Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçak gece iniyor şehire . Gece 2 3 de teslim olabilir miyim acemiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursun, kapıda bırakacak halleri yok:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hocam mantık yok diyorlar ya bırakmamlari için sebep yok diye düşündüm empati yapınca 😂

• Son dakika: Yeni askerlik sistemi... Bakan Akar detayları anlattı

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ

Herkesin en uygun zamanda askerlik yapmasını sağlayan bir sistemi umuyorum yakın bir gelecekte yürürlüğe sokmaya çalışacağız. Sosyal boyutu, siyasi boyutu dahil askerlik noktasından baktığınızda neler yapabiliriz, çalışmamızı bitirmek üzereyiz. Öğretmen, hakim, doktor, akademisyen, sporcu gençlerimiz var. Onların meşguliyetlerin dikkate alarak en iyi çözüm ne olabilir diye çalışılıyor. Kısa sürede sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz. Yakın sürede yürürlüğe sokmaya çalışacağız.

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Kaynak lütfen

Edit : Heyecandan internete bakmadan direk kaynak istedim . Aynen doğruymuş hocam yapmış bazı açıklamalar umarım en kısa sürede gelirde silah altında ki ve silah altına alınacak herkesi sevindirecek haberler gelir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 24 Ekim 2018; 12:55:23 >
  • BrednL.triceps kullanıcısına yanıt
    Gelir yakin zaman da seçimden once hallederler ;) bir iki aya cikar.

• cengoo1 C kullanıcısına yanıt
    Bende randevu almadan gittim.
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    hocam geçen gittim randevusuz bakmıyoruz dediler istanbul daki askerlik şubeleri inanılmaz yoğun bedelli işlemlerinden sonra rahatlat diye umuyorum o tarihede randevu aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muğla İl Jandarma 2. Celp Grubu
    05-06.12.2018

WhatsApp.com
    WhatsApp Group Invite
    https://chat.whatsapp.com/BtWaGI8kJQuHdKRzfx8kAM

• cengoo1 C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bizim buradada öyle bedelliler inanılmaz yoğunluk yapmış şubede.
    Ama kapıdaki görevli bana sıra no verdi hemen anlamadı demek istedigimi sanırım.
    İçerdede sırayı beklemeden sordum hemen. Boşuna beklememek için e devlette vermiyordu benim.
    Senin işlem kısa dedi halletti sıradan önce sağolsun.
  • Hocam bir sorum daha var,yanıma yds çalışmak için kitap götüreceğim.ders çalışmak için uygun ortam veya kütüphane var mı?

• Arkadaşlar yaptığınız meslek kısmına üniversiteden mezun olduğum bölümün mesleğini mi yazayım ? Mezun olduğumdan beri çalışmadım daha 4 ay oluyor mezun olalı yoksa mesleği yoktur mu yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Hocam bir sorum daha var,yanıma yds çalışmak için kitap götüreceğim.ders çalışmak için uygun ortam veya kütüphane var mı?
    Ne ortam uygun ne de kütüphane mevcut hocam Zaten emin ol o koşturmada ve ortamda adam akıllı çalışmanın imkanı yok. Acemilikte hiç vaktin olmaz zaten tüm gün uygun adım yürü akşam yorgunluktan direk uyuyacaksın. Ancak acemi birliğine kıyasla usta birliğinde gece nöbetin yoksa akşam yemek içtimasından sonra boş vaktin oluyor. İstersen yatağında kitap okuyabilir veya çalışabilirsin ancak ses gürültü yorgunluk ve kafa olarak motive olabileceğini pek sanmıyorum. Ders kitabından ziyade roman vs götürebilirsin. Ben 3 tane kitap bitirdim bu arada usta birliğimde. Tabi bizde lojman nöbeti vardı, akşam 9 dan sabah 8 e kadar kulübede gece nöbetimiz oluyordu o şekilde sabaha kadar okuyabiliyordum hem uykuyu engelliyordu hem de vakit geçiyordu.

