Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
16
Favori
120.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlem DurumuAŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 12/05/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.Son DurumSINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ

İlk grup çıktık er subay falan boş istediğim oldu.

• er olupta perteme girip bakan var mı ? bilgi girmemi istiyor şimdi sakatlık çıkmasın diye girmiyorum sınıflandırmayı bozar diye

• Yedek astsubay olma hayalimiz suya düştü. Er olarak gideceğiz.

Sınıflandırılmis yükümlü
    21/07/2022

Veteriner laborant mezunu idim MYO

İnfaz koruma memuruyum
    1993 doğumluyum.

Hakkımızda hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Ne alakası var bizde hemen başvuru başlar başlamaz başvurduk. Mayıs tercihi yaptık.

21/07/2022 ye attı.

• Arkdaşalar herkese selam .Forumu bı kaç haftadır takip ediyorum fakat yeni uye oldum.Bilgi sahibi arkadaşlara bi sorum olacak.Pertem de ve E devlette hep Mayıs 12 olarak görünüyordu.Az önce perteme baktığımda sınıflandırılmış yükümlü yazıyor ve 09,06 'ya kadar ilişiği yoktur yazıyor.Fakat e devlette askerlık durumunda hala 12,05 yazıyor.Tahmini ve bilgi sahibi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

• Gebeskeli G kullanıcısına yanıt

herhalde bazı kişileri öncelikli yapıyorlar o zaman tecili biten vs.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Alakası yok. Tecil hakkım bile yoktu kaçaktim yoklama bile yaptırmamıştim. Hemde devlet memuruyum. Öncelik vs yok. Otomatik sevk ediyorlar. Bilgisayar dan

Mayıs tercih ettik attı 21/07/2022 ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 28 Nisan 2022; 16:42:1 >
  • 12/05/2022 de gidiyor yazıyor bende hayırlısı olsun devrelerime selam

• 12.05 değişmemiş bakalım yarın daha önemli herkesin istediği olur umarım

• BT_Ismail kullanıcısına yanıt

değişmez kral artık benimkide temmuz askerlik durum belgesine baktım oradada temmuz yazıyor hayırlısı böyleymiş diyelim

• herneyseya H kullanıcısına yanıt

E devlet belgeyi 12 saatte bir verdiği için eski belgeyi görüyorsunuz pertem şuan kesin sayılabilir hocam Haziranda er olarak askersiniz.

Hocam bende de öyle galiba 2. Grup er olarak gideceğiz benim bölüm hukuktu heveslendim ama olmadı sizin ne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim cevabınız için. Haziran da gidecek olmam kesinlikle er olacağım anlamına mı geliyor .Yani Mayıs dışında gidenler yedek çıkma ihtimalı yok mudur ?

Evet hocam ceplerini ilk grubu yedek subay astsubay er diğer celpler direk er.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yok hocam kesin er olarak yapacağız açıkçası koydu ama yapacak bişey yok belki çavuş filan oluruz :D

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Bölümüm Ziraat mühendisliği tarım ekonomisi.Pek umudum olmasa da yine de biraz heves etmiştim ama hayırlısı olsun diyelim.

• zutano kullanıcısına yanıt

Okumuş adamları öyle ezilecek yerden yere verileceğini sanmıyorum bakalım ilk grup çıktık ama biz neyiz belli değil.

• Burada yazıyor arkadaşlar. Yedekler sadece ilk grup gidiyor. İlk grupta çıktıysanız yedek olma ihtimaliniz yüksek. 2. ve 3. grupsanız kesin olarak ersiniz.

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    Tarihin gözüküp gözükmemesi hakkında bir şey demiştiniz galiba, o olay ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.