Şimdi Ara

3d 46d7000 mi yoksa 2d 46lv5500 tarzı bir TV mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LED TV seçenekleri arasında kararsız kaldım. Şöyle ki; Samsung un 46D7000 TV si çok güzel ve çok beğendim ama 3D teknolojisine çok alışamadım. O yüzden 3D TV ye o kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. Çünkü ben 3D yi daha çok oyunlarda (wii konsolda) 2d'den 3d ye çevirerek kullanacağım. Eğer bunu çok verimli yapamıyorsa o kadar parayı 2d ağırlıklı seyredeceğim TV ye vermek istemem. O yüzden LG 46LV5500 gibi 2D uygun fiyatlı bir model mi tercih etsem mi diye düşünmeye başladım. Şayet LG46LV5500 ün de görüntü kalitesi Fiyat performansa göre uygun geldi. Ama LG ile Samsung u yan yana koyduğumuz da Samsung un gerek görüntü kalitesi gerekse Estetik görünümü ile çok ağır basıyor.

TELEVİZYONDA ARADIĞIM ÖZELLİKLER ŞUNLAR:

* KABLOLU/KABLOSUZ Bağlanabilirlik özelliklerinin geniş olması
    * İnternet tarayıcı şeklinde internetini kullanabileceğim özellikte olması
    * SD yayınlarında da yüksek görüntü performans vermesi
    * Birde çerçevesi d7000 kadar güzel olsa tadından yenmez.

Kısacası 46D7000 özelliklerinde ve estetiğinde tavsiye edeceğiniz 2D bir TV de işimi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 21 Kasım 2011; 21:17:39 >

• 3 de yı sadece wıı dekı 2d oyunları 3d ye cevırmek ıcın alıcaksan zaten alma derım 2d goruntulerı 3d ye cevırmek ıkı ayrı resmı ust uste koymak dıyorlar bırlestırmek gozluksuz bakınca kayık kayık goruyoruz ya resımlerı gozlukle bakınca net goruyormusuz yanı orjınal 3d gıbı olamaz zaten en ınce cercevelı tvlerı samsung uretıyor oburkunler hep kalın sayılır samsung a gore.bende 7000 8000 modelını cok begenıyorum ama unutmamak gerekkı cok hassas olduklarınıda okudum burda.ılla 3d oyun oynamak ıstıyorum dersen sony nın kampanyası var suan bellı tv modellerıne 199tl karsılıgı ps3 verıyo.orjınal 3d oyun oynarsın ps3 sahıbı olmus olursun blu ray hd ve 3d fılm lere bakarsın bence 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokhan35 -- 21 Kasım 2011; 22:13:11 >
  • Peki bu 199tl karsılıgı ps3 veren kampanya nerede var, hangi modeller için geçerlidir.
    Birde Samsung 46d6500 ile 46d7000 arasındaki fark nedir acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.