Şimdi Ara

380. Dönem (Ağustos 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
11
Favori
93.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mezun olup tecil ettirdiğin için yoklama yaptırmış oluyorsun. Tecilin bittiği için de sınıflandırılacaksın. Ağustos celbinde üç grup var. Üçüncü grup 30 Eylülde gidiyor sanırım. Üçüncü grup olursan sınava girer gidersin. Onun dışında hiçbir işlem yapmazsan bakaya kalırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizb13 D kullanıcısına yanıt
    Sağ olun bilgilendirme için hocam

Son olarak edevlette 5 tane secenek sunuyor, agustos, eylul, ekim, kasim, aralik diye

Ben kasim ve araligi ilk 2 secenege koysam, agustos, eylulu asagi siralara koysam kasimda gitme sansim olur mu bakaya kalmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sorum var 30.07.2020 kardes sevk tehirli yaziyor askerlik durumunda. bugun askerlik subeye gittim iceri almiyorlar kimseyi ve telefon ile aradim sistem kapali dendi. Benim yuksek lisans kayit icin italian konsolokluktan haber bekliyorum. Beni hangi doneme icin sevk ederler?

• Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    Teciliniz haziranda bittiği için büyük ihtimalle Ağustos/Eylül dönemine verir. Yani Kasım'ı başa alsanızda pek fayda etmez diye düşünüyorum. Zaten sınıflandırmalar bu hafta içinde açıklanır az bir süre kaldı artık.
    Önceden sevk tarihini kapsayan sağlık raporu alındığında otomatik olarak diğer celbe atıyordu. Hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum. Bunun için şubeden bilgi alabilirsin.

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Kasım/Aralık gibi gidersiniz en erken.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizb13

Teciliniz haziranda bittiği için büyük ihtimalle Ağustos/Eylül dönemine verir. Yani Kasım'ı başa alsanızda pek fayda etmez diye düşünüyorum. Zaten sınıflandırmalar bu hafta içinde açıklanır az bir süre kaldı artık.
    Önceden sevk tarihini kapsayan sağlık raporu alındığında otomatik olarak diğer celbe atıyordu. Hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum. Bunun için şubeden bilgi alabilirsin.
    Haziran degil temmuzun 30 unda bitecek.kardesimin askerligi daha bugun bitti. Orada gorevli kadin memur ayin 30 undan once gel dedi. Pandemiden dolayi isler baya karisti. Tesekkurler yine de

Cok Tesekkurler

Valla hocam askerlik şubeden alamadığım bilgileri senden net bir şekilde alabildim, çok sağ olasın.

Şubeyi aradım adam diyor ki: ''Sen başvuru yapmışsın, ağustosta gidiyorsun, git korona testi yaptır.''
  • Arkadaşlar merhaba, Ben bu yılın ocak ayında mezun tecil hakkımı kullandım Fast haziranda tecilimi bozdum ve yoklamaya girdim. Şuan sınıflandırma bekliyorum fakat ben sınıflandırma belli olduktan sonra bunu tekrar tecillemek ertelemek istiyorum. Bozdurduğum tecil hakkımı tekrar kullanabilir miyim?

Bir de en fazla ne kadar uzatabilirim. Yurtdışında okuma gibi bir durum söz konusu.

• haziranda tecilim bitmişti sonra hizmet tercihini falan daha doldurmadım 01.11.2020 ye kadar ilişiği yoktur diyor kasım celbi için
    hizmet tercihinimi doldurmam gerekiyor yoksa 01.11 dediği için birşeye dokunmazsam ağustosa eylüle falan atarmı (şubeyi aradığımda kasım celbi görünüyorsun demişti) kpss sebebiyle zaten kasımda gitmek istiyorum farklı bir durum olup birden ağustosa eylüle günceller mi?
  • Sakho- kullanıcısına yanıt
    Sizden sonra eğitim süresi eskisi gibi mi devam edecek?

• sesegayi batiran adam kullanıcısına yanıt
    378. Dönemim tam pandemi döneminde eğitimdeydim hiç kolay olmadı ama dışarda olmaktansa burada olmak dediğiniz gibi daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada bir sorum olacak. Askerlik için gerekli malzemeleri şimdiden almak mantıklı yoksa Ağustos'ta açıklama yapılınca mı almak mantıklı?
  • Hocam merhaba , mayis ayında Polatlı topcu ve füze okuluna yedek subay olarak hak kazanmışım. Fakat benim durumdan haberim yoktu ve polis çevirmesinde asker kaçağı olduğumu öğrendim. Tecilimi tekrar aktif ettiler fakat ben iptal ettirip gitmek istediğimi söyledim. Agustos ayında alabileceklerini söylediler ve bugün sevk başvurumu yaptım. Corona testi yaptırmam gerekiyormuş onun sonucuna gore sevk işlemim gerçekleşecekmiş. Öncelikli sorum 8 ağustosta sevk tarihi ise testi ne zaman yaptiriyim. İkinci olacakta yedek subaylık hakkım hala geçerli midir? Zira sabah islem yaptırana kadar e devlette gözüküyordu. An itibariyle öyle bir belge yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• Semustan S kullanıcısına yanıt
    dostum bakaya olup tekrar tecil ettirmişsin. tekrar sınıflandırma olmaz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 27 Temmuz 2020; 22:45:29 >
  • Aynen devam diyorsun?

• 29 temmuz da açıklanacak yazıyor e devlette kesin bilgi yarın öğreniyoruz hadi bakalımm

• ben de e-devletten kontrol ettim 29 temmuz 2020'de açıklanacak diyor. oh be yarın bekleyiş bitiyor. inşallah yedek subaylık çıkar
  • Semustan S kullanıcısına yanıt
    Aynen devam merak etme.
  • tecilim haziranda bitti henüz hizmet tercihi yapmadım 01.11 e kadar ilişiği yoktur yazıyor bu tarihten geriye atma olasılığı var mı acaba bilen yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.