Şimdi Ara

375mbps hizi gercekde görürmüyüz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3G hacklesen adamlar anlamayacakmı böyle insanlar anca konuşur.Hangi numara kaç gb veri indirdiği ve aylık tüketime bakarak herşey belli olur .

Farkınızı göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 17 Mart 2016; 20:33:14 >
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    bizim amacımız 375 hız göremk değil turkcellin reklamını sacma bulamız milleti kandırmak bu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

bizim amacımız 375 hız göremk değil turkcellin reklamını sacma bulamız milleti kandırmak bu bence

turkcell, turk telekom, vodafone alayı aynı değil mi zaten hocam.
  • İstanbul'da görürüz bence.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Anlıyorlar fakat onlar anlayana kadar başka bir açık bulunmuş oluyor. Zaten onlar anlayana kadar 2-3 yıl geçiyor :)
    Online kendi hat istatistiğime baktığımda çıkmıyor fakat baz istasyonunda böyle bir özellik varsa anlayabilirler.
    Verdikleri hız 10 mbit en fazla dedikleri hız 70 küsür mbit. Ben böyle internete para ödemem. Onların yıllarca bana yaptığı saygısızlıkları, dolandırıcılıklarını bu şekilde çıkarttım. Yeri geldi 1 ayda 150 GB dan fazla veri tükettim. Müstehak bunlara. Hayla da yapıyorum.
  • Guncellemeye devam

Bu mesaja eklenen görseller:

375mbps hizi gercekde görürmüyüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

Koçum ben 2009'dan beri bu forumdayım. Birkaç defa hesap kapatıp tekrar açtım. Abilerine sor "heathrow kim?" diye onlar anlatırlar sana

Klasik DH Ergeni, kendini WISDOM falan sandın galiba egon fazla yükselmiş güneşin önünde ki karartının sebebi bu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

Koçum ben 2009'dan beri bu forumdayım. Birkaç defa hesap kapatıp tekrar açtım. Abilerine sor "heathrow kim?" diye onlar anlatırlar sana

Klasik DH Ergeni, kendini WISDOM falan sandın galiba egon fazla yükselmiş güneşin önünde ki karartının sebebi bu galiba

Senin ruhsal problemlerin var.

• http://www.4nokta5g.com/#turkiyenin-hizina-hiz-katiyoruz
    bu olay ne ?
    anlayan var mı.
    wifi ile 4.5g yi birleştiripte mi o hızlara çıkacaklar ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_115371966//tm.htm

özel bir teknoloji, dünyada sadece korea telecom ve türk telekomda var. wifi ile lte birleştiriliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_114725925/f_//tm.htm
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Dosdum turkcell fiveri olmayan yerde turk telekom fiberdenmi cekicek 4gyi

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

http://forum.donanimhaber.com/m_115371966//tm.htm

özel bir teknoloji, dünyada sadece korea telecom ve türk telekomda var. wifi ile lte birleştiriliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_114725925/f_//tm.htm

wifi da o hızları nasıl elde edecekler ?
    sokaklardaki TT wifi noktalarından mı ?
    802.11ac lazım ayrıca

turk telekom gigabit hızlardan bahsetmeye başladı.
    1 nisandan sonra 100mbitin altında kablolu internet paketinin olmaması lazım :)

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    her ilde belli tt wifi noktalarından verilir muhtemelen bu hizmet. 300 mbit lte + 700 mbit wifi birleştirilir. Yalnız bu teknolojiyi şu an sadece birkaç telefon kullanabilir, diğerleri desteklemiyor.
  • Türk Telekom'un, Turkcell'in veya Vodafone kişi başı, en iyi koşullar altında bile, 375Mbps sağlayacak kapiseteye sahip olduğunu sanmıyorum.

Benim tahminim, en iyi koşullar altında, 4.5G'de 100-150Mbps hızları göreceğiz.
  • Yakınlarda fiberi olan baz istasyonu varsa eski sistem radyolinkten alır. Yoksa da Turk Telekom'dan kullanır.
  • IG I kullanıcısına yanıt
    Bu zaten kişi başı verilecek kapasite değil, bir baz istasyonunun toplam kapasitesi. Eğer nükleer bir patlama olur da baz istasyonu ile birlikte tek sen hayatta kalırsan görebileceğin bir hız. Onun haricinde zaten aktif aboneler arasında paylaşılacak o hız ve çoğunluk çok daha düşük hızlar alacak.
    Hatta 800 MHz bandından çıkamayan kullanıcılar o 75'lik dilimden yiyecek sadece...
  • 4.5g gelince turkcell bu 7mbit sınırını kaldıracak mi? Mevcutta 3g de turbo internet paketleri haricinde hızı 7mbit ile sinirlandiriyor çünkü.

Baz istasyonunun toplam hızı değil kişi başı hızlar bunlar.

• @Emre The Sorcerer
    Yanlışlıkla sizin yoruma cevap yazmışım sanırım, telefondan olunca karışıyor arada. Aşağıda arkadaşa tekrar cevaplıyorum iletiyi. :)

@IG
    Bu zaten kişi başı verilecek kapasite değil, bir baz istasyonunun toplam kapasitesi. Eğer nükleer bir patlama olur da baz istasyonu ile birlikte baz istasyonuna çok yakın bir konumdan tek sen hayatta kalırsan görebileceğin bir hız. Onun haricinde zaten aktif aboneler arasında paylaşılacak o hız ve çoğunluk çok daha düşük hızlar alacak. Mesela üç kişi aynı anda indirme yaparsa o hız hemen hemen üçe bölünecek. Direk bölünecek diye bir şey yok, şebeke yönetimi birine yüksek hız verirken diğerini kısabilir vs.
    Hatta 800 MHz bandından çıkamayan kullanıcılar o 75'lik dilimden yiyecek sadece...
    Yok karıştırmadınız, ben size cevap yazmıştım. Ben de sizin dediğinizin tersini savunuyorum. Baz istasyonunun toplam hızı değil bunlar. Direk kullanıcıya verilecek hızlar. Baz fiberle bağlıysa aynı anda 10 kişi de o hızlara çıkabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.