Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim her ikiside Erzincan 59. Topçu Er Eğitim Tugayı çıktı.

Tertiplerime selamlar :)
  • yerler dolu olduğu için acemi birliğimin yeri değişti.ilk defa böyle birşey görüyyorum
  • Merhaba iyi günler. Herkese hayırlı olsun. Benim bir sorum olacaktı. Şimdi bende kısa dönem askerlik yapacağım. Normal askerlik çıkmasına rağmen yine bedelliye başvurma imkanım var mıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevk başvurunu yapmadan şubeye gidip başvurabiliyosun diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba. Ben askerlikte mayıs celbi için başvuru yapmıştım fakat temmuz celbine Ankara polatlı topçu yedek subay olarak sevkim çıkmıştı. Tabi bu arada yüksek lisansımda tezimi veremediğim için ağustos celbini kaçırmak durumunda kalmıştım. Otomatik olarak diğer celbe yani Kasım celbine gideceğimi sanıyordum. Kasım celbi için türkiye.gov.tr den herhangi bir sınıflandırma görünmüyor. Bunun nedeni hakkında bir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadfather -- 23 Ekim 2018; 1:59:44 >
  • dadfather D kullanıcısına yanıt
    Sınıflandırması yapılmış olup herhangi sebepten ötürü ertelenenlerin yeniden sınıflandırması yapılmaz, yani sen yine aynı birlikte aynı sınıfta gideceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 31 ağustostan önce tecilimi bozdurup askerlik işlemlerimi başlattım fakat "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." yazısı ile karşılaşıyorum. Bununla karşılaşan başka birisi var mı?

Lisans mezunuyum, mühendislik fakültesi. Yedek subay sınıflandırma sonucu menüsünden bakıyorum. Askerlik durum belgemde "31/10/2018 tarihine kadar askerlik işlemlerinde bir sakınca yoktur. Sınıf ve Tertibat bekliyor." yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblsk

Arkadaşlar merhaba, 31 ağustostan önce tecilimi bozdurup askerlik işlemlerimi başlattım fakat "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." yazısı ile karşılaşıyorum. Bununla karşılaşan başka birisi var mı?

Lisans mezunuyum, mühendislik fakültesi. Yedek subay sınıflandırma sonucu menüsünden bakıyorum. Askerlik durum belgemde "31/10/2018 tarihine kadar askerlik işlemlerinde bir sakınca yoktur. Sınıf ve Tertibat bekliyor." yazıyor.
    Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve ASAL Sevk Başvurusu kısmından bakın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblsk

Arkadaşlar merhaba, 31 ağustostan önce tecilimi bozdurup askerlik işlemlerimi başlattım fakat "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." yazısı ile karşılaşıyorum. Bununla karşılaşan başka birisi var mı?

Benzer durum benim başıma gelmişti. Mayıs celbi için başvurmuştum daha sonra askerlik durum belgesinde aynı seninkisine benzer mayısa kadar bir süre vermişti fakat bu süre içinde sınıfım açıklanmadı. O tarih geçtikten sonra askerlik durum belgesini sorguladığımda "en yakın askerlik şubesine gidin" şeklinde bir yazıyla karşılaşmaya başladım ve hiçbir yere ekstra başvuru yapmadan sınıflandırmam temmuzda, ağustos celbi olarak açıklandı.
    Sınıflandırmanın bir sonraki celbe sarkmasının nedeni sanırım doluluk oranından kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadfather -- 23 Ekim 2018; 1:58:10 >

• Muco kullanıcısına yanıt
    Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama sayfasında "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." yazıyor.

Yedek Subay ASAL Sevk Başvurusu sayfasında ise "Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." yazıyor.

Askerlik şubesine gittiğimde sevk belgesini e-devlet üzerinden almam gerektiğini söylüyorlar. Bu nasıl bir çelişki anlamadım.
  • dadfather D kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki celp dönemini mi bekleyeceğim? Şuan şoktayım. Bunun için işten ayrıldım. 3 ay boş boş askere almalarını mı bekleyeceğim? Ne kadar saçma bir uygulamaymış bu.

Cevabın için teşekkür ederim. Yarın tekrardan askerlik şubeye gideceğim.
  • mrblsk M kullanıcısına yanıt
    e-devlette göründüğü zaman oradan sülüsünü alabiliyorsun. Yüksek ihtimalle senin sınıflandırman olmamış bir sonraki celbe gideceksin yine de askerlik şubesinden bilgi al.
  • xxF@t@l1TYxx X kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmaz.Sevk başlangıç tarihinde askerliğin başlar.Sevk bitiş tarihi ise sana verilen yol süresinin son günüdür.6 sında mesai bitimine kadar orada olmaya bak.

• isaeryigit İ kullanıcısına yanıt
    Kısa dönemsen cezaevi olmaz

• Ordu il jandarma kısa dönem kimse yok bir ben varım galiba ☺

• selamlar arkadaşlar bende tecilimi yeni bozduruyorum yedek subaylığa başvuru düşünüyorum. Yedek subaylığa çıkan arkadaşlar genellikle hangi bölümden oluyor bir de bu celp dönem tercihini biz mi yapıyoruz onlar mı seçiyor.Endüstri mühendisliğinden mezunum.

şimdiden teşekkür ederim

• cengoo1 C kullanıcısına yanıt
    Yedek subaylık tamamen askeriyenin ihtiyacına göre belirleniyor ama tıp, sağlık lisans bölümü mezunları yüksek ihtimalle oluyorlar. Başvuru yaparken seçebiliryorsun istediğin celbi

• mcnbg M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim şubatta kısmetse gideriz inşallah

• Sevk başvurusunda hata çıkarsa gidin şubeden alın. Ben edevletten alamadım şubeden aldım.
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    randevu almak çok zor 6 kasıma aldım e devlet askerlik şubesi onayı da daha duruyor beklemedeyim şuan inşallah bir sıkıntı çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.