Şimdi Ara

378. Dönem (Şubat 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.467
Cevap
40
Favori
345.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de sınıflandırilmis yukumluyum. Yarını bekliyorum. Ayrıca birşey sorucam. Ben komando seçeneğine hayır demiştim. Fakat çıkma ihtimali var mı bilmiyorum. Yalnız şöyle bir durum var. 3 numara astigmat ve ona yakın da miyop olarak gözlük takıyorum. Gidenler direk refuze oluyormuş. Bilginiz var mı. Bu arada yaş da 27 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipahi16 S kullanıcısına yanıt
    dostum yanlış olmasında bildiğim kadarıyla 2 göz toplamı 14 numarayı geçiyorsa muaf oluyorsun sanırım mesela benim sağ sol 4 er miyop 2.25 erde astigmat var ben askerliğimi yapıcam galiba senin eğer 14 ü geçiyorsa o dediğin mümkün olabilir

• Refüze olmakla muaf olmak ayrı şeyler dostum refuze olmak demek geri hizmete çekilmek yada başka sınıfa geçmek demek manisadan diyelim yedek subay olarak eefuze olursan tuzla piyade okuluna gidiyorsun bu tarz bişey oluyor göz muayenesi yaparlarsa ztn anlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Bugün askerliğe başvurdum Mayıs celbi çıkar mı
    Aksilik olmaması durumunda çıkar dostum. Zaten Mayıs celbi için başvurular 29 Şubat'ta başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathoath

Arkadaşlar askerlik şubesini aradım sonuçlar belli ama gece 12 gibi yayınlanır dedi memur sizin görebilme şansınız var mı dedim yok şuan bizdede gözükmüyor dedi bekliycez artık
    Sistem çökmese de gece hemen öğrensek bari.

• Punivite2 P kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum. Yani benim kastettigim askerlikten muaf olmak değil zaten gideceğiz o Allah'ın emri. Ama gözlük kusuru olanlar zaten böyle bir hizmete sokulmayacagini tahmin ediyorum. Daha normal birlikler ve geri hizmet. Artık şansa kalmış.

• Bende gözlük kullanıyorum bakalım hayırlısı normal komando kısa dönem çıksa bile gözlük kısmından dolayı refüze edebilirler hakkımızda hayırlısı şurada saatler kaldı bakalım buradan takipte olalım askere aynı yerler cıkan kişişer olur elbet tertip gitmek herzaman faydalıdır 🤣

• Arkadaşlar bende 31.03.2020 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor. Altta da sınıf ve tertibat bekliyor yaziyor. Bu durumda Mayıs celbinde mi gideceğim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • albertandersen kullanıcısına yanıt
    Evet dostum Mayis celbinde gideceksin. Bence en kisa surede subeye git netlestir.

• bastı mi iyice heyecan gençler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkgndz33

bastı mi iyice heyecan gençler :D
    Hemde nasıl

• Beyler şaka maka 1 hafta sonra gidebilme ihtimalimiz var. Askerlik için yanımızda neler götürmeliyiz? Oradan temin edemeyeceğimiz ve askerde hayatımızı kolaylaştıracak şeyler neler olabilir? Askercell şart mı? Akıllı telefon olayına ne zaman girelim? Cevaplarınızı bekliyorum. HEYECANLIYIM.
  • Arkadaşlar Heycandan ve sabırsızlıktan çıldıracağım yav. El kol destek olun da selenayı çağıralım zamanı ileri alsın
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Az kaldı az sabredin ben de delirmek üzereyim ama sakin kalmaya çalışıyorum

• Gece açıklanır mı acaba yoksa sabaha/öğlene mi kalır?

• Vasquez BROM V kullanıcısına yanıt
    Konuştuğum kişiler askercell e gerek olmadığını ama akıllı telefon kesinlikle goturmemem gerektiğini, bot icin tabanlık vatka tarzı şeyleri muhakkak almamı söylediler . Maddiyatina göre de alabildiğin kadar iç çamaşırı al dediler fanila mutlaka haki renk olsun don her renk olur.

• Arkadaşlar bende 15 gün önce başvurdum da e devlette “ en yakın askerlik şubesine müracaat edin” yazıyor normalmidir bu

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.