kardeşim aynı yere düşmüşüz be :) |
sınıf arkadaşım kasım celbinde ordaydı |
Hocam aynı yer. Ulaşabileceğim bir s.medya hesabı ver konuşalım istersen. Burada mesaj atamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hayırlısı olsun hakkımızda |
|
bende hiçbir şey gözükmüyor siz nereden nasıl bakıyorsunuz? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKSEKİ J.KOMD.TB.K.LIĞI/AKSEKİ/AKSEKİ 24/3 Varmı aynı olan yada bu yer hakkında bilgisi olan ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vay kader ortağım bende de 28 ocağa kadar diyor. durum belgesine tıklıyorum doğru yere mi bakıyoruz anlamadım ki bizi es geçtiler |
Dostum whatsapp grubu kurmuşlar link bırakıyorum buraya. İskenderun Deniz er 24/03 ler gelebilir. Link yasak mı bilmiyorum ama. https://www.facebook.com/unsupportedbrowser |
Arama kısmına Er sınıflandırma yaz orda "er sınıflandırma sonuç" yeri var oradan bakacaksın sınıflandırmana. Eğer orda görülmüyor ise, astsubay ve yedeksubay sınıflandırma sonuçlarına da bak, 3 yerde de yoksa sen de bendensin. |
|
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tamam çıkmış ama garip direkt durum sorgulamada yazmıyor 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. KH. VE KH.TK./AMASYA MERKEZ |
Durum belgende bu bilgiler yazmaz, sınıflandırma sorgulama ayrıdır her zaman. Hayırlı olsun ^^ |
Arkadaşlar 2. grubum ben e devlette sorgulamadan sonra asal sevk başvurusu yapacakmıyız yoksa 22 şubatı mı bekliyeceğiz biz. |