Şimdi Ara

3610qm vs 2670qm vs 3720qm ? hangisi oyunlarda iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3610qm in 3720qm den sadece 0.3ghz eksik olması mıdır tek farkı ?

oyunlarda 0.3ghz ne kadar fark yapar ? 250 TL ( 3610qm ile 3720qm farkı )' ye değermi ?

• oyunlarda işlemciye değil ekran kartına bakacaksınınız,yazdığınız işlemciler arasında ciddi manada fark göremezsiniz oyunlarda,bu farkı ekran kartı performansı oluşturur.monster mi alacaksınız?ivy bridge olsun tabiki yeni sistem ama dediğim gibi bunların yerine kart seçeneği koyup sormalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Nisan 2012; 17:24:51 >
  • 3610qm testlerde amd nin fx8150'sinden daha iyi sonuçlar verdiğini biliyorum. 0.3 ghz önemli değil, oyunlarda bunun farkını görmek zor. Olsa olsa 1-2 fps fark vardır. Bunun için 250 tl daha fazla vermek... 3610qm iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ruby_

3610qm testlerde amd nin fx8150'sinden daha iyi sonuçlar verdiğini biliyorum. 0.3 ghz önemli değil, oyunlarda bunun farkını görmek zor. Olsa olsa 1-2 fps fark vardır. Bunun için 250 tl daha fazla vermek... 3610qm iyi

aynen ya bende aşaşırdım nasıl olurda 8150 den fazla performans gösterir .. bu demektir ki i5 2500k ya eşit gibi birşey .. ? bu nasıl olur şaşkınım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

oyunlarda işlemciye değil ekran kartına bakacaksınınız,yazdığınız işlemciler arasında ciddi manada fark göremezsiniz oyunlarda,bu farkı ekran kartı performansı oluşturur.monster mi alacaksınız?ivy bridge olsun tabiki yeni sistem ama dediğim gibi bunların yerine kart seçeneği koyup sormalısınız.

2GB GDDR3 nVIDIA® GeForce® GT 650M 128-Bit DX11

e.kartını başka seçenek seçemiyorum malesef yok zaten :) işlemci seçebiliyorum .. onu da 3610qm seçicem :) sağol yorumun bilgilendirmen için

• 650m bulunan modeli güzel ucuzda 650m basit bir kart değil gtx 560m ile aynı seviyede karttır alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmustu

quote:

3610qm testlerde amd nin fx8150'sinden daha iyi sonuçlar verdiğini biliyorum. 0.3 ghz önemli değil, oyunlarda bunun farkını görmek zor. Olsa olsa 1-2 fps fark vardır. Bunun için 250 tl daha fazla vermek... 3610qm iyi

aynen ya bende aşaşırdım nasıl olurda 8150 den fazla performans gösterir .. bu demektir ki i5 2500k ya eşit gibi birşey .. ? bu nasıl olur şaşkınım :D

amd fx serisi rezalet bu yüzden. intel'in ivy bridge dizüstü işlemcileri amd'nin en yeni serisindeki en güçlü işlemcilerden birini geçiyor. Şaka gibi dimi? fx hayal kırıklılığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: canmustu

quote:

amd fx serisi rezalet bu yüzden. intel'in ivy bridge dizüstü işlemcileri amd'nin en yeni serisindeki en güçlü işlemcilerden birini geçiyor. Şaka gibi dimi? fx hayal kırıklılığı

Onlar ancak 8 çekirdekli işlemcimiz var diye milleti kandırırlar. İşlemciye bi bakarsın fosssss.

• ram sekmesinde en üstteki ram ile 2x4gb 1600mhz cl9 ramlerin arasında... ( 1333 den 1600mhz e geçmek dışında ) marka olarak da corsair olacak .. fark olur mu ? gereksiz midir ? yoksa 130 TL ye değer mi ? değmez heralde :/ ?
  • değer
  • sorumu sormadan cevabını buldum bu forumu seviyorum dv67110et 3610qm aldım benim kart gt630m am hiç takmıyorum çünki oyun işleri bana göre değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.