Şimdi Ara

3700+ yardımcı olacak kimse yokmu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki sitemi 228 fsb üstüne çıkaramadım ht yi 4x düsürdüm
    sebebleri ne ler olabilir
    benim tahminim
    1-power (delux marka kasayla geldi!)
    (ha diyer powerla daha üstlere cıkmıstım fakat su anda aldıgım s pi den daha yüksek sonuçlar veriyodu aralarında 100-150 mhz vardı fakat su anda s pi daha ii)
    evet cevaplarınızı bekliyorum yardım edin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman86 -- 26 Haziran 2006; 16:06:50 >

• 5,5 saat boyunca sizlerden cevap bekledim ama galiba anlayan kimse çıkmadı yinede tşk ederim...
  • ram timinglerini kontrol et,ramlerinin chip ini bilmediğimden bişey diyemiycem ama default timinglerini manuel olarak gir biostan,,anakartını daha önce kullanmadım ama fsb enhance açık unutmuş olabilirsin,sata ları agp hızını sabitlemiyor olabilir agp hızını 67mhz yapmayı dene..tabi power ın aşırı dandik olması da muhtemel olabilir..bu arada ben bu işten hiç anlamam
  • ram timingleri üzerinde yazdı sekilde yani 3-4-4-8 bu deyerler ddr500 için pcı ve pcı ex sabitledim voltaj vermeden 2500 kadar çıkıyor zaten voltaj versemde 2500 üzeri çıkaramadım (fsb enhance ne onu bilmiyom )
    eyer board dansa board u deyistirmeyi düsünüyorum board tavsiyeside yaparsanız sevinirim(alırken o/c potansiyelinin sınırlı oldugunu biliyordum ama bukadar kısıtlı olcanı zannetmiyodum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman86 -- 26 Haziran 2006; 21:26:38 >
  • fsb yi 229 ve üstüne cıkardıgım zaman bios ekranını geçiyor ve kalıyo acılmıyo evet yardımlarınızı bekliyorum...
  • power supply ı değiştir en başta asus un o kartı çok stabil olmasına rağmen biraz tuhaftır ama senin dediğin kadar da değil bence sen ramleri çekebileceğin en alt sınıra çek sonra ufak ayarlarla fsb arttır daha sonra bi takılma limitin olacak orada 0.25 cpu ya voltaj ver bu sırada diğer ayarlar auto da kalsın bi tek ram en altta bi de ht 4x ;bunlardan sonra bence görebileceğin sınır 2700 mhz felandır eğer anakart tavsiyesi de istersen epox 9npa+ ultra tavsiye ederim parasını sonuna kadar hak ediyor
  • ramler zaten ddr400 de bıraktım yani orjinal hali ama ramler zaten ddr500 yani ramden yapcanı düsünmüyorum cünkü ramler daha 228-229 civarı çalıstı yani 250 rahat görmesi lazım diye düsünüyorum
    voltaj 229 da takılıp kaldıgı zaman voltajı sırayla 1,45 e kadar yükselttlm fakat yine bise deyismedi.
    ramleri 333 e alıncada bise farketmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman86 -- 27 Haziran 2006; 11:22:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.