Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
223.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Metallurgist

Aynen öyle hocam. Dediğin gibi ilk asker dostluklarındansın sen de.

Serkan arkadaş doğru söylüyor, bu işlere belli olmaz bugün kesin gözüken yarın tersi olabilir. Açıklandığı gün herkes durumu görecek ve yine burada tartışıp helallik alacağız :)

Hepimiz için hem sağlıklı hem de herkesin kalbine göre hayırlı sonuçlar olsun
    Aynen üstadım burada son kez bir helallik alacağız.
    Sabırsızlanıyorum sebebini bilmiyorum ama içimde biraz buruk biraz coşkulu bir mutluluk var.
    Evet günlerden 27'ide devirdik 28'e yol alıyoruz.
  • PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    18 bin subay assubay karışık 12 13 14 senelerinde tsk girişli personel cumhur başkanlığı kararnamesi ile bir yıllığına mart ayının sonundaaçığa alındı buda cidli bir rakam ne olacağını 28’inde görücez ama bukadar personelin açığa alınmasıda bir eksik değilmi ve bu bilgiyi kimsenin duymamasıda ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalibjk -- 27 Mayıs 2020; 1:5:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar ben 6 haziranda subeye gidip tecilimi bozacagım
    Veteriner hekimim yökdil puanım var
    Eylulde 28 yasına gireceğim
    Sol gözümde görmemde az sıkıntı var sağ gözüm sorunsuz
    Yine sol şakagımda trafik kazası izi var
    Bu durumda beni askere alırlar mı alırlarsa yedek subaylıga basvurabilirmiyim
    Askere alırlarsa benim ay tercihi seçeneklerim neler olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetalibjk M kullanıcısına yanıt
    ne zaman oldu bu iş hocam?
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    benim muane olduğum aile hekimim iyimisin diyip vermişti asker olur raporunu sen söylemezsen çoğu bakmıyor bile

• Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Mart ayının Üç üncü haftası

Vaybe değişikmiş
    Diyelimki ben askerlik yapamaz isteğinde bulunacam beni bir yere mi sevk edecek aile hekimi yoksa yapamazsın deyip sisteme girecek mi durumumu

Hocam merhaba.

Yökdil puanın geçerli oluyor mu bilmiyorum benim de vardı ama YDS puanım geçerli gözüktü sistemde.
    Yaş olarak bir problem teşkil değil.
    Sol gözündeki problemi şubede söyleme bence. Zaten hangi elinizi kullanıyorsunuz diyor, eğer sağ'lak isen sağ gözünü kullanacaksın silah kullanmada, o yuzden problem olmayacaktır sol göz. Sol göz derdini sadece hekim kontrolü (saglık muayenende söyleyebilirsin istersen)
    Şakakta iz bir problem teşkil etmez neden etsin ki? Yine şakağında iz olan bir arkadaşım yapmıştı. Sorunsuzca bitirdi.
    Askere de alınırsın, yedek subay da çıkarsın.
    Alınırsan askere, Ağustos celbini kaçırmış olacaksın. Dolayısıyla Kasım celbine kalacaksın. O da kasım aralık ocak aylarından biri demek oluyor.
    Eğer o olay doğruysa ve dediğin gibi açık olduysa olay sonrası ilk alım biz oluyoruz. Bu da ilginç bir gelişme.
    eyer rahatsızlığını söylersen seni hastaneye sevk ediyor zaten dediğim gibi gittiğin aile hekimine bağlı bende hiç bişe sormadı sadece boy kilo okadar iyimisin iyim bir sıkıntım yok dedim tamam dedi verdi

Bir arkadaşım görevden dönmüş açığa alınmış bir paşa belli senlerde girenleri biz kendi adamlarımızı soktuk diye ifade vermiş bunun üstüne o senelerde girişli personeli açığa almışlar bana arkadaşım böyle söyledi nekadar doğru bilemem

Merhaba hocam cevaplarınız için cokcok tesekkür ederim, izden dolayı askere gitmemek için ugrasacagım bakalım ille geleceksin derlersede mecbur yaparım aynen sağ el kullanıyorum solak değilim

