Şimdi Ara

377. Dönem (Kasım 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.903
Cevap
55
Favori
698.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plan-B

    Son günü beklemeyi düşünmüyorum sadece merak ettim.Bende Ağustos başı gibi başvurmayı düşünüyorum.Tesekkur ederim aydınlattığıniz için..
    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mezun olduğumdan 25.07.2019'a kadar başvurmam gerekiyor. 1 Hafta içerisinde işlemleri başlatmayı düşünüyorum. Şimdiden hepimizin işi hayırlısıyla rast gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alti9Otuz5

    Bende mezun olduğumdan 25.07.2019'a kadar başvurmam gerekiyor. 1 Hafta içerisinde işlemleri başlatmayı düşünüyorum. Şimdiden hepimizin işi hayırlısıyla rast gitsin.
    Inşallah dostum zaten 6aya düştü hepimiz kazasız belasız vatan borcumuzu ödeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yedek subay başvurusu nasıl yapılıyor bilen biri lütfen yazabilir mi şubeye gittim e devletten yap dediler e devlette subaylık veya uzun dönem tarzı bişeyler yazmıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ağustosta tecili bozdurup kasım celbi için başvurucam.
  • Arkadaşlar şimdi kafamda bir ton soru var 6 aya düştü tamam acemilik ne kadar yapacağız ? dağıtım izni olacakmı ne yapmalıyız en mantıklı nasıl olur izin konusu ben normalde 1 hafta dağıtım izni kullanır bidahada kullanmam diye düşünüyordum erken terhis olayım diye

    Edit: ayrıca kaç gün acemi birliğinde kalacağız 21 mi 28 mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rpheous -- 1 Temmuz 2019; 6:3:54 >
  • merhaba, 25 mayısta muayene vs yoklama işlemlerini bitirmiştim. Beklentim Ağustos celbi yönündeydi. Daha düne kadar askerlik durum belgesinde 03/09/2019 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur ve alt kısımda sınıf ve tertibat bekliyor yazıyorken bugün baktığımda 30/10/2019 olarak değiştiğini gördüm.

    1994 lüyüm kaçak vs olmadım hiç sizce ne zaman gidebilirim? bazı sayfalarda orada yazan tarihin önemi yok ilk celp döneminde alırlar deniyor. Sizce durum nedir?

    Bu arada yarın yani 2 temmuzda yerler açıklanacak ağustos celbinin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek astsubaylık olarak başvuran var mı? Bilgi verebilir mi? Ne zaman başvuru yapılacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mali müşavir stajeriyim ve bu sebeple yıl sonuna kadar askerliğim tecilli. fakat stajım eylül ayında bitecek bu sebeple de ben ağustos ayında başvuruda bulunacağım kasım celbi için. fakat 7-8 aralık tarihlerinde sınavlarım var mali müşavirlik için. ve bunun da başvuruları ağustos ayında oluyor.ben askerlik şubeme sınav kağıtlarımıda götürdüğümde acemi birliğinde bana sınavlarla ilgili bir pürüz çıkar mı ?
  • Kardesim whatsapp grubu niye acmadin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1 yıl kalan tecilimi e devlet üzerinden bozdurdum. Askerlik şubesindeki yetkili bozdurmadı tecili. Dedi e devlet üzerinden yapın. Ayrıca bana dedi ki en erken ekim ayında gidersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 1 Temmuz 2019; 20:53:36 >
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Hocam benim e devlet başvuru ekranında ''"Askerlik şubenizin genel celp dönemi 2020 AĞUSTOS dönemidir.'' yazıyordu sadece bu yazı vardı. Bence buna takılmamak gerekir. Tecili bozdurduk ya en yakın zamanda bizi alırlar askere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 1 Temmuz 2019; 20:54:46 >
  • Ben birseyi anlamadim bile varsa yardim etsin bemim gozlerim cok az bozuk gozluksuz goruyorum rahat ama.numara var az olsa miyop astimat var mesala ben subay veya yedek subay olarak gitmek istiyorum gidemiyormuyum gidebiliyormuyum.nasil oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilen yada mantik olarak su su diyebilcek yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferit32 kullanıcısına yanıt
    2.5/2.75 gözlük kullanıyorum. Miyop ve astigmat var, yedek subay olarak askerliğimi yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün e devlet üzerinden tecili bozdurdum yarın da aile hekimine muayene olmaya gidecem ama bir bilgim yok. Ön bilgi verecek olan varsa çok sevinirim, hazırlıklı gidelim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 1 Temmuz 2019; 20:52:58 >
  • Aşağıda kimliği yazılı yükümlünün öğrenciliği devam ettiği takdirde 31/12/2022 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur öğrenciliğo sona erdiği takdirde 2 ay içersinde en yakın askerlik şubesine müracaat etmesi gerekmektedir askerlik belgesi sorgulamada bu yaziyor bu sene bütün derslerimi verdim fakat sistemde mezun gözükmüyorum henüz şimdi ben kasım celbine gitmekten vazgeçtim işte çalişmam gerekiyor şimdi ben mecbur olarak mezun gözüktüğüm zaman iki ay içersinde başvurmak ve askere gitmek zorunda miyim yoksa 2022 tarihine kadar vaktim var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 27 Temmuzda tecilim bitiyor. Lisans mezunuyum, tecil bittikten sonra ne yapmam gerekiyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hilikkan H kullanıcısına yanıt
    Askere gitmek istiyorsan eğer edevlet ten yoklama başvurusu yap sonra zaten işlemi yapınca aile hekimindeb muayene olmanı söylüyor. Onu da yapınca yaptığın işlemlerin onaylanmasını bekliyorsun. daha sonra askerlik durum belgesinde sınıf ve tertibat bekliyor yazması lazım. celp açıklama gününde de kontrol edersin nereye düştüğünü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şad35

    Aşağıda kimliği yazılı yükümlünün öğrenciliği devam ettiği takdirde 31/12/2022 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur öğrenciliğo sona erdiği takdirde 2 ay içersinde en yakın askerlik şubesine müracaat etmesi gerekmektedir askerlik belgesi sorgulamada bu yaziyor bu sene bütün derslerimi verdim fakat sistemde mezun gözükmüyorum henüz şimdi ben kasım celbine gitmekten vazgeçtim işte çalişmam gerekiyor şimdi ben mecbur olarak mezun gözüktüğüm zaman iki ay içersinde başvurmak ve askere gitmek zorunda miyim yoksa 2022 tarihine kadar vaktim var mi?
    okul onları guncelletiriyor ancak güncelleme yapınca gidip dilekçe verirsen 2 yıl uzatabiliyorsun. Ya sürekli kontrol edip dediğimi yap ya da şimdiden haber verip her şeyi doğru bir şekilde yap, ertelettir.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.