merhaba arkadaslar. ben 3 günlük 3660 kullanıcısıyım. sizlere birkac sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim. 1- telefona java oyunları yükledigimde bazı oyunlar cok kücük boyutlarda calısıyo bunlar tam ekran yapılıyomu ? 2- birde nicq diye bi program yükledim ama sürekli gprs baglantınızı kontrol edin diyo. telefonun bütün ayarlarını arianın web sitesinden yaptım ama yinede baglanmıyo acaba 3650 ile 3660 ın gprs ayarları farklımı? simdilik sorularım bu kadar ama illaki ilerde baska sorularımda olur :) yardım eden etmeyen tüm arkadaslara simdiden tesekkürler. kalın sağlıcakla...
hayır ikisi de aynı program ayarlarına ve şebeke ayarlarındandır o
@aymak tamamda dostum program ayarında falan baglanmayla ilgili herhangi bi ayar yok. yani anlamadım bende bi türlü. baktım olmuyo ariayı arayıp konusucam.
oyunlar 6100 (yane 30 serisimi 40 serisimi ne oluuyo) onlarindir o yuzden kuccuk ekran! bende uyuz olduydum... ama 60 serisinin oyunlarini indirirsen (misal doom) fistiiik...
e565, dostum doom dedin de aklıma geldi, ben onuda oynayamıyorum. onu oynaya bilmem icin extra bisey falanmı yapmam gerekiyo. bide allah askına bana tavla oyunu falan varsa elinizde calısan yollarmısınız? nerden tavla indirdiysem calısmadı sinir oldum. sistem hatası veriyo. acaba benmi yanlıs yapıyorum simdiden tesekkürler mailim: cyruschimera@yahoo.com
cyrus kardesh! doom'u kurmak emek istiyo bikac adimda kuruyosun! indirdigin klasor icinden 8-9 tane(yanilmiyosam) dosya cikiyo..bunlari read me'yi okuyarak sirayla tek tek yolluyon telefona! tek tek siraylanda kuruyon... en sonunda mmc'de calisabilmesi icin bi crack dosyasi war onuda kuruyosun ve baslıyon oynamaya... ----------------- baya guzel bi oyun ama oyunu bitirmeye dogru kusuyosun....ve oyun sessiz en kotu yani bu!