Şimdi Ara

37lv4500-ue40eh5000-37e30e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yukardaki ürünlerden hangisi daha iyidir
    lg 37lv4500 100hz(400hz cmi)
    pana 37e30e 200hz 24p panel dlna ips ekran
    samsung ue40eh5000 50hz cmr...

• up
  • Panasonic tabiki.samsungun es8000 ve es7000 cihazları bile sorunluyken eh serisini kapıdan bile sokmam..Lg sd yayında okadar iyi değil,eğer bütçe biraz daha artarsa et5 serisinide düşünebilirsiniz..
  • bugün gidip tv leri izleyip karar vereceğim samsung un ekranı daha parlak olduğu için bu listede aldığımda da incelemesi koyarım aldığım tv nin
  • up
  • eğer çok para vermek istemiyorsan lg tam sana göre ben kullanıyorum.çok param var dersen panasonic e5 yada et5 3d li veya yine vatan comp da e30e var 1400 tl ama b sınıfı (a enerji değil yani)
    daha tv almakla iş bitmiyor hd özellikli uydu alıcısı da lazım olur sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 25 Nisan 2012; 0:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

eğer çok para vermek istemiyorsan lg tam sana göre ben kullanıyorum.çok param var dersen panasonic e5 yada et5 3d li veya yine vatan comp da e30e var 1400 tl ama b sınıfı (a enerji değil yani)
    daha tv almakla iş bitmiyor hd özellikli uydu alıcısı da lazım olur sonra.

ya miktar olarak 1500 üstüne fazla çıkmamayı düşünüyoruz babam en çok ex520 yü beğendi
    tv den tek en önemli beklentimiz sd yayınlarda gerekli kaliteyi sunması bunda da lg nin pek parlak bir firma olduğunu öğrendim herkes plazma tavsiye ediyor o fiyat aralığında şu an en uygun st30 gibi duruyor gw30 u bulmak ise çok zor
    tv nin internet usb gibi özellikleri hiç önemli değil paneli yeterli kaliteyi sunsun bir de sağlam olsun bizim için kafi...
    plazmanın elektrik tüketimleri de fazla olunca mecburen led lere yöneliyor bizimkiler ayrıca...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LV375S
    14 yıl önce açıldı
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.