Şimdi Ara

383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
6
Favori
82.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anket sayfasını göremedim hocam daha. Asal sevk işlemlerinin yapıldığı sayfa kapalı gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Takip ediyorum benimde 18-20 Mayıs yapınca bilgilendirirseniz iyi olur

Evrak alışlar 18-20 arası değil mi sizin neden 17 ve covid için nasıl randevu alabildiniz daha açık değil ki sistem

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Ben bedelliyim, söylemedim ama belki bundan kaynaklı olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anket an itibariyle bende açıldı. En yakın hastaneyi seçtim. Sabah gidip testi olacağım devamını yazarım hocam.

Bilgilendirme @Draqonn

• Covid testini yaptırdım.

Hala sevk belgesini alamıyorum, sanırım test sonucu çıkınca sevk belgemi alabileceğim.

"Güncel KOVİD-19 Test sonucunuz bulunmamaktadır. Tekrar KOVİD-19 Testi yaptırmanız gerekmektedir. Testi yaptırmanıza müteakip sevk işlemlerinize devam etmeniz ve sevk tarihinden önce sevk belgenizi almanız gerekmektedir."

@Miga

• 20 mayis ikinci grup erler ne zaman covid testi yapmali?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Ben bedelliyim, söylemedim ama belki bundan kaynaklı olabilir.

Evet o yüzden tarihiniz farklıymış.

Sanırım test sonucu belli olduktan sonra çıkacak sevk belgesi dediğiniz gibi tekrar bilgilendirirseniz sonuçlanınca iyi olur takip edenler için 383. Dönem (Mayıs 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları(Gruplar Belli Oldu) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Miga

Anketi doldurdunuz mu ?

Ankette neler yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 16 Nisan'da açıklanan sevkler bende görülmedi ve şuanda e-devletten sınıflandırma kısmına bakınca da sevk işlem tarihinin geçtiğini söylüyor, askerlik şubesinde çalışan bir tanıdığım 18 Mayıs'ta testi doldurduktan sonra covid testi yaptırmamı söyledi. Bir sıkıntı yoktur değil mi? Çünkü hala askerliğimin nereye düştüğünü bilmiyorum bu hafta gitmem gerektiği halde. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• 12den sonra edevletden sevk belgesi almaya gir kontrol et

• umut23bjk U kullanıcısına yanıt

E-devlette rutin yaşanan sorunlardan biri bu gece bi bakın 12 sonrası olmazsa yarın kontrol edin eğer hala sorun var ise askerlik şubesiyle görüşün

• Sevk başvurusu açıldı

• Teşekkür ederim ilginiz için, evet o bölüm açılmış ancak şimdi de 'hakkınızda er sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır' dediği için başvuru yapamıyorum.

• Simdi covid anketini doldurdum ve yarin saglik kurulusuna gidip test olacagim ondan sonra mi sevk belgesi çıkacak?

• Evet öyleymiş hocam

• umut23bjk U kullanıcısına yanıt

O zaman sonraki döneme kalmış olabilirsiniz askerlik şubesi ile görüşün yarın

• Yarın test olsak ne zaman en geç
    Yola çıkmamız lazım ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.