Şimdi Ara

3D Dışa doğru 60 inç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 6500 tl, 55 inç ve üzeri,görsellik dışa doğru tavsiyelerinizi bekliyorum.

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • 3D görüntülerde derinlik ve çıkıklık tamamen filmin nasıl çekildiğine bağlı. Film 2D olarak çekilmiş ve sen TV den sadece 3D ye çeviriyorsan çıkıklık bekleme zaten. Sadece hoş bir derinlik katılıyor ama özellikle oyunlarda hiç de fena değil. FPR gözlük gibi pasif teknoloji ile kullanılabilitesi var çünkü rahat ve gözleri yormuyor. Hava durumunu bile otur izle yani.

3D çekilmiş bir filmde ise daha gerçekçilik var tabii ki. Ama yine filmin çekim açıları çok önemli. Film çekilirken kameraya kendisine doğru gelen objeleri daha çok çekiyorsa ya da yakın-uzak kompozisyonlar kullanıyorsa çıkıklık mükemmel derecede hissediliyor.

TV olarak tavsiyem direk mağazaya gidip kendiniz test edin, özellikle 55" gibi bir boyutta çok önemli bu olay. Cinema 3D TV serisi şu an en iyi F/P ürünü ve pasif gözlük teknolojisi kullanması çok büyük avantaj. O bütçe yeterli olacaktır LW570S ya da LW650S modeline.

• Şöyle söyleyeyim bende 42LW4500 var. LG cinema tv serisinden full hd bir led tv. Onun 2D'den 3D'ye çeviri özelliğini kullanarak Assassin's Creed Lineage adlı kısa filmi izledim ve senin demek istediğin derinliği aldıladım bu çeviride. Ancak 3D mantığıyla çekilmiş, doğru açıları yakalamış ve başarılı kurgulanmış bir film izlediğinde sana doğru dışarıya açılan bir görüntü elde edeceksin. Dğer arkadaşlarında dediği gibi. Bu başarı TV'nin görüntü kalitesinden çok filmin çekim kalitesine bağlı.

55'' boyutlarında cinema TV'lerin smart serilerine bakabilirsiniz bence ama mutlaka gidip, deneyiniz satın almadan evvel.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inç Tv tavsiye.
    11 ay önce açıldı
    85 İNCH TV İÇİN TAVSİYE
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.