Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
11
Favori
93.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya gideriz diyorduk taa Eylül'ün 30'una kaldık..
  • Bende hala 08/08/2020 yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de böyle gözüküyor. Meb'e bağlı öğretmenim asker öğretmenlik ilk tercihimdi. Sınıflandırılmış yükümlü yazmıyor. Hakkımızda hayırlısı.

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları

• Eyul 3 de er olarak kesin olarak gidiyorsun.
  • Tarih ve siniflandirilmis yukumlu yazdigi icin degisme olmayacak kafilen belli olmus. Yedek subay ve astsubay adaylarinin ise ilk kafilede gidecekleri aciklandigi icin er olmanizda kesinlenmis oldu. Eger subaylik bekkentin yoksa cokta gec degil ikinci kafile neticede.
  • mertcan_60 kullanıcısına yanıt
    bendede öyle yazıyor hocam 30/09 olmuş çok kötü duruma soktu beni ama bi kanal vardı youtubede belki değişir yarın diyodu hata olabilirmiş çok küçük bi ihtimal
  • isa000 İ kullanıcısına yanıt
    Değişir ve daha değişmez diye ikiye ayrılmış herkes hocam. Son sözü açıklanınca göreceğiz. İnşallah yedek subay veya astsubaylık gelir nasibinde olana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dosyayı da güncellemişler uzatmışlar hep tarihleri! (https://asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/agustos_duyuru_21072020.pdf) maalesef 30 eylül'de gideceğiz çok yazık planlar suya düştü!

• var, tarihler ötelenmiş. 30 eylül değil 17 eylüldü mesela en geç tarih. 3 eylul diye bi sey de yoktu ağustos'un ortaladıydı ikinci kafile.

• Arkadaslar pertemde tarihi ve siniflandirilmis yukumlu yazanlarin durumu kesin ve net olarak degismeyecek. E devlet 12 saatte bir belge verdigi icin guncelleme konusunda pertemle ayni olmayabiliyor. Tarihleri ve ibareleri belli olanlar kendinlerini ona gore hazirlasin ki psikolojik bir uzuntu yasamayin. Yazdiklarim net bilgidir degisme olmayacak.
  • 08/08/2020 yazıyor umarım yedek subaylık gelmiştir
  • sesegayi batiran adam kullanıcısına yanıt
    Hizmet tercihini ne zaman yaptin ?
  • cssezer C kullanıcısına yanıt
    30 haziran
  • 3 haziranda yaptım hizmet tercihimi, üst sıraya da agustosu yazdim ama beni ta 30/09'da alacaklar kahretsin böyle işi!

• arkadaşlar şubede işlemleri yaptırdım herhangi bişey yapmama gerek yok denildi edevlette - Ağustos 2020 Sınıflandırma Sonuçları 29 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacaktır. - diyor. Bugün öğle gibi mi açıklanır anlamadım

• Arkadaşlar ben de sınıflandırılmış yükümlü yazıyor ve 08/08/2020 ye kadar diye bir tarih var gitme ihtimalim nedir ?

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Bu celp gidersin

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.