Bütçem 6500 tl, 55 inç ve üzeri,görsellik dışa doğru tavsiyelerinizi bekliyorum.
o dışa doğru olayı film ile alakalı bir olay tv ile değil yani 55lw570s lg tavsiye ederim
3D görüntülerde derinlik ve çıkıklık tamamen filmin nasıl çekildiğine bağlı. Film 2D olarak çekilmiş ve sen TV den sadece 3D ye çeviriyorsan çıkıklık bekleme zaten. Sadece hoş bir derinlik katılıyor ama özellikle oyunlarda hiç de fena değil. FPR gözlük gibi pasif teknoloji ile kullanılabilitesi var çünkü rahat ve gözleri yormuyor. Hava durumunu bile otur izle yani.
3D çekilmiş bir filmde ise daha gerçekçilik var tabii ki. Ama yine filmin çekim açıları çok önemli. Film çekilirken kameraya kendisine doğru gelen objeleri daha çok çekiyorsa ya da yakın-uzak kompozisyonlar kullanıyorsa çıkıklık mükemmel derecede hissediliyor.
TV olarak tavsiyem direk mağazaya gidip kendiniz test edin, özellikle 55" gibi bir boyutta çok önemli bu olay. Cinema 3D TV serisi şu an en iyi F/P ürünü ve pasif gözlük teknolojisi kullanması çok büyük avantaj. O bütçe yeterli olacaktır LW570S ya da LW650S modeline.
Şöyle söyleyeyim bende 42LW4500 var. LG cinema tv serisinden full hd bir led tv. Onun 2D'den 3D'ye çeviri özelliğini kullanarak Assassin's Creed Lineage adlı kısa filmi izledim ve senin demek istediğin derinliği aldıladım bu çeviride. Ancak 3D mantığıyla çekilmiş, doğru açıları yakalamış ve başarılı kurgulanmış bir film izlediğinde sana doğru dışarıya açılan bir görüntü elde edeceksin. Dğer arkadaşlarında dediği gibi. Bu başarı TV'nin görüntü kalitesinden çok filmin çekim kalitesine bağlı.
55'' boyutlarında cinema TV'lerin smart serilerine bakabilirsiniz bence ama mutlaka gidip, deneyiniz satın almadan evvel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme