Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7 ve üzeri olanlara ileri tetkik için sevk veriyor aile hekimi. Eğer sevk olup herhangi bir sorun yaşamadıysanız yani askerliğe elverişli raporu aldıysanız, muaf değilsiniz.
  • yok hocam zaten 2 yıl daha tecilli benim. muayane için sevk eder aile hekimi zaten numaralar ortada benim demek istediğim bu numaralarla muaf olunur mu
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bende bilmiyorum. Sağlık yönetmeliğini açıp okumak lazım. Buyrun...https://mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.20158136.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediatic_

Arkadaşlar merhaba 13 Temmuz’a kadar tecilli gözüküyorum. 2 sene önce lisans mezuniyetim sonrası 2 yıl tecil hakkımı kullanmış bulunuyorum. Tecilim biter bitmez nasıl bi süreçle karşılaşacağım. Bilen arkadaşlardan yardım rica ederim. Direk olarak yedek subay adayı gibi değerlendirilmem söz konusun mu ? Bu durumu nasıl sorgulatabilirim.
    Not: Yüksek lisans yapıp tecil uzatmaya niyetim yok.
    Beyler bi fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediatic_ kullanıcısına yanıt
    Dostum askerlik şubesine gideceksin 30 ağustosa kadar kasım celbinde de askere gideceksin karmaşık olan nedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mediatic_ kullanıcısına yanıt
    Kafana takılan bir ayrıntı var ise direkt ondan bahsedersen yardımcı olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: merdo_37

Tam olarak bende bilmiyorum. Sağlık yönetmeliğini açıp okumak lazım. Buyrun...https://mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.20158136.pdf
    dostum bu yönetmeliği defalarca okudum zaten burada da göz numara toplamı 14'ü geçen muaf oluyor diyor ama benim asıl öğrenmek istediğim bu numaralara yakın olup da muaf olan var mı diye soruyorum
  • Arkadaşlar merhaba ben tecilimi 12.06 tarihinde bozdurmuştum açıkçası Ağustos’ta askere gitmek istiyordum ama askerlik şubedekiler geç kaldığımı Ancak yeni askerlik sisteminde her ay celp olacağı için kasımdan önce gidebileceğimi söylediler e devlette 30.06.2019 a kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyordu şimdi 30.09.2019 a kadar yazıyor ben şimdi yine kasımda mı askere gidecem bilgilendirirseniz sevinirim

• Mrttdnmzzz M kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabı sorunun içinde aslında askerlik şubesinin söylediği doğrudur.
    Diğer sistem 2020 de yürürlüğe girecek.

• ALAYINA-GİDER kullanıcısına yanıt
    hocam takmıom artık aynı şekil benimkide deişmiş bi an önce gidip gelelim hayırlısıyla ama gönül isterdiki 9. ayda gidelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batucux -- 29 Haziran 2019; 2:47:52 >
    Malesef Kasıma kalmış görünüyor.
  • Sevk belgesi sülüs almazsak ne oluyor bakayamı düşüyoruz ?
    Tecil bozup yoklama başvurusu yaptım diğer yoklama kaçaklarından filan ne farkımız var

Bakaya düşersek tecil hakkımız varsa edebiliyormuyuz sevk belgesi almadan

Cevaplayana şimdiden gönülden teşekkürler.

Bir yerden aldığım bilgiye göre her ay celp olayı 2020 den itibaren başlıyormuş. Yani bu sene normal celpler devam ediyor. Kasımda gidersiniz muhtemelen.
  • Bende Ağustos’ta tecili bozdurmak istiyorum Kasım celbi için.Tecili bozdurduğumuz da minimum ne kadar vaktimiz var ? Çalıştığım için soruyorum.Bir de yeni sistem dolayı Subay şansımız artar mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 18 07 yazıyor, iyi oldu içim rahatladı ikinci gruba kalmadım
  • beyler kasım celbi tarihi öne çekilecek mi bilginiz var mı?
  • Arkadaşlar üst dönem bir atğm olarak sizlere tavsiyem; çok büyük umutlarla gelmeyin askere belli bir süre maaş alıp sonra çıkıp gideceksiniz. Hele ki Eğitim birliğinizde ki o katı kurallar vs. kıtaya çıkınca hiç birinin olmadığını çok net ve acı bir şekilde göreceksiniz. Ama yinede sıralı sicil amirleriniz iyi insanlarsa vakit güzel geçer ama oda yoksa vay halinize. Öyle zaman gelir ki keşke kd gelseydim dersiniz.
    Size verebileceğim tek tavsiye; izin falan kullanıp şafak attırmayın.
  • ALAYINA-GİDER kullanıcısına yanıt
    Sevk tarihin geldiği halde sevk belgeni almazsan kaçak sayılırsın ve ilk çevirmede 15 gün içinde falanca As. Şb.'sine gideceğim diye imza atarsın sonra da gidersin.
    Sevk belgesini aldığın anda geçmiş olsun askersin artık. Tecil ettirme şansın yok.
  • 18 temmuzda birliğe teslim mi olacağız ona göre işten ayrılma işlemlerimi yapacağım ?
  • MÜHENDİS55 M kullanıcısına yanıt
    12 Temmuz resmi açıklanma tarihi. A ve B grubu çıkabilir. Bence bekle açıklanana kadar sonra pişman olma. Çünkü b grubu Eylül'de teslim oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.