Şimdi Ara

375 TL MSI GTX750 TI OC 2GB Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Gigabyte Nvidia GTX 750 Ti OC 2gb 128bit kartı 415TL'ye aldım.İlk Nvidia tabanlı ekran kartım oldu.Bakalım memnun kalacak mıyız?

MSI 499TL olduğundan 100TL'lik indirimimi kullanamadım.Eğer 500TL olsaydı onu alacaktım
    Neyse sanırım Gigabyte'da doğru bir seçim oldu.Zaten geçiçi bir süre için aldım.Yeni mimari gelince bu kartı satıp yeni mimariye geçmeyi planlıyorum.

375 TL MSI GTX750 TI OC 2GB Alınır mı?

• lapry kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş ne deyim. 2.el de garantisi devam eden daha uygun kartlara bakabilirsiniz. O karta 415 tl fazla bence. Daha ucuz bir kart alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraya yazık olmuş. Başka birşey alsan daha iyiydi. 750 Ti Çöp bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Yazık olmuş ne deyim. 2.el de garantisi devam eden daha uygun kartlara bakabilirsiniz. O karta 415 tl fazla bence. Daha ucuz bir kart alabilirsiniz.

Kardeş hediyye çekim 2.el forumda geçmiyor maalesef.
  • Gayet güzel ürün almışsınız. İyi günlerde kullanın. Çöp muhabbeti yapanlar ile bence boşuna muhabbet etmeyin, anlamayacaklardır.
  • çöp diyenler 350 ye bulsak bizde alsak önerisi olan var mı? 350 ye bu ayarda kart arıyorum.
  • Adam gtx750ti çöp yazmış

• lapry kullanıcısına yanıt
    Pardon orayı atlamışın.

• Hocam r370 520 lira yeni kartlar çıkana kadar sizi idare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

Hocam r370 520 lira yeni kartlar çıkana kadar sizi idare eder

Eyw hocam teşekkürler.Bende öyle düşündüğüm için 100TL'de hediye çekim olduğu için kaçırmak istemedim.İlerde 3-5 ay sonra 300-350TL arası Garantili kartı okuturum diye düşünüyorum.Alan içinde hayırlı olur satan içinde zaten. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.