Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
704.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisans mezunu yedek subay ve astsubaylığa başvurursa hangisi geliyor? Sıralamada önce yedek subaylığa mı bakılıyor? Kontejyan dolmadıysa subaylığa eğer ki yer olmadığı zaman astsubaylık mı çıkıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Ben daha hiç yedek astsubaylık çıkan lisans mezunu görmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Deniz kk piyade asteğmen adayıyım ben de hocam. Yer kurasını 3 ocakta çekicez. Sizin torbada nereler vardı aklında kalanları sayar mısın.

• BeerLikeMan kullanıcısına yanıt
    Bizim torbayı sayıyım ama bizdekiler meslekçi daha çok sizin eğitim merkezleri çıkar sanırım. İzmir deniz er, iskenderun, foça var bildiğim deniz eğitim birlikleri. Bizim kuradaki birlikler de şunlar
    İstanbul(çubuklu, beykoz, pendik, tuzla, kasımpaşa, beşiktaş, heybeliada)
    Balıkesir erdek
    Derince
    Gölcük
    Bartın
    Zonguldak
    Balıkesir erdek
    Ankara(lalahan, merkez, cebeci)
    Çanakkale
    İzmir(foça, turan, poligon, uzunada)
    Aksaz
    Mersin
    İskenderun
    Yalova altınova

Bizimkiler bunlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa/Alaşehir bugün yemin törenini bitirdim ve evci iznine çıktım. Alaşehir genel olarak kötü bir yer. Usta birliğim Ankara/Çankaya Genel Kurmay Destek Merkezi Öz. Oto Tb. çıktı. 27 sinde orda olacağım. Bakalım beni ne bekliyor.

Genel olarak şunu diyebilirim askerlik tamamen zaman kaybı. Eğitim yok, disiplin yok ve çomarlarla uğraşıyorsun. İmkanınız varsa bedelli yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: IKadavra

Manisa/Alaşehir bugün yemin törenini bitirdim ve evci iznine çıktım. Alaşehir genel olarak kötü bir yer. Usta birliğim Ankara/Çankaya Genel Kurmay Destek Merkezi Öz. Oto Tb. çıktı. 27 sinde orda olacağım. Bakalım beni ne bekliyor.

Genel olarak şunu diyebilirim askerlik tamamen zaman kaybı. Eğitim yok, disiplin yok ve çomarlarla uğraşıyorsun. İmkanınız varsa bedelli yapın.
    Şafak kaç torun.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Saymıyorum ben, sayınca zaman geçmiyor. 2 aralık sevk, 4 aralıkta teslim oldum. Tahminim izin kullanmazsam ramazan bayramı gibi terhis oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IKadavra

Saymıyorum ben, sayınca zaman geçmiyor. 2 aralık sevk, 4 aralıkta teslim oldum. Tahminim izin kullanmazsam ramazan bayramı gibi terhis oluyorum.
    İşin sakasi bir yana su an sayilmaz zaten gerek yok. Yüzün altına dusunce sayarsin. Ben Hakkariye bir geldim 135 sayiyordum mesela acemiligi de 6 hafta yaptik biz. Sudan cikmis balik gibiydim. Kalmis simdi 20 gunum. Bitiyor gidiyor bir sekilde. Usta birligi farkli olur. Yanlayabilirsen bir subaya yanlamaya bak uzmanlarla ugrasacagina subayin isini yaparsin o kadar zoruna gitmez. En kotu git astsubay yazicisi ol. Adamlar halden laftan anliyor en azindan. Dort aydir uzman kariligi yapiyorum ben burada daha memnun olup da sag ol dediklerini duymadim. Anlatacak sey cok da unutmak istiyorum.

• Dedee atarsa 96 bitmez diyodun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 21 Aralık 2019; 1:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ir10

Dedee atarsa 96 bitmez diyodun
    Bitmişi mi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Bitmişi mi bu.

Alıntıları Göster
    Bitiyo be zaman akıyo valla geçen 120lerdeydi bak

• ben şubat celbinde gideceğim askere. telefon götürmek istemiyorum. arada sırada ailem ile konuşsam yeter. ankesörlü telefonda ciddi bir sıra oluyor mu?
  • Rütbe takmaya son 18 beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

377 ses ver
    Nasıl gidiyor askerlik
    Siirtten sa. Atarsa 117.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSamsunlu

Siirtten sa. Atarsa 117.

Alıntıları Göster
    A.selam
    Az kalmış bizim daha çok var acemilik bitmedi bile

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Acemilikte neler yapıyorsunuz kısaca bahseder misiniz? Bir de acemilikte akıllı telefon nasıl kullanıyorsunuz?
  • Sahra Sıhhiye, ÇÖMEL!

Ayrıca, LEŞ GİBİSİNİZ LEŞ LEEŞ!

Eruh'tan selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 29 Aralık 2019; 2:16:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Acemilikte neler yapıyorsunuz kısaca bahseder misiniz? Bir de acemilikte akıllı telefon nasıl kullanıyorsunuz?
    Biz forumdan 5 kişiyle aynı yerde askerlik yapıyoruz. Yakında detaylı bir konu açarız
    Yemin törenine kadar temel askerlik eğitimi aldık. Bunun dışında bolca ayakta dikildik ve ıstikamet yedik
    Yeminden sonra sınıf dersleri ve atışlar başladı. Sonrasında spor sınavları başladı. 3 ocakta kura çekeceğiz 10 ocakta da mezun olacağız
    Telefon yasak tabi içeriye sokakda var. Fakat yakalanırsa hem telefon alınır hemde savunman alınır

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hocam spor sınavı tam olarak ne oluyor? Şu kadar şınav, şu kadar mekik çekmek mi? Yoksa parkur falan mı?

• Yat, kalk, sürün

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.