aga hangi sayfada öyle oldu bende pertemde vs durum aynı |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (19. sayfa)
-
-
ASAL bilgi kısmı boş mu?
-
Yavaş yavaş güncelliyorlar galiba. @zutano 'nun ekranı gittiğinde bende hala sınıf ve tertibat bekliyor diyordu. Artık bende de gitti.
-
Tarih vs var mı hocam?
-
Geçen dönem şöyle anlıyorlardı o asal bilgi ekranında tarih varsa yedek subay astsubay kesin sayıyorlardı yok tarih yok boş hiçbir şey yazmıyorsa er diyorduk böyle tutmuştu.
-
Bende durum bu hocam
-
Hayır. Bitir deyince bu sayfaya geri atıyor. @Lemansky
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Nisan 2022; 15:30:15 > -
Yoklama kaçağı ne kısımda yazıyor hocam
-
sanırım sende "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR" yazan kısımda, yani Son Durum kısmında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyldermeshach74151 -- 28 Nisan 2022; 15:34:15 > -
Şuan hepimiz böyle galiba daha değişen bir şey yok.
-
Ekran geri geldi artık sadece bu yazıyor:
-
pertem de yazıyor bende..
-
Kuruma ait sistemlerde yapılan planlı bakım çalışması dolayısıyla bu hizmet geçici olarak kullanıma kapatılmıştır.
gergin bekleyiş sürüyor, aslında askerlikten pek çekinmiyorum ama fena stres var
-
Galiba yedek subay oldum.
-
Yedek subaylar mayısta gidiyor
-
O zaman çinko karbon er oldum
-
bende de temmuzu gösteriyor er olarak gidiyorum sanırım.
-
Nereden baktınız pertem mi e devlet mi -
Pertem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X