geldi. Biraz araştıralım bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Torrentlerde filmin SS leri olur genellikle ona bak, yayın SBS mi diye. Comment leri de oku mutlaka orda görüntü kalitesi hakkında yazarlar kullanıcılar. Filmin dosya boyutu da gerçek 3D olup olmadığı hakkında fikir verir zaten.

sonradan farkına vardım ztn, sbs indirmek gerekiyomuş. erotik yayınlarda buldum süper olur kesin

yorumlara baktım fake değiller cidden millet tepkisini koymuş eğer gerçek 3d değilse.

bide techraven sna başka bişey daha sormak istiyorum; 1958 filmi SBS 3d yazıyo. mümkün mü eski filmeri 3d yapmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler 3d torrents.orga üye olun.

captain america linkini aldım tam 43. GB müthişti keisn. bide trailerlar iniyo şu an umarım gerçek 3d dir.

43 GB olanı .iso versiyonu, aman dikkat, sen daha makul bir yer kaplayan .mkv uzantılı SBS versiyonunu indirmelisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler 3d torrents.orga üye olun.

43 GB olanı .iso versiyonu, aman dikkat, sen daha makul bir yer kaplayan .mkv uzantılı SBS versiyonunu indirmelisin..

haklısın oldu bi kere.

yani 3d full 3d değil mi bu iso versiyonu olan ?
  • merhaba arkadaşlar. 3dtorrents.org davetiyesi olan varsa gönderebilir mi acaba? :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.