Şimdi Ara

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.455
Cevap
90
Favori
476.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz ne ara gittik geldik la 361. kd günde 8 saat nöbet tuttum bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Arkadaşlar 16 kasım 2015 te asteğmen adayı olarak eğirdirde başladım şuan görevimdeyim izinler ve mazeret izni dahil kaç gün önce çıkıyoruz bilgisi olan varmı 24+15 diye biliyorum bir değişiklik varmı

Hocam bende eğirdir 361. dönemin 24 günizin cıkıyor 12 mazeret oda tabur kkomutanımazeret izni verirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynsdrn kullanıcısına yanıt
    Personel şube ile görüşün. Asteğmenlerin yıllık izni 30 gün, mazeret de piyade ve meslek sınıfına göre değişiyor. Piyadenin 6, meslekçinin 11 gün.

• hayırlı cumalar. Bende 365. dönem askerim yedek kısa belli değil daha. size sorum şu olacak ben sigortalı olarak bir yerde çalışıyorum ve askerlik kağıdımda 28/10/2016 ya kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor. diyelimki ben 3 kasımda gidecem askere benim sigortam 28/10 da mı bitecek yoksa 3 kasımda mı ? yardımcı olursanız sevinirim ona göre işten ayrılacam bir gün bir gündür dimi
  • Geçen sene bugünlerde yerlerimiz belli olmuştu vay be cidden zaman su gibi akıp geçiyor,askerden döneli 6 ay olmuş ayrıca.Askerde zaman öyle geçmiyor tam tersine dışarıda öyle hızlı geçiyor ki ...
  • Değerini bilin askerliğin bir daha öyle bir şansa sahip olamayacaksınız. 361 amasya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU

İL J.K.LIĞI/KARAMAN / KARAMAN / KARAMAN

s.a. nasil gecti askerlik. bana da orasi ciktida bilgi verirsen sevinirim

• mesuteyc M kullanıcısına yanıt
    Sana ilk tavsiyem Kastamonu soğuktur kesinlikle birkaç tane içlik götür orada verilenler kalitesiz.

Eğitim olur hergün günler çabuk geçer,3 defa atış yaptım onun dışında teorik bilgi verirler vs.

Ps langırt lig tv falan var akşamları güzel vakit geçirebilirsiniz.

2 kere gece eğitimi olur.

Eğitimler bazen anfi de olur ısıtıcıyı açarlar ders esnasında uyursun

Kafeterya var 1 tane yemekleri beğenmezsen oraya gidersin.

Şansın varsa 9.bölüğe düşersin sıcak su avantajı var, diğer bölüklerde 5 dakika içinde işini görmen lazım.

Hasta falan olursan revire git istirahat falan alma şansın var.Ama sen yine de hasta olmamaya gayret et.

İnternet Cafe var ama Google bile birkaç dakika da girer.

Merkezde sılam asker pazarı var sahibi Erdem Gülşen oradan malzeme temin edebilirsiniz yada telefonun falan varsa emanet bırakırsın.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar başka sormak istediğin şey olrsa buralardayım

Edit :Bu anlattıklarım 2.tabur için geçerli 1.tabur da aşağı yukarı böyledir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 22 Ekim 2016; 2:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Sana ilk tavsiyem Kastamonu soğuktur kesinlikle birkaç tane içlik götür orada verilenler kalitesiz.

Eğitim olur hergün günler çabuk geçer,3 defa atış yaptım onun dışında teorik bilgi verirler vs.

Ps langırt lig tv falan var akşamları güzel vakit geçirebilirsiniz.

2 kere gece eğitimi olur.

Eğitimler bazen anfi de olur ısıtıcıyı açarlar ders esnasında uyursun

Kafeterya var 1 tane yemekleri beğenmezsen oraya gidersin.

Şansın varsa 9.bölüğe düşersin sıcak su avantajı var, diğer bölüklerde 5 dakika içinde işini görmen lazım.

Hasta falan olursan revire git istirahat falan alma şansın var.Ama sen yine de hasta olmamaya gayret et.

İnternet Cafe var ama Google bile birkaç dakika da girer.

Merkezde sılam asker pazarı var sahibi Erdem Gülşen oradan malzeme temin edebilirsiniz yada telefonun falan varsa emanet bırakırsın.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar başka sormak istediğin şey olrsa buralardayım

Edit :Bu anlattıklarım 2.tabur için geçerli 1.tabur da aşağı yukarı böyledir sanırım

karaman oldugunu soylemedimmi ya :) kastamonuyu hic farktmemistim ben. karaman jandarma benim. acemi ve usta orasi.

• mesuteyc M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben karaman merkezde yapmadım merkez nasıl bilmiyorum Ermenek ceza evi karakolunda yaptım.
    Ama devrelerimle oradayken görüşürdük Karaman rahat diyorlardı genelde

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

• Samsun 15.piyade er eğitim tugayı'na gidecekler var mıdır? Bi ses versinler bakalım. Bide acemilik dönemini bu birlikten tamamlayanlar yol gösterici olurlarsa çok şahane olurdu.
  • MertBycall M kullanıcısına yanıt
    hocam bu Adana Tedarik Bölge Başkanlığı adananın neresinde acaba? bir de neler yaptınız askerliğiniz boyunca?
  • Arkadaşlar merhaba.

361. dönem polatlı topçu birliğinde meslekçi asteğmen olarak acemilik yapan sizleri buldum. inşallah yanlış kişileri eklememişimdir.

merak ettiğim tek konu var. Sizin döneminizde meslekçi kurası çekiminde olan yerler nereler ve kaç adet vardı?
  • $ Doğan Güneş

• Geçen sene bugün 3 kasımdı ve akşam askerlik için otobüse binecektim. Hayatımın en kötü günleriydi diyebilirim. Şükürler olsun bitirdik. Darısı gidecek olan arkadaşların başına.
  • Merhaba arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun. Ben de tecili bozdurup gitmeyi düşünüyorum. Benim bileğimde eskiden kalma ufak kırık var, tam olarak iyileşmedi ara sıra ağrıyor. Tecil ederken muayene olduğumda "ASKERLİĞE ELVERİŞLİ, KOMANDO OLAMAZ" raporu çıkmıştı. Şınav falan çekip zorlarsam sıkıntı olabilir. Bu durumlarda bana tolerans gösterirler mi ne dersiniz?
  • emfore kullanıcısına yanıt
    spor yok cogu yerde :)
  • emfore kullanıcısına yanıt
    kardeşim cogu yerde spor yok ama ben sporu olan sansız tayfadandım.. kendini güzel bir göreve attırırsan sıkıntı olmaz sporla alakan olmaz... baktın hiç bişe olmadı sporda var komutanla konuşup sevk alırsın gataya spordan muaf ettirmeye bak saglıgını etkiliyorsa raporunu alırsın.. kalıcı hasarın yoksa zaten gidene kadar toplarsın sağlıgına duruma göre hareket edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 22 Kasım 2016; 1:12:40 >
  • teşekkürler cevaplar için
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.