Sevk belgeni 22-24 şubat arasında alabilirsin sadece. |
|
24/03 İskenderun Deniz ER çıkanlar özelden pm atabilir bana wp linkini atayım onlara. |
Eskiden oluyordu valla şuan değişti mi bilmiyorum ama büyük olasılıkla olacaktır. Koronadan dolayı olmayadabilir emin değilim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 22 Ocak 2021; 13:25:22 > |
![]() Evet sistemde bu şekilde yazıyor fakat ''Er sınıflandırma ve Sonuçlandırma'' sayfasına girdiğimde herhangi bir sonuçlandırma yapılmadığı gözüküyor. Bu durumun ne ile alakalı olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? not:yedek subay ve yedek astsubay sonuçlandırmasında da aynı şey gözüküyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim de Diyarbakır il jandarma Yenişehir , 2.grup gidiyorum @aeson01 |
Sende bizdensin, 2 kisiyiz su an bu durumda olan. Bilgimiz yok muhtemelen sonraki celp donemine kaldik gibi ama bakalim gun daha bitmedi. Arada bir bakiyoruz, belki 28 ocak tarihine yakinlastigimizda ileri atilicaktir tarih. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S.medya hesabın var mı hocam grup kuracağız. Aynı yer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sanmıyorum sonraki celp dönemine kalacağımızı muhtemelen bizimle alakalı bir problem olabilir. |
|
Subeyi ara ne soyleyecekler goreceksin =] < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne söylediler sana ? |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |