Bildirim
373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (67. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sevk işlemleri için bir süre var o süreye kadar tercihlerinizi değiştirebilirsiniz bu da askere gitmeden 1 ay önce sonuçlar açıklanmadan 18-20 gün önceye tekabül ediyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bildiğim ve deneyimlediğim kadarıyla engel olmaz, olmuyor.
Benim komando hayır, yedek subay evetti. Yedek subay çıktı.
Gözlerim bozuk olduğundan hayır demiştim komandoya, göz bozukluğum için de zaten aile hekimim gerekli bilgiyi girmişti sisteme. -
Alacağınız üç aylık eğitim sonunda asteğmen rütbesi takacaksiniz..
O zamana kadar kursiyer yani yedek subay adayisiniz.
Teşekkürler
Hocam bende Denizli acemi de usta da -
benimde aynı yer.kısa dönem-er -
Bende aynı yerdeyim aralık ayında gideceğim.quote:
Orijinalden alıntı: after1
benimde aynı yer.kısa dönem-er -
Ç.KALE 116 J.EĞT.A.K.LIĞI / ÇANAKKALE 2.celp kısa dönem var mı aynı yer olan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Acemilik eski foca. Ustalik yeni foca. Aynen su an ordayim. 65 gun safak sayiyorum. sizinde ustalik buraya ciktiysa, gecmis olsun. Mumkunse bedelli yapin ama buraya gelmeyin.
uçakla gelsem ordan otobüs var mı otogara gitmek için yoksa sadece taksi mi bir bilginiz var mı -
Görürsünüz hocam askerde mantık olsaydı zaten . Başka illere gideceksiniz. Çok az kişi iskenderunda kalır.
Atatürk havalanina gelirsen metro var 20dk'da otogardaquote:
Orijinalden alıntı: toya
uçakla gelsem ordan otobüs var mı otogara gitmek için yoksa sadece taksi mi bir bilginiz var mı
Yeni havalina gelirsen direkt otogara otobüs olck 1 saaue gelir.
Sabiha gökçen için zor.
Çanakkale 116 çıkanlar sorunuz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum
Ankara-Etimesgut-tankçı birliği yedek subay çıktı arkadaşlar.Aynı yer çıkan varsa tanışalım. -
Benim yedek subay eğitimim yeni foçaya çıktı. Oraya gelen tüm yedek subaylar meslekçi diyorlar doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X