Şimdi Ara

3D Animasyon Renderları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3ds maxi unutmuşsun hocam.

Eğer yeni başladıysan houdini den Başlamanı tavsiye ederim. Çünkü Holywood stüdyolarının büyük kısmı houdini kullanıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    İkisi autodesk adı altında ama tabi belirtimeli

• Bina yapımında yardım edebilirim isterseniz hocam

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 küsur yıldır uğraşıyorum zaten bu işlerle houdini de biliyorum biraz, 3ds Max yazmama sebebim ise daha çok mimari modellerin tasarımında kullanıldığı için

• Ekleme; bugün yapımına başladığım bir ormanın modeli , bitirince tam halini atarım buraya yine
    3D Animasyon Renderları
    Bu da basit de olsa benim hoşuma giden bir su damlası veya su küresi ne derseniz artık 3D Animasyon Renderları
    3D Animasyon Renderları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Ağustos 2020; 15:23:46 >

• Konunun ben de takibindeyim. Model konusunda sorunum yok da render işlerini çok beceremiyorum. Gerçi üstüne de düşmüş değilim.

Hocam sizinle birlikte belki bir iki bir şey katabilirim bu konuda kendime. Modelleme konusunda da yardımcı olabilirim. İletişimde kalabiliriz.

• WhoFedSUB W kullanıcısına yanıt
    Hocam haftaya videolar atmaya başlayacağım zaten render konusuna değinmemi isterseniz hakkında video çekebilirim takıldığınız yer olursa da buradan veya youtubeden vs sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Ağustos 2020; 15:11:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.