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir açıklama gelir inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Ne ortam uygun ne de kütüphane mevcut hocam Zaten emin ol o koşturmada ve ortamda adam akıllı çalışmanın imkanı yok. Acemilikte hiç vaktin olmaz zaten tüm gün uygun adım yürü akşam yorgunluktan direk uyuyacaksın. Ancak acemi birliğine kıyasla usta birliğinde gece nöbetin yoksa akşam yemek içtimasından sonra boş vaktin oluyor. İstersen yatağında kitap okuyabilir veya çalışabilirsin ancak ses gürültü yorgunluk ve kafa olarak motive olabileceğini pek sanmıyorum. Ders kitabından ziyade roman vs götürebilirsin. Ben 3 tane kitap bitirdim bu arada usta birliğimde. Tabi bizde lojman nöbeti vardı, akşam 9 dan sabah 8 e kadar kulübede gece nöbetimiz oluyordu o şekilde sabaha kadar okuyabiliyordum hem uykuyu engelliyordu hem de vakit geçiyordu.

Alıntıları Göster
    Hadi ya,hayallerim yıkıldı şuan tamda bugün ingilizce ders kitabı sipariş edecektim şuan vazgeçtim.birde acemiye telefon götürmekten vazgeçtim,içerde telefon kartı satıyorlar mı?

• arkadaşlar bu e devletteki askerlik şubesi onayı bekliyor yazısı yeşil olması için illaki şubeye gitmeye gerek var mı

• quote:

Hadi ya,hayallerim yıkıldı şuan tamda bugün ingilizce ders kitabı sipariş edecektim şuan vazgeçtim.birde acemiye telefon götürmekten vazgeçtim,içerde telefon kartı satıyorlar mı?

Alıntıları Göster
    Gitmeden önce bir telefon kartı alın acemilik boyu götürür sizi, yemin töreninde de ailenize söylersiniz gelirken telefonunu getirir ben öyle yapmıştım Ders çalışma işi dediğim gibi, yani hem ortam olarak müsait değil hem de zaman olarak. Biraz kendinize kalan zamanda zaten dinleniyorsunuz o durumda ders çalışayım falan aklınıza gelmez. Ama roman vs götürülebilir dediğim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Gitmeden önce bir telefon kartı alın acemilik boyu götürür sizi, yemin töreninde de ailenize söylersiniz gelirken telefonunu getirir ben öyle yapmıştım Ders çalışma işi dediğim gibi, yani hem ortam olarak müsait değil hem de zaman olarak. Biraz kendinize kalan zamanda zaten dinleniyorsunuz o durumda ders çalışayım falan aklınıza gelmez. Ama roman vs götürülebilir dediğim gibi.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam çok teşekkürler.stephen king romanlarım vardı uzun zamandır okuyamadığım,onlardan götürürüm 2-3 tane artık.birde telefon kartları da kendi içinde ayrılıyor sanırım.askeri telefon kartları sadece askerlik yapılacak yerde bulunuyormuş.sivilde aldığım kart içerde kullanılıyor mu?

• quote:

Tamamdır hocam çok teşekkürler.stephen king romanlarım vardı uzun zamandır okuyamadığım,onlardan götürürüm 2-3 tane artık.birde telefon kartları da kendi içinde ayrılıyor sanırım.askeri telefon kartları sadece askerlik yapılacak yerde bulunuyormuş.sivilde aldığım kart içerde kullanılıyor mu?

Alıntıları Göster
    Dışarıdan alsanız da farketmiyor içeri sokabiliyorsunuz. Ben Türk telekomun 4 TL bakiye yüklü kartını alıp götürmüştüm. Acemi boyunca yetti hatta içinde 1TL falan kaldı bile. Zaten çoğu zaman ailenizi arayıp kapatırsınız onlar sizin aradığınız telefon kulübesini ararlar, böylece telefon kartından bakiye de düşmez.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.