< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Arkadaşlar bir sorum olucak şu an bizim teslim tarihimiz 11.05 mi yoksa bize yol izni olarak ekstradan gün vericeklermi net olarak teslim tarihini bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende dahil 3-4 kişi daha vardı Polatlı kuralım dediğiniz gibi belki bi işe yarar
Şimdiye kadar anladığım kadarıyla nüfusa kayıtlı olduğu yer Doğu illerinde olanlar acemiye Batı illerine gidiyor %90.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be aynı yerde 287. donem olarak bulunmustum. 100 donem gecmış, burdan kıbrısa cok kısı gıder. arkasından kıbrıs bekleyebılırsınız. hayırlısı olsun.
-
-
Maşallah ben ve arkadaşım da burası. 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle bir algoritma, özellikle seçim olduğunu zannetmiyorum ancak benim çevremdeki doğulu arkadaşlarımın çoğunun askerlik hatıralarının batıda geçtiğini duydum.
Benim de acemiliğim babamın acemiliğini geçirdiği yere çıktı. Arayıp söylediğimde "Anaaa ben de acemiliği orada yaptım. Bak şimdi oğlum..." diye sıkıcı askerlik hatıralarını anlatmaya başladı :)
İşin komik tarafı babam anlatmaya başladıktan sonra bizim sülalenin %70'inin askerliğini denizci olarak yaptığını farkettim. TSK "Bunlar Karadenizli yüzmeyi biliyorlardır." diye özellikle denizci mi yapıyordur nedir.
-
Teşekkürler hocam. Ben de öyle tahmin ediyordum aklımda soru işareti kalmadı. Artık bayram sonrası şubeye gidip alacağız belgenizi. Bir de hocam varsa bilginiz evrak teslim alıp tarihi 11 Mayıs bitiş tarihi 12 Mayıs. Buna göre yol izni mi oluyor bu?
Yol izni 13 Mayıs olur evrak alma 12 Mayıs çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman PM yolu ile numaralarını bana göndersin Polatlıda Yedek Subay çıkan arkadaşlar WP grubuna ekleyeyim. Veya bağlantı linki paylaşayım. Forum kuralları gereği direk buraya yazılmıyor sanırım saçma bir link çıkıyor yapıştırınca
-
Yol izni mernis adresiniz ile birlik arasındaki mesafeye göre hesaplanıyor
800 kilometreden daha az seyahat edilecekse 1 gün,
800 kilometre ile 1600 kilometre arasında seyahat edilecekse 2 gün,
1600 kilometreden daha fazla seyahat edilecekse 3 gün yol izni verilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 30 Nisan 2022; 1:29:39 >
15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH./AMASYA MERKEZ
Orada kalan oluyor mu bide batıya da gönderir mi
Eğitim Birliği
SAHRA SHH.OK.VE EĞT.MRK.K. KURS TABUR K. / SAMSUN MERKEZ
Sınıflandırma Dönemi
MAYIS 2022
Esas Birliği
Kuvvet
JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
Statü
YEDEK SUBAY
Sınıf
SAĞLIK
Başka arkadaşlar varsa tanışalım burdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptanblack71 -- 30 Nisan 2022; 6:23:18 >
Hocam aynı yer benim de
Hocam başka arkadaşlar da varsa tanışalım grup kuralım olmadı birbirimize yardımcı oluruZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X