Şimdi Ara

3COM WIRELESS SORUNU :( -HELP ME :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3COM 3CRWDR100A-72 4-PORT SWITCH KABLOSUZ ADSL 2/2+ MODEM kullanıyorum.. fakat wireless a şifre koyduğumda lg marka laptopumla kablosuz olarak internete bağlanamıyorum ve şöyle bir sorun veriyor..veya kimlik doğrulama zaman aşımı nedeniyle başarısız oldu diyor. fakat modemin wireless ayarlarından ( modem abimin bilgisayarına ethernetle bağlıiordan yapıyorum) şifreyi kaldırdığımda hemen internete girebiliyorum laptopumla..ama onda da yarım saat-1 saatte bir bağlantı kopuyor. bu sorunu nasıl halledebilirim acaba?.

3COM WIRELESS SORUNU :(     -HELP ME :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 28 Temmuz 2008; 17:26:30 >

• şifreleme algoritması olarak ne kullanıyosun peki?
  • firmware update yap abinin etharnetten giriyor ve kopuyorsa virus yada trojan vardır... wireless şifreleme en iyisi WEB tir.
  • en kolay kırılacak olanı da WEB dir tabi...
  • WEP şifrelemesi çok kolay kırılabilmektedir.WPA şifrelemesi kullanırsan çok daha güvende olursun.
  • wep i de denedim wpa yı da.. ikisinde de bağlanamıyoruz şifre konulduğunda.
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laptopun wirrless adaptörü atherosmu bende de toshiba laptop var benimde 3com a şifre koyduğumda bağlanmıyordu wireless adaptörünü güncelle öle dene sorun ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altugs

laptopun wirrless adaptörü atherosmu bende de toshiba laptop var benimde 3com a şifre koyduğumda bağlanmıyordu wireless adaptörünü güncelle öle dene sorun ortadan kalkacaktır.

yok benim adaptör intelinki. güncelledim yine de olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 30 Temmuz 2008; 10:58:02 >
  • wep şifrelemeyi denemişmiydin 64 bitliği

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

laptopun wirrless adaptörü atherosmu bende de toshiba laptop var benimde 3com a şifre koyduğumda bağlanmıyordu wireless adaptörünü güncelle öle dene sorun ortadan kalkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugs -- 30 Temmuz 2008; 12:23:17 >
  • quote:

wep şifrelemeyi denemişmiydin 64 bitliği

quote:

quote:

ya onu deneyemedim çünkü onu seçtiğimde ne çeşit bir şifre koyacağımı anlayamadım.. çünkü yazdığım şifreyi bir türlü kabul etmiyordu

• orda şöyle yapıcaksın örnek osman1010 yazdın alta 6 tane kutucuk çıkıo ordaki FF AA BB CC DD AA die ordaki şifreyi sana şifre sorduğunda giriceksin bide böle dene
  • quote:

orda şöyle yapıcaksın örnek osman1010 yazdın alta 6 tane kutucuk çıkıo ordaki FF AA BB CC DD AA die ordaki şifreyi sana şifre sorduğunda giriceksin bide böle dene

peki bi deneyim akşam.. sağolasın hocam.
  • rica ederim
    quote:

quote:

orda şöyle yapıcaksın örnek osman1010 yazdın alta 6 tane kutucuk çıkıo ordaki FF AA BB CC DD AA die ordaki şifreyi sana şifre sorduğunda giriceksin bide böle dene

peki bi deneyim akşam.. sağolasın hocam.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var WPA ve WEP i denedim ikisinden de sonuç alamadım wireless kartım intel ama bir türlü bağlanamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.