Şimdi Ara

3D bluray oynatıcı yazılım tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda bluray oynatıcım var ancak 3d filmleri hangi player ile açarsam en iyi görüntüyü alırım,
    bu konuda tavsiye bekliyorum, tşkkrler,

• Bende bluray yok, ayrıca 3D gösterebilecek bir TV'm de yok. Ancak elimde bir çok 3D 1080p film var. Bunları, normal dizüstümde "Stereoscopic Player" adlı yazılımı kullanarak 3 boyutlu halde (tabii gözlükle) seyredebiliyorum. HDMI kablo ile LCD televizyona bağlayıp oradan da 3 boyutlu halde seyredebiliyorum.
    Bunları, belki bu yazılımı kullanarak filmlerinizi iyi bir şekilde seyredebileceğinizi belirtmek, hem de benim gibi 3D tv si olmayıp elindeki filmleri 3D olarak seyretmek isteyenlere bir yol göstermek amacıyla yazıyorum.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Bende bluray yok, ayrıca 3D gösterebilecek bir TV'm de yok. Ancak elimde bir çok 3D 1080p film var. Bunları, normal dizüstümde "Stereoscopic Player" adlı yazılımı kullanarak 3 boyutlu halde (tabii gözlükle) seyredebiliyorum. HDMI kablo ile LCD televizyona bağlayıp oradan da 3 boyutlu halde seyredebiliyorum.
    Bunları, belki bu yazılımı kullanarak filmlerinizi iyi bir şekilde seyredebileceğinizi belirtmek, hem de benim gibi 3D tv si olmayıp elindeki filmleri 3D olarak seyretmek isteyenlere bir yol göstermek amacıyla yazıyorum.
    Kolay gelsin.

cevap için teşekkürler,
    bende stereoscopic playerı kullanıyorum, bu şekilde 3d projeksiyonum ve dlp gözlüklerle güzel bir 3d alabiliyorum ancak stereoscopic player direk olarak bluray oynatmıyor, sadece avi, mkv vb. formatta hazır dosyaları açabiliyor,
    benim amacım elimdeki bluray filmleri direk olarak 3d oynatmak, buna çözüm arıyorum,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.