Şimdi Ara

362. Dönem [Şubat 2016] Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.524
Cevap
15
Favori
98.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizinki kisa donemmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    ben mayıs ayı için gideceğim hocam da, yedek subaylık istiyorum. olmazsa kısa dönem
  • benım ptt kart daha gelmedi kısa dönem yeri belli olan var mı ? takip ettigim bir sitede 3 gün kaldı sonuçlar öğlene doğru açıklanacak yazıyor
  • Arkadaşlar yoklama kaçağı cezası geldi şubatta askere gidicem bu nasıl iş karar 26 ağustosta alınmış..ne yapmam gerekiyor bilen anlayan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

Merak ettiğim şu:

1. Birliklerde yatakhaneler ranzalı mı?

2. Herkesin yatağı belli mi? Kapışmaca mı olacak?

Ranzali ve herkesin yatagi dolabı belli oyle kapismaca olmayacak ve kalabaliksiniz o kadar solim foruma bakip az kisiyiz demeyin sizden sonra ki 2 celp az gelecek emin olun :)

• umut4422 U kullanıcısına yanıt
    Yoklama kaçağı bile olsan üni mezunıysan kolundan tutup askere götürmek yok..şubeye git mayıs celbinde askersin..
    Birde sakin olmanı öneririm ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: interlude

Yoklama kaçağı bile olsan üni mezunıysan kolundan tutup askere götürmek yok..şubeye git mayıs celbinde askersin..

interlute kardeş 18 ocak olmasına rağmen ptt kartımın gelmemesi normal mi yoksa geç mi kaldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: interlude

Hocam zaten askerim ben 22 ocakta yerim belli oluyor.ona ragmen geldi

• meta02525 M kullanıcısına yanıt
    Benimde gelmedi sıkıntı olmaz daha vakit var.ben ptt'yi arayıp adıma kart basılmış mı diye öğrendim

@umut4422
    Başvurduğun tarihle tecil bitiş tarihi arasında fark vardır o zaman..

• interlude kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam cevaplara.birliğe zamanında teslim olursam yarıya yarıya düşermiş.hemen şimdi ödersem 3/4 ünü ödermişim vs vs gibi seçenekler var

Bende yoklama kaçağı cezası aldım ama bana teblig edilmedi..ev adresine mi ulaştırdılar cezayı.

• interlude kullanıcısına yanıt
    17-18 temmuz iki gece oteldeyken iki gece sabaha karşıda jandarma geldi.elime kağıt verdiler dönünce şubeye git diye.formasyon aldığım için otomatik tecil olur die düşünmüştüm olmamış neyse gittim tecil ettirdim ordaki memur ne cezadan ne başka bişeyden bahsetti hatta yok dedi ceza üzerindeb düşürttüm dedi.sonra 3-4 kasım gibitecili bozup askere başvurdum şubat celbi için.şimdide eve geldi bu sabah tebligat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut4422 -- 18 Ocak 2016; 14:18:19 >
    Yoklama kaçağıyken yakalanmışsın sonra şubeye gitsen bile aradaki o sürenin cezasını kesmişler..bende otelde yakalandım şubeye gittim cezan var dediler ama ödeme talep etmediler..evede henüz birşey gelmedi bakalım hayırlısı :)

formasyonda kursiyer olarak geciyor bende yıldız teknıkten alıyorum ıns bıtecek
  • hercu_merc H kullanıcısına yanıt
    Sen ne için başvuru yaptın erken sevk mi istedin? Doldurduğun dilekçede mayıs 2016 mı yazıyordu?

• EVET ARKADAŞLAR SON DÜZLÜĞE GİRDİK İNŞALLAH HERKEZ İSTEDİĞİ YERE GİDER CUMA GÜNÜ FORUM SCR SHOOTLARLA COŞACAK İNŞ.
  • SİTE ADMİNLERİNE!

ARKADAŞLAR ESKİ ÜYE OLMAMA RAĞMEN SİTEYE KAÇ HAFTADIR GİRİŞ YAPAMIYORUM MECBUR YENİDEN ÜYE OLDUM ONDA DA GİREMEDİM!

BU PROBLEMİNİ BİR AN ÖNCE ÇÖZÜN RİCA EDİYORUM ÇÖZÜN...

Ben de uzun istedim ama bakalım inşallah çıkar...
  • Orgun işletme mezununa asteklik cikar mi acaba

• İl ptt şubesine 16 ocak cumartesi günü gelmiş PTT KART fakat bugün pazartesi oldu yine getirmediler. Bu saçmalık da neyin nesi?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.