Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
294.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşimin tercihi tamamladık işlemleri bitirdik. Bekliyoruz.

    İlginç olan.

    İstenilen aylarda hala kasim 2020 , Aralık 2020 Ocak 2021 gözükmesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gebeskeli

    Kardeşimin tercihi tamamladık işlemleri bitirdik. Bekliyoruz.

    İlginç olan.

    İstenilen aylarda hala kasim 2020 , Aralık 2020 Ocak 2021 gözükmesi
    Aynen bende buna takıldım. Bende Eylül'de başvurdum Ekim-kasım-aralık 2020 yazıyor sadece tercihlerde. Ama sanırım önemli olan askerlik durum belgesindeki tarih. Bende şubat görünüyor o mesela.
  • Arkadaşlar ben bakaya durumundayım şuan. Teslim olsam ne zaman giderim askere, net bilgi lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSergen -- 1 Ekim 2020; 19:20:52 >
  • öncelikle merhaba benim bir sorunum var kimseden doğru düzgün cevap alamadım bilen yardım etsin lütfen. ASAL yoklama yaptırırken mesleki bilgiler kısmında 4 soru olması gerekiyor normalde 1.soru Mezuniyetinizle ilişkili mesleğiniz 2.soru yaptığınız meslek 3.soru nitelikli meslek 4.soru hukuk mesleği bende görünen sorularda 1.soru yok. Olmadığı içinde cevaplayamıyorum cevaplayamadığım için de başvurmadan önceki sayfada o soruyu otomatik yoktur diyor kendi kendine ne yapmalıyım
    382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 1 Ekim 2020; 20:4:37 >




  • rev4adv kullanıcısına yanıt
    O ayların hiçbir önemi yok. Şubattan önce gidemezsiniz. Duyururunuz yayınlandığında göreceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55

    öncelikle merhaba benim bir sorunum var kimseden doğru düzgün cevap alamadım bilen yardım etsin lütfen. ASAL yoklama yaptırırken mesleki bilgiler kısmında 4 soru olması gerekiyor normalde 1.soru Mezuniyetinizle ilişkili mesleğiniz 2.soru yaptığınız meslek 3.soru nitelikli meslek 4.soru hukuk mesleği bende görünen sorularda 1.soru yok. Olmadığı içinde cevaplayamıyorum cevaplayamadığım için de başvurmadan önceki sayfada o soruyu otomatik yoktur diyor kendi kendine ne yapmalıyım
    382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları
    seçenekleri doğru şekilde işaretlediysen çok önemli değil. Bazı cevaplar gözükmüyor. Nitelikli mesleğin diploma ile ilgisi yok. Yaptığın bir meslek varsa onu girmen yeterli.




  • martin_eden kullanıcısına yanıt
    makine mühendisiyim fakat ordaki mezuniyetiniz ile ilişkili mesleğiniz sorusu bende yok o üzden onu cevaplayamıyorum. Diğer arkadaşlarım başvururken o soruu cevaplamışlar ama bende görünmüyor görünmediği içinde son kısımda otomatik dolduruyor 'yoktur' şeklinde. İşin aslı şu ben yedek subaylığa başvuracağım makine mühendisi alımları fazla oluyor genelde orayı cevaplamazsam bu yedek subaylık çıkma oranımı etkilermi.
  • Bahsettiğin soru bende de yoktu ama başvuru çıktısı sonunda orada gözüküyor. Çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  • martin_eden kullanıcısına yanıt

    Başvuru çıktımda çıkıyor evet karşısında yoktur yazıyor. Sizde de yoktur mu yazıyodu

  • Şubat celbi için yedek astsubaylık başvurusu yapan oldu mu?
  • Başvurucam ama şu üstte yazdığım olaydan dolayı başvurmuyorum sırf o hata için yedek subaylığı kaybetmek istemiyorum

  • evet

  • Dostum bende makine mühendisiyim. Bende de orası boş. Olsaydı doldururduk. Yaptığınız meslek kısmına mak müh yazdım

  • rev4adv kullanıcısına yanıt

    Şubat celbi mi sizin de

  • Merhabalar. Ben de Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. Daha doğrusu 10 gün önce mezun oldum ve direkt Yedek Subaylık başvurumu gerçekleştirdim. Benimde celp tercihlerimde Kasım, Aralık, Ocak gözüküyor fakat onlara seçilmemiz pek olası değil en azından MSB'nin yaptığı duyuruya göre öyle. (Yine de ümitsiz bir şekilde sırada başa koydum  ). Sonuca gelince tamamen şans, fakat duyduğum kadarıyla yaş, bölüm şansı biraz da olsa arttırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktasburak -- 3 Ekim 2020; 16:22:26 >
  • aktasburak A kullanıcısına yanıt
    Hocam kasım Aralık ocak koyarsanız er olarak gidebilirsiniz çünkü kasım ayı yedek subaylığı dolduğu için Aralık ve Ocak ayında boşluk varsa er olarak alabilirler onun yerine şubat celbini ilk sıraya koymanızda fayda var ama yinede siz bilirsiniz
  • Merhabalar hocam. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Fakat MSB'nin yaptığı açıklamaya göre Kasım, Aralık ve Ocak dönemleri Kasım celbi için ayrılmış durumda. Kasım da 31 Ağustos'tan önce başvurup Yedek Subay, Yedek Astsubay ve 1. dönem erler gidecek. Aralıkta 2. dönem erler ve Ocakta 3. dönem erler gidecek. Ben başvurumu 30 Eylül tarihinde bitirdiğim için Yedek Subay çıkması durumunda Ocak sonu veya Şubat başında, er çıkmam durumunda ise Şubat, Mart, Nisan aylarının birinde gideceğimi düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuztürkü55

    Şubat celbi mi sizin de

    Evet Şubat Celbi

  • Arkadaşlar yedek subay olmak istiyorum kilo sorunum var boy 1.75 kilo 90 kg bazı youtuberlar kilo engel değil diyor kilolu olup yedek subay çıkmış birini tanıyor musunuz?
  • Atakan9877 A kullanıcısına yanıt
    Kilolu tanıdığım yok ama kilo sıkıntı olmaz, sonuçta muvazzaf subay olmuyorsunuz. Zorunlu askerlik hizmetini yerine getirecek düzeyde kiloya sahipseniz bir sıkıntı çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.