Şimdi Ara

3d Animasyon Forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar birsey dikkatimi cekti, forumda Web Tasarim Grafik hakkinda bir bolum var, hazir burasi varken, bir tane de 3d Animasyon hakkinda forum acilmasi uygun olmazmi ? Yani eminim ki forumu takip eden insanlar arasinda bircok 3d ile ugrasan arkadas mevcut.



  • BENDE İSTERİM.SESİMİ DUYAN VAR MI?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeO

    Arkadaslar birsey dikkatimi cekti, forumda Web Tasarim Grafik hakkinda bir bolum var, hazir burasi varken, bir tane de 3d Animasyon hakkinda forum acilmasi uygun olmazmi ? Yani eminim ki forumu takip eden insanlar arasinda bircok 3d ile ugrasan arkadas mevcut.


    Dostum haklısın, ama ben birçok yazı yazdım tutorial bazında ayrıca çalışmalarımı da yazdım ilgi çekmedi, o nedenle 3d bazlı konuları ayrı, bir başka forumda tartışıyorum. Tabii ki 3d ve 2d olarak veya composer içerikli bir köşe olsa çok iyi olur. Ama bu kısıma çalışmalarımızı koyalım siz ne diyorsunuz?
  • Tabii ki cok guzel bir fikir calismalarimizi koymak. Yurtidisinda, buyuk firmalar bile, eleman ararken, cgtalk sitesindeki insanlarin yaptigi islere bakip, insanlara teklif goturebiliyorlar. Belkide boylelikle Turkiye de eleman arayanlar, insanlarin i$lerini buradan takip edebilirler.
    Eger donanimdan fazla uzaklasilmak istenmiyorsa, sitedeki diger yazilim bolumleriyle beraber, yazilimhaber.com :P ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeO

    Tabii ki cok guzel bir fikir calismalarimizi koymak. Yurtidisinda, buyuk firmalar bile, eleman ararken, cgtalk sitesindeki insanlarin yaptigi islere bakip, insanlara teklif goturebiliyorlar. Belkide boylelikle Turkiye de eleman arayanlar, insanlarin i$lerini buradan takip edebilirler.
    Eger donanimdan fazla uzaklasilmak istenmiyorsa, sitedeki diger yazilim bolumleriyle beraber, yazilimhaber.com :P ?



    Doğru haklısın dostum cgtalk ve 3dbuzz tarzı siteler bu tarz konuların öğrenilmesinde ve iş bazında değerlendirilmesinde örnek teşkil etmektedir. Yalnız onların içerik olarak felsefeleri sadece yazılımsal grafik.
    Ben tartıştığım bir konuydu geçenlerde bir başka forumda Türkiye'de neden yok bu işleri yapan, benden hariç , işte tam konuda iş ilanlarını incelediğimde türk firmaların yurt dışından insan istediklerini gördüm gerçekten bu içler acısı bir durum. Neden biz onlara muhtaçmışız gibi hep onları ön planda tutuyoruz. Ben burada olsun ve birçok yerde gerçekten hakkını verecek kadar uğraştığı işi bilen insanlar biliyorum ama malesef arananlar arasınnda türk yok. Zaten ismi lazım değil o türk şirketlere bu konu hakkında mail çektim. Kendilerinden cevap gelmedi! Eğer böyle bir platform kurulursa burda gerçekten çok memnun olurum, elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.




  • 3D Animasyonunu yaptığım çalışmaları buraya yüklüyorum.

    https://www.youtube.com/channel/UCvP4aBasEUZqT60stmTTItg?view_as=subscriber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.