Şimdi Ara

3d ayt mat deneme, orijinal ayt mat denemeden daha mı zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayır tabii ki 345 orta düzeydir. Orijinal ise derece hedefleyenlerin çözmesi gereken bir denemedir
  • yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt
    Kardeş soruyu anlamadın mı *** adam ne sormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3d daha kaliteli orijinal daha zor. 3d 5 orijinal bir tane cozdum

• adebisimisali A kullanıcısına yanıt
    3 d yi 345 okumusum iglslfkdleşkfle
    3d daha zor bencee ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamagayretindeyim -- 4 Mayıs 2021; 17:18:45 >
    Lan adam 3d demiş kör müsün

• adebisimisali A kullanıcısına yanıt
    Tamam kanka gördüm şuan 😅😅😂😂
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MAT 3D Mİ ORJİNAL Mİ
    2 yıl önce açıldı
    orijinal tyt mat sb kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam la gitmeyin üstüne arada bende yapıyorum böyle yanlış okumalar :D

Hocam adam 3d yazmış ne diyosun aloooo (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaTosun -- 4 Mayıs 2021; 17:25:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d bitirdim orijinal yeni başladım 3d farkla daha zor gibi duruyor
  • Orijinal lti tarafında koyuyor bence 3d'ye ama 3d geosu daha sağlam gibi veya sürekli biz çiziyoz ondan böyle gelmiş olabilir.Orijinal 2020 basımda(lti var) isminin hakkını veren soru çok fazla.Eşitsizlik sorusuna bile tek çift fonk yorumu kattığı oluyor.Çok kazanımlı bir deneme yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 4 Mayıs 2021; 18:12:14 >
  • Tabii ki de orijinal daha zor.Orijinal anlaşılamayan soruları ile farkı arttırıyor.Ama bendeki olan geçen yılki bu seneki basımı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBBB59CB7 -- 4 Mayıs 2021; 21:31:16 >
  • 3d kaliteli, orijinal zor
  • Yeni basımı alan var mı orjinalin

• Aldım hocam ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Çözdün mü hocam daha hiç

• İlkini çözdüm bu akşam ikincisini çözeceğim yetişirse

• Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer biliyosan 20 baskısıyla farkı var mı ve denemeler nasıl seviyesi felan ben youtube de yorumlara baktığımda baya sğlam filan demişler 3d alcaktım onun geosu güzel değilmiş galiba

• Pandemi baskısını almıştım hocam geçen sene. 3d ile kıyaslayamam onun hakkında bilgim yok fakat bence geçen senekine göre çok daha iyi. Geçen sene sınava çok yakın zamanda almıştım ve aşırı zorlandım,soruları resmen anlayamıyordum. 2-3 tane çözüp bırakmıştım. İlk denemeyi çözdüğümde her yayın gibi kolay bir deneme bekliyordum başlangıç öyleydi fakat sonraki sorularda gayet iyi sorular vardı bence başlangıç denemesinden çok çoğu yayında orta denemelerde olan sorular tarzında yorumun da olduğu işlemin de olduğu sorular vardı. Orijinal almayı düşünmüyordum geçen seneki deneme yüzünden ama bir tek o kalmıştı son gün boş geçirmemek için aldım. Şuan için ilk denemede en azından hüsran yaşamadım. Bir yandan acil de çözüyorum mesela acil çözerken sanki tyt denemesi çözüyorum gibi geliyor o ayt kafasına giremiyorum sanırım soruların çok renkli oluşundan ve yeni nesil muhabbeti yüzünden ama orijinal şuanlik iyi gibi geldi. Eğer inceleme fırsatın varsa ben gibi ön yargılıysan incelemeni tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.