Şimdi Ara

38 gündür evden çıkmıyorum sorularınızı alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yooo kim dedi seks yapmadım ? biz birimize çok bağlıyız.Ben tuvalete gitsem oda peşimden gelir o derece.Öyle yani.
  • Mesajinizi anlamadim ama aynen bodybuilding der susarim. 👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Sen ne zaman gittin kendini insan olarak beyan eden varlık ?
  • Evde tek yaşıyorsun herhalde yoksa aile fertleri bu durumda cildirabilir

• GamerPerson kullanıcısına yanıt
    cuma günü
  • Merak amaçlı sigara almak nedir ya. Merak amaçlı condom alan gördüm de bunu anlamadım

• özel karakter koymuyorum kullanıcısına yanıt
    Alıştılar bu duruma.
  • Boyle giderse elli yasinda ölursun

• çok güzel dostum tam istediğim hayat fakat baskı yapan yok mu çalış , oku vs. diye
  • PS4 hangi oyunları oynadın?
  • GTA 5,AC unity,lanet olsun ki Killzone,CallOfDutyAdvance yani anlıyacağın insanı uzun süre idare eden oyunlar.
  • Kolalari foto atsana

• Nasıl atam onu düşünüyom.Tlfonun pc'de SD kartı okumuyo PC'dende nasıl çekiliyo onuda bilmiyom.Yoksa en başta ss'li konu yapacaktım öyle daha hoş olur değil mi ?
  • Oha ne diyorsun ya. Hesapladım bro yaklaşık 1020 harcamışsın dışarıdan gelen yemekler ile oyunlar büyük kısmını oluşturuyorlar. Benim de çıkmamışlığım var ama 3-4 gün filan. Abi okul, arkadaş filan yok mu hiç ? Annen ya da baban zorla göndermiyor mu dışarı şunu al bunu al vs. Onu geçtim annen her gün dışarıdan yemek yemene nasıl izin verdi Ama ara sıra yaşamak lazım böyle fantastik şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerPerson

Nasıl atam onu düşünüyom.Tlfonun pc'de SD kartı okumuyo PC'dende nasıl çekiliyo onuda bilmiyom.Yoksa en başta ss'li konu yapacaktım öyle daha hoş olur değil mi ?

Usb kablosunu pcye baglayinca olmuyormu?

Tabi daha hoş olur

• Kaç kilo aldın
  • GrandTiger kullanıcısına yanıt
    Param nerede ise baya bi birikmişti.Evet zengin para biriktirmesi yaptım.Okul olarak bitti benim okul şimdilik ara verildi.Hani biliyon mu ? arkadaş pek sevmem ben yalnız kovboyum.Annem babam ise umudu kestiler benden ya.O işleri galiba küçük kardeşim hallediyor benim evin diğer bölümüyle pek bi işim yok.Yemekleri ise annemler farketmiyor desem yeridir.Çünkü 2 yıldır ben eve sık sık birşeyler isterim.Annem de herhalde karşıki bakkaldan çikolata felan istemiştir sanıyo artık. :D Yemeği odamda yiyorum.
  • Igrenc la

Uhahahah Dostum benim bir arkadaşıma çok benziyorsun sevdim tarzını. Ama umarım ileride bir sorun teşkil etmez. Kendine iyi bak iyi davran
    hayalimizi yaşamışsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.