Teşekkürler hocam o halde durumumu belirteceğim sevk alacagım izden dolayı gitmemeyi deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalibjk

18 bin subay assubay karışık 12 13 14 senelerinde tsk girişli personel cumhur başkanlığı kararnamesi ile bir yıllığına mart ayının sonundaaçığa alındı buda cidli bir rakam ne olacağını 28’inde görücez ama bukadar personelin açığa alınmasıda bir eksik değilmi ve bu bilgiyi kimsenin duymamasıda ilginç
    Bu kadar personel açığa alınacak ve hiç haber yapılmayacak mı ? Bırakın bu işleri insanları boşa umutlandırma. İnsanlara hayal satma çok pişman olursun.

• Arkadaşlar sonuçlar yarın 00:00 da mı açıklanır yoksa sabah mı ?

• Broleesin kullanıcısına yanıt
    kimseye hayal sattığım yok duyduğum birşeyi söyledim,ayriyeten bu ülkede haber olmayan bir çok olay var

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalibjk

kimseye hayal sattığım yok duyduğum birşeyi söyledim,ayriyeten bu ülkede haber olmayan bir çok olay var
    Kamu Bülteni Haber Sitesi
    TSK'dan Yeni İhraç Dalgası mı Geliyor? 25 Bin Asker İçin Flaş Açıklama
    https://www.kamubulteni.com/askeri-personeller/tsk-dan-yeni-ihrac-dalgasi-mi-geliyor-25-bin-asker-icin-flas-h23772.html

Hocam söylediklerinizin bununla bir ilgisi olabilir mi toplamda 19.000 ihraç dalgası deniliyor.
    (Mayıs-2020 yazı tarihi)

• patron6 kullanıcısına yanıt
    benim tek bildiğim bir arkadaşım hakkaride görev yapmakta olan assubay üs çavuşdu kendisiyle karşılaştığımda hayırdır iznemi geldin dedim yok açığa aldılar dedi bir komutanın belirli senlerde tsk girişlilerin 18 bin kişi kadar açığa alındığını söyledi cumhır başkanlığı kararnamesi ile bu kadar detaylı bir bilgim yok belkide adam baka bir kabahat işledi bana bu şekilde konuştu bende yedek assubaylık bekliyorım bu foruma da bugün öyle merakdan baktım kimsenin bahsetmemeside ilginç zaten dedim

• patron6 kullanıcısına yanıt
    Hocam yok ya milleti kandırıyor. İlk mesajında Cumhurbaşkanı kararnamesi ile dedi. Öyle bir kararname olacak 19 bin açığa alınma olacak ve haber olmayacak mı ? Onu geçtim bu 19 bin kişi toplanıp forumda haberlerde hakkını aramayacak mı ? İlla görürdük öyle bir şey olmuş olsa.

Bu ülkede 200 kişi açığa alınsa haber oluyor. 19 bin diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Broleesin

Hocam yok ya milleti kandırıyor. İlk mesajında Cumhurbaşkanı kararnamesi ile dedi. Öyle bir kararname olacak 19 bin açığa alınma olacak ve haber olmayacak mı ? Onu geçtim bu 19 bin kişi toplanıp forumda haberlerde hakkını aramayacak mı ? İlla görürdük öyle bir şey olmuş olsa.

Bu ülkede 200 kişi açığa alınsa haber oluyor. 19 bin diyor :)
    Memurlar.Net
    TSK'dan 5 bin kişinin ihracı bakanlıkta, 20 bin kişi daha var
    https://www.memurlar.net/haber/904736/tsk-dan-5-bin-kisinin-ihrac-dosyasi-bakanlikta-20-bin-kisi-daha-var.html
    www.ntv.com.tr
    MSB: FETÖ ile mücadele kapsamında TSK'dan 19 bin 397 personel ihraç edildi
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/msb-feto-ile-mucadele-kapsaminda-tskdan-19-bin-397-personel-ihrac-edildi,fmjfCK7xBEWqUECB4_mqlg

Muhtemelen arkadaşımıza yanlış bilgi vermiş,zaten Tsk'dan temmuz 2016-Mayıs 2020'ye kadar toplam ihraç edilen kişi sayısı 20.000 olduğu söylenir.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.