Bildirim
375 TL MSI GTX750 TI OC 2GB Alınır mı? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yazık olmuş ne deyim. 2.el de garantisi devam eden daha uygun kartlara bakabilirsiniz. O karta 415 tl fazla bence. Daha ucuz bir kart alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraya yazık olmuş. Başka birşey alsan daha iyiydi. 750 Ti Çöp bir kart. -
quote:
Orijinalden alıntı: ddsmurat
Yazık olmuş ne deyim. 2.el de garantisi devam eden daha uygun kartlara bakabilirsiniz. O karta 415 tl fazla bence. Daha ucuz bir kart alabilirsiniz.
Kardeş hediyye çekim 2.el forumda geçmiyor maalesef. -
Gayet güzel ürün almışsınız. İyi günlerde kullanın. Çöp muhabbeti yapanlar ile bence boşuna muhabbet etmeyin, anlamayacaklardır.
-
çöp diyenler 350 ye bulsak bizde alsak önerisi olan var mı? 350 ye bu ayarda kart arıyorum. -
Adam gtx750ti çöp yazmış
Pardon orayı atlamışın.
Hocam r370 520 lira yeni kartlar çıkana kadar sizi idare eder
quote:
Orijinalden alıntı: arda7280
Hocam r370 520 lira yeni kartlar çıkana kadar sizi idare eder
Eyw hocam teşekkürler.Bende öyle düşündüğüm için 100TL'de hediye çekim olduğu için kaçırmak istemedim.İlerde 3-5 ay sonra 300-350TL arası Garantili kartı okuturum diye düşünüyorum.Alan içinde hayırlı olur satan içinde zaten. :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X