397. Dönem (Kasım Celbi) (14. sayfa)
-
-
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun hiç beklemiyordum. Mutlu oldum.
-
397. Dönem Subay Polatlı/Ankara whatsapp grubu, gelebilirsiniz
https ://chat. whatsapp.com/HjrLnQQlClG4j7JgGhex0q
Boşlukları siliniz -
-
Bölum: elektrik elektronik muh
Ortalama: 3.06
Yds:64
Sonuç: er
Alıntı
metni: -
Hayırlı olsun hocam. Hangi uniden mezunsunuz? Yeni mi mezun oldunuz? -
Herkese hayırlı olsun. Sevk başvurusu hata veriyor bende sizde de öyle mi? Bir de "SINIF: DENİZ" kısmını anlayamadım diğer arkadaşlarda daha net sınıflar yazıyor, bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
-
Optik kademede bir Evrim Başçavuş var olurda şansına denk gelirsen, görüp görebileceğin en kral insanla tanışmış olacaksın. Ne öğrenirsen kardır. Bilgisinden faydalan. Naçizane abi tavsiyesi. Hayırlı tezkereler kardeşim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRYGZOptik kademede bir Evrim Başçavuş var olurda şansına denk gelirsen, görüp görebileceğin en kral insanla tanışmış olacaksın. Ne öğrenirsen kardır. Bilgisinden faydalan. Naçizane abi tavsiyesi. Hayırlı tezkereler kardeşim.
İyi dilekleriniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim, kalmayı da planlıyorum ama bakalım hayırlısı. Ne öğrenirsem kar dediğiniz gibi. Acemilik sonrası eskiden Mebs'de kalınıyormuş sanırım en azından ağırlıklı olarak şuan Diyarbakır - Kıbrıs çıkanları gördüm, bu yüzden şimdiden neresi çıkacak merak ediyorum. Saygılar.
-
Meslekçi mi takım komutanı mı olduğu sevk belgesinde görünüyormuş sanırım ama sevk belgesini alamadım ben daha sen alabildin mi?
-
Benim bildiğim 10 gün önce alabiliyorsun
-
Beyler herkese hayırlı olsun. Benim ocak piyade Er olarak 5.piyade tugaya Sivasa cikti
Burası ile ilgili bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?
(Pdr mezunu 3.1 ört. Var di yedek subay çıkmadı) -
-
Nasıldır burası çıktı
-
Arkadaşım da acemiliği sivasta yaptı doğuya atıyor %90 sınırda yaptı
-
Yalova deniz kuvvetleri Yedek Subay Çıkanlar özelden mesaj atabilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X