Hocam s.medya hesabini yaz gruba aliyim seni. Aynı yer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (87. sayfa)

-
-
EGE DENİZ BÖLGE K. İZMİR DENİZ ER EĞİTİM MERKEZİ K. / İZMİR MERKEZ / İZMİR
Yedek Subay
Evrak Alma Bitiş
28/01/2021
Celp ve Sevk Dönemi
ŞUBAT 2021
Buraya gidecek arkadaşlarla irtibata geçelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes e. -- 7 Mart 2021; 21:28:16 > -
Ankara Mamak MEBS Yedek Astsubay çıktı arkadaşlar varsa bu tarafa giden haberleşelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: PunodeHierro4 ÜNCÜ KOMD.TUG. KH. VE KH.BL./TUNCELİ MERKEZ
varmıdır tunceliye çıkan? daha önce giden
memleketim Tunceli eğer bir ihtiyacın olursa haber ver yeri merak ediyosran falan yaz bana haberleşelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: BerkanCaliskanAnkara Mamak MEBS Yedek Astsubay çıktı arkadaşlar varsa bu tarafa giden haberleşelim
Ne mezunusunuz ortalamanız kaç
-
mühendisim bana çıkmadı yedek subay astsubay, 2. grupta gidecem er yazıyor statüde
-
Hocam merhaba, bu gruba katilabilmek icin hesap olusturdum ama pm atmak icin telefon numarami istiyor dh. Baglanti adresinin whatsapp.com' dan sonraki kismini yazarsan problem ortadan kalkar sanirim.
-
Hocam Bilgisayar Programcısı 3.06 ortalam ile mezunum. Muharebe birliği çıktığım yer
-
24.03.2021 sivas çıktı hiç gidecek olan var mı veya bilgisi olan
-
Çanakkale Merkez Topçu Yedek subay 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
DİYARBAKIR İL J.K.LIĞI/YENİŞEHİR/YENİŞEHİR/DİYARBAKIR
3.dönem gidicem beyler. Bu ASAL SEVK başvurusunu şimdi mi yapmamız lazım yoksa gideceğimiz zaman mı?DİYARBAKIR İL J.K.LIĞI/YENİŞEHİR/YENİŞEHİR/DİYARBAKIR
2.dönem gidiyorum :))
-
bölüm ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer arkadaş rahat edersin şanslısın diyodu öyle değil mi hocam 😅quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
Yer 1.ordu komutanlığı diye geçiyor aynı yerde karargah bölügunde yaptım f tipi cezaevine hoşgeldin asker
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hemşirelik mi okudunuz ?
Kanka discordu tekrar atarmisin -
Çoğu ilde olmuyor o bazı illerde acemi ve usta aynı yer oluyor -
Benim gibi Manisa 1.Komando Eğitim Tugayı Nisan celbi olanlar:05309445158 -
adana 6. mekanize piyade tümen komutanlığı çıkan varmı nasıldır
Rahatlık konusunda sıkıntı yok rahat edersin boğaz manzarası var sıkıntılı durumları boş vakitlerinde yapacak bir aktivite bulamazsın kantin desen mal geldi mi toplu şekilde aldın aldın alamadin alacak bişey bulamazsın -
Bir discord grubu kurdum burda toplanabiliriz. https://discord.com/invite/yGVj4mTB
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X