Şimdi Ara

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.456
Cevap
90
Favori
471.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Askerligini yapmis,yapmakta olan abilerim,yasitlarim cevaplarsa sevinirim. Uluslararasi lojistik lisans mezunuyