Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
24
Favori
40.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memnun oldum hocam, hakkımızda hayırlısı olsun. Aynı yer aynu görev olması güzel şans. :)

• jacky1525 J kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, muhtemelen 5.bölükte takım komutanı eğitimi alırız.

397. Dönem (Kasım Celbi)
  • Merakımdan soruyorum neden bu kadar az deniz kuvvetleri çıkan var ?

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

"Sevk belgenizde son katılış tarihi diye bir satır olacak, yol izni eklenmiş katılış tarihi o dur, en geç o tarihte birliğe katılış yapınız. Sevk tarihinden önce gitmeyin, almazlar. Resmi olarak askerlik başlangıcı sevk tarihidir."

14'ü sonrasında yol dahil teslim için ortalama kaç günümüz oluyor peki, erkenden soruyorum ama önceki yıllara bakarak süreye ek 2 gün mü 1 hafta mı 2 hafta mı veriliyor öğrenmek istedim.

397. Dönem (Kasım Celbi)

• SmtYlmz07 kullanıcısına yanıt

Edevlette kayıtlı adresinizin birliğe olan mesafesi

800 km altıysa 1 gün yol izni ile son katılış 16 kasım;

800 km üstüyse 2 gün yol izni ile son katılış 17 kasım

Olacak.

• arkadaşlar bende tuşlu kameralı telefon var kamerasını kırsam çıkardam kabul edlilirmi içeri girerken
  • Danişmendgazi D kullanıcısına yanıt

Ahhahaha süper :D

Hocam aynı yere gidenler bir telegram grubu kuralım bence. Watsap kullanmıyorum maalesef.

• .Experience . kullanıcısına yanıt

Hocam topcu sınıfı 6.bölük meslekci , jandarma sınıfı 5.boluk takım komutanı oluyormuş sanırım

• mert_mert123 M kullanıcısına yanıt

yemin törenide olmaz herhalde ,akıllı telefonu acemilikte mi götürsek ustalıkta orda olcaksa

• konya hava savunma varmı

• emreulgr0 E kullanıcısına yanıt

evet var arkadaşım oraya gidiyor

• karahantasliyurt K kullanıcısına yanıt

Bence de olmayacaktır. Onu ben de düşündüm de bilemiyorum risk almak istemedim. Akıllı telefonu emanet edebileceğimiz bir yer varsa götürülebilir aslında. Orada askerliğini yapmış birilerini denk gelse iyi olacak sorup öğreniriz

• Arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler. Kasım celbinde sınıflandırılmış bir kardeşiniz olarak benim askerlik şubat celbine kaldı, Şubatta yedek subay olarak görevimizi yapmaya gideceğiz inşallah.

(Tecil hakkımı kullanarak ertelettim 1 celp dönemi sonra gideceğim sınıflandırmam ve yerim belli, askerlik şubesinden yaptım hakkım korunuyormuş.)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.