< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 22 Aralık 2020; 9:40:52 > |
381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (54. sayfa)
-
-
ertelendi mi şimdi hocam anlamadım ya ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I think, we've learned something today. -
Ertelendiğini düşünmüyorum hocam. Bu sorunun nedeni işgüzarlık. Kamuda işi bilmeyen birçok kişi var. Bize de onlardan birkaç tanesi denk geldi :) -
mobilden 2 tustan birine seri bi sekilde 3 kere basin anket aciliyor -
Şimdi bu ankete asala sevka başvuru yaptan mi ulaşacağız.... Bende de yukarıdaki arkadaşların uyarısında çıktı -
Nerede hangi tuşlar biraz ayrıntı anlatır misin -
Hocam tablet PC telefon enerden ne şekilde girersen gir eski tarihli uyarı mesajı veriyor. Denemediğim yöntem kalmadı -
Saka gibi maltepe askerlik subesini ariyorum calmiyor bile, askerlik subesi arayan durumu soran var mi?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: greek mythologySaka gibi maltepe askerlik subesini ariyorum calmiyor bile, askerlik subesi arayan durumu soran var mi?
şimdi sorucam hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I think, we've learned something today. -
quote:
Orijinalden alıntı: greek mythologySaka gibi maltepe askerlik subesini ariyorum calmiyor bile, askerlik subesi arayan durumu soran var mi?
meşgule atıyor direkt ben de de hocam
Az önce şubeye gittim direkt teste yolladılar. 2. Ve 3. Grubu komple teste yollamışlar çünkü ana baba günüydü test merkezi. Çok rahat söylüyorum 1 kişi pozitif ise 200 kişi de pozitiftir. Aralarında 10 cm ya var ya yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam dün aklıma geldi o, yani test yapılırken gayri ihtiyari biri hapşurup aksırsa tıksırsa nasıl korunacağız o durumdan yahu durduk yere hastalık kapmasak bari.
arkadaşlar şubeye ulaşıp bilgi alabilen var mı? sürekli meşgul.
quote:
Orijinalden alıntı: mg20
arkadaşlar şubeye ulaşıp bilgi alabilen var mı? sürekli meşgul.hocam ben çıktım gidiyorum şubeye böyle olmayacak yukarda ki arkadaşın dediği gbi direkt teste yolluyolarmış herhalde
E-devlet Uygulamasını indirin. Oradan girin. Ben de oldu telefondan. 3 kere hızlıca tıklayın anket geliyor. Er sınıflandırma sonucu sorgulama kısmına 3 kere tıklayın seri şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ballistic Keyboard -- 22 Aralık 2020; 11:55:22 >_____________________________ -
şubeye gitmeyin demediler miydi şimdi ne yapalim sayfa bozuk
Oldu valla e devlet uygulamasına 3 defa tiklayinca -
Evet uygulamada deneyince bendede oldu, anketi doldurmak şu bakımdan gerekli sonunda testi nerede olacağımızı söylüyor, askerlik şubesinden bu konuda bilgi alabilen bence anketle uğraşmadan testini yaptırabilir
Hata alan arkadaşlar :
1- E-devlet uygulamasını telefonunuza indirin. ( bilgisayarda hata veriyor, sıkıntı var sistemde )
2- '' Er sınıflandırma sonucu '' yazısının üzerine 3 kere hızlıca tıklayın.
3- Anketi doldurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagelon -- 22 Aralık 2020; 12:32:23 >_____________________________ -
Arkadaşlar e-devletin uygulamasını indirin ordan deneyin, oluyor.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı