Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.813
Cevap
31
Favori
289.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grup 2 çıkanlar sülüsü ne zaman alacaklar acaba ? Sevke tabi değilsiniz diyor e-devlet üzerinde.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:20:36 >
  • toya T kullanıcısına yanıt
    Üniversiteyi Kırklarelinde okudum.Çok güzel yere çıkmışsınız.İstanbul Otogar'da bir çok firma otobüs kaldırıyor.İstanbul-Kırklareli arası 2,5 saat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir İl jandarma 2.celp beyler

• Yedek subay çıkmasına rağmen çok kararsızım. ankara polatlı topçu füze okulu çıktı. İnternette yazılanlara göre ağır geçiyormuş. vazgeçip bedelliye geçme niyetim çok yüksek, birkaç sorum var;

-asteğmenlik sınavı varmış. 1 aylık eğitimden sonra sınava girip ona göre asteğmenlik veriyorlarmış. sınav çok iyi geçip %10a girsek dahi güvenlik soruşturması var mı? akrabalar arasında siyasi davalılar var. bu engel olur mu?

-net maaşlar ne zaman yatar? bazı kaynaklar 1 sonra bazıları 3 ay sonra diyor.
  • Son jandarma bizler olacakmışız

• hayırlı olsun arkadaşlar. niğde çıkan var mı? sorularınız varsa sorarsınız.
  • hayırlı olsun arkadaşlar. niğde çıkan var mı? sorularınız varsa sorarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burabay52

Ya arkadaslar ben anlamiyorum ya. 9 kisi sinif arkadasiyiz . Insaat muhendisi. Sadece bana uzun cikti. Arkadaslarima kisa cikti. La en dusuk gano bende 3.08 digerleri hep benden yuksek boy kilo desen oyle asiri kilolu arkadaslar da yok. Nasil cikmadi anlamis degilim
    Biz de 4 kişi başvurduk inşaat mühendisi sadece 1 arkadaşa çıktı inanılır gibi değil, ihtimali yüksek görüyorduk
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Evet 67 kaldı

• özel üni burssuz mimarlık mezunuyum. ortalama da 2.70 küsür. bana yedek subay çıktı :)
  • Acemi : DAĞ, KOMD.OKL. VE EĞİTİM MERKEZ K.LIĞI / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTA

Usta : 2 NCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.EMN. VE MHF.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA

Herkese hayırlı olsun şimdiden

• Eser. kullanıcısına yanıt
    Niğde il jandarma. Usta da orası. Bilgi verebilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantomm

Hocam benim acemi bornova/izmir 57.topçu tugay

Detaylı bilgi verebilirmisiniz her konuda?

Alıntıları Göster
    Biz gittiğimizde uzun bir aradan sonra ilk defa acemi asker almıştı bornova. Daha doğrusu 4 yıl aradan sonra ilk defa diyeyim. Tugay’ın içinde ayrı olarak hava savunma taburu vardı bizleri yaklaşık 300 kişi diyelim, orada misafir etmişlerdi. 1.kat komple biz 369 kdlere tahsis etmişlerdi. Üst katlarda ise taburun usta askerleri kalıyordu. Yemin töreni için yürüyüş eğitimi, selam dur, esas duruş vs genel askerlik eğitimi gördük 21 gün boyunca. Yemekleri ise idare eder diyeyim, ayrı olarak özel kantinde mevcut. Genel olarak sıkıntısız geçti diyebilirim. Acemilik genel anlamda kısa sürdüğü için hiçbirşey anlamıyorsunuz zaten, bir bakmışsınız yemin töreni günü gelmiş çatmış. :)

• huseyin12345 H kullanıcısına yanıt
    Gaziemir'de sürücü eğitimi de verilebilir ancak Alaşehir er eğitim birliği. Yani çok büyük ihtimalle usta birliğinde acemi askerlerin eğitimleriyle uğraşacaksın. Diğer bir ihtimal Alaşehir'deki oto bölüğünde sürücü olursun. Tabi ihtiyaca göre görevin değişebilir.
  • Etimesgut tank yedek subayı için branş 167 hangi tankı ifade ediyor bilen var mı? Internette herhangi bir bilgi yok bu konu hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Biz gittiğimizde uzun bir aradan sonra ilk defa acemi asker almıştı bornova. Daha doğrusu 4 yıl aradan sonra ilk defa diyeyim. Tugay’ın içinde ayrı olarak hava savunma taburu vardı bizleri yaklaşık 300 kişi diyelim, orada misafir etmişlerdi. 1.kat komple biz 369 kdlere tahsis etmişlerdi. Üst katlarda ise taburun usta askerleri kalıyordu. Yemin töreni için yürüyüş eğitimi, selam dur, esas duruş vs genel askerlik eğitimi gördük 21 gün boyunca. Yemekleri ise idare eder diyeyim, ayrı olarak özel kantinde mevcut. Genel olarak sıkıntısız geçti diyebilirim. Acemilik genel anlamda kısa sürdüğü için hiçbirşey anlamıyorsunuz zaten, bir bakmışsınız yemin töreni günü gelmiş çatmış. :)

Alıntıları Göster
    Hocam sıcak su duş imkanı her gün var mı? Bu en önemlisi.

Komutanlar sert mi?

Benim usta birlikte bornova/izmir

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven63

Yedek subay çıkmasına rağmen çok kararsızım. ankara polatlı topçu füze okulu çıktı. İnternette yazılanlara göre ağır geçiyormuş. vazgeçip bedelliye geçme niyetim çok yüksek, birkaç sorum var;

-asteğmenlik sınavı varmış. 1 aylık eğitimden sonra sınava girip ona göre asteğmenlik veriyorlarmış. sınav çok iyi geçip %10a girsek dahi güvenlik soruşturması var mı? akrabalar arasında siyasi davalılar var. bu engel olur mu?

-net maaşlar ne zaman yatar? bazı kaynaklar 1 sonra bazıları 3 ay sonra diyor.
    Eğer hali hazırda işin varsa bedelli git.kaldı ki işin olsa bile asteğmen olarak 5 bine yakın maaş alacaksın.

9 ay boyunca yatıyor maaşın.yerinde güzel.

Bana izmir kısa çıktı.ankara uzun olsa koşa koşa giderdim açıkcası.

• NİĞDE İL JANDARMA 2. DÖNEM WHATSAPP GRUBU

• Arkadaşlar benim yerim açıklandı 1 kasımda teslim olmam gerekiyor sevk işleminide e devlet üzerinden tamamladım onayladım yani mesaj geldi 3 ila 5 gün içerisinde yol iaşe bedeliniz yatacaktır diye.

Şimdi asıl sorum onay verdikten sonra yani sevk belgemi onayladıkdan sonra

Bedelli başvurusu yapabilir miyim şuan ? Hakkım yandı mı ?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.