Şimdi Ara

375. Dönem ( Mayıs 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
17
Favori
121.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerdeki postallara alternatif bot götürebilir miyiz? Yds de güzel botlar var yanımızda götürsek giymemize izin verirler mi? İzin verdiklerini bildiğiniz marka model var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endlessenigma

bana da orası çıktı neden öyle dedin reis

Alıntıları Göster
    Anlatılmaz yaşanır

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZSakaLL

Ankara/Polatlı
    SINIFI : TOPÇU
    BRANŞ : 64
    HİZMET ŞEKLİ : YD.SB. ADAYI
    SEVK TARİHİ : 25.04.2019
    YOL SÜRESİ : 1
    KATILACAĞI TARİH : 27.04.2019
    Beyler ben 1 gün önce yani 26.04.2019'da birliğime teslim olabilirmiyim herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
    Birde askerlik şubesindeki memur acemilik süren(1-2.5ay) teslim olduktan sonra belli olcak dedi, içime kuşku düşürdü, tam olarak nerden anlaşılıyor kaç ay acemilik yapacağımız? cevaplar için şimdiden teşekkürler
    Aynısını bende merak ediyorum. 25 i sevk tarihim 27si katılım tarihi. 26sında gitsek katılabilir miyiz ?

• Sahveli kullanıcısına yanıt
    Katılabilirsiniz ama iş kitlerler. Yemekhanede yemek dağıtırken bulabilirsiniz kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 23 Nisan 2019; 13:48:48 >
  • YEDEK SUBAY OLAN ARKADAŞLAR BOY KİLO ORANINDA SIKINTILI OLANINIZ VAR MI MERAK ETTİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sesoo41

Celp Dönemi
    MAYIS 2019
    Eğitim Birliği
    ZH.BRL.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ETİMESGUT / ANKARA
    Celp Grubu
    2
    Esas Birliği
    39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. 3 ÜNCÜ P.TB. 1 İNCİ P.BL. / GÜZELYURT / GÜZELYURT
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    PIYADE
    Evrak Alma Başlangıç
    12/06/2019
    etimesgut hocam benim de
  • Arkadaşlar Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı yedek subaylığı çıktı bana kütahya varsa tanışalım
  • wp linki atar mısınız
  • Konya meram yok mu hiç?
    Ayrıca valizde bulundurmamız gerekenler konusunda birisi beni aydınlatırsa sevinirim.

• Deliyureks55 D kullanıcısına yanıt
    Sistemde 186cm boy 108 kilo olarak girildi, şuan 95im ama sistemdeki değişmedi öyle duruyor yedek subay çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: boostibo

Askerdeki postallara alternatif bot götürebilir miyiz? Yds de güzel botlar var yanımızda götürsek giymemize izin verirler mi? İzin verdiklerini bildiğiniz marka model var mı
    Bilen var mı arkadaşlar

• serokar1 kullanıcısına yanıt
    brom biraz yardımcı olsaydın beee
  • Eyupdmrc1 E kullanıcısına yanıt
    demek ki boy kilo problem olmuyor meslek seçimi etkiliyor sanırım yedek subaylık durumunu
  • serichelli kullanıcısına yanıt
    Hava savunma okulu mu?

• 374. dönemdeki forum 154 sayfa bizim dönemin 34 sayfa, ilginç :D yok mu biyomedikal mühendisi yedek subay (O.o)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Katılabilirsiniz ama iş kitlerler. Yemekhanede yemek dağıtırken bulabilirsiniz kendinizi.
    Yok daha neler artık yemek şirketleri var erkenden gelebilirsiniz arkadaşlar hiçbir sıkıntı olmaz son güne kalırsanız gece 11-12 ye kadar işlemleriniz sürer

• Ugurrovic U kullanıcısına yanıt
    acemilikte aynı yerdeyiz ÖM'den telefon numaranı yollarsan teslim olmadan haberleşebiliriz bir arkadaşla buluşup daha sonra teslim olucaz
  • kaptan ua kullanıcısına yanıt
    Kütahyada erler dağıtıyor yemeği. Komutandan komutana birliklerin yemek durumu değişiyor.

• 374. Dönem asteğmenim. Telefon işini sıkıntı yapmayın tuzlada. Askercell hiç önemli değil. Üstünüzü ve dolabınızı arama yetkileri yok. İçeri girerken dahi sadece var mı diye soruyorlar akıllı telefon için. Yok deseniz arayamazlar yani. Sorunuz olursa sorabilirsiniz şu anda tmh eğitimindeyim müsait oldukça yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.