Şimdi Ara

370 puanım var yardımmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 370 puanım var ilerde bilgisayar mühendisi olmak istyorum .İstanbul sultangazide oturuyorum tavsiyelerinizi bekliyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiGbO_y -- 10 Temmuz 2014; 15:34:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BiGbO_y

370 puanım var ilerde bilgisayar mühendisi olmak istyorum .İstanbul sultangazide oturuyorum tavsiyelerinizi bekliyorummm
    Puanın sanırım Anadolu Lisesine yetmiyor. O puanla kaliteli güzel bir Anadolu Teknik veya Anadolu Meslek lisesine bilişim bölümüne gidebilirsin. İlk sene meslek dersi olmayacak 10. sınıftan itibaren başlayacak meslek dersleri. Yani 3 sene meslek dersi alacaksın ve bir temelin olmuş olacak. Üniversite'de pek sıkıntı çekmezsin o yüzden. Fakat staj falan yapacağın için 12. sınıfta YGS ve LYS'ye pek çalışma vakti bulamayabilirsin o yüzden son sene mutlaka dershaneye gitmeni öneririm. Bende Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyorum, 10.sınıfa geçtim. AML Bilişime nakil olacağım bu yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Şırnaktahalayçeker -- 12 Temmuz 2014; 6:22:26 >

• Hocam dershandeki hocalar da öyle diyor bi anadolu lisesi var bi onu yazacam 381 puan çıkarsa artık giderim ama senin dediğin gibi yapıcan anadolu meslek yazıcam gerçekten bilişimde çok iyiyim iyi olmasan sağlık yazardım puanım yetiyor ama doktor veya sağlık ile ilgili şeyler beni sıkıyor ama tek sıkıntıımmmm puanları çok düşük gitsem diyorum en az benim puanımım bi 40 puan altında biyere ancak yazık mı olur puana korkuyorum ??
  • S.a ben anadolu teknik lisesi 11. Sinifa gectim cok guzel bir bolum gitmeni tavsiye ederim bu bolumde hem anadolu liselerinin gordugu dersleri goruyorsun hemde ekstra meslek dersi goruyorsun 12. Siniftada staj yok 12. Sinifta yapacagin staji 10. Ve 11. Sinifin yaz tatillerinde yapiyosun 12. Siniftada staj olmadigi icin universite sinavlarina rahat bir sekilde hazirlaniyorsun gitmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 12. sınıfta staj var diye biliyordum. Eğer yoksa muhteşem olur. Umarım son sene staj olmaz rahat rahat çalışırım çok sevindim şuan
  • Teknik ve Anadolu Teknik Liselerinde Staj 11. sınıf bittiği yaz 1 ay olarak yapılır. 12. Sınıfta haftanın 3 günü staja giden grup düz meslek liseleridir(Endüstri Meslek, meslek vs.). Teknik lise bilişim mezunuyum belirteyim :)
  • Büyük ihtimal Anadolu Meslek'lerde de durum aynıdır. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deil hocam bu sene butun staj kanunlari deisti 10 ve 11. Sinif yazlari 20 ser is gunu olarak yapiliyo 12. Sinifta ise atlere staj yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nthows kullanıcısına yanıt
    peki hangi daldaydın tavsiye edermisin o dalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiGbO_y

peki hangi daldaydın tavsiye edermisin o dalı

"Teknik lise bilişim mezunuyum belirteyim :)"

yazmıştım okumamışsın galiba :) Ederim tabi meraklısına, ben bitirdikten sonra alakasız bir bölüm okuyorum ayrı ama kişinin kendine kalmış nerden bilebilirim senin yeteneklerini ve isteklerini dimi ? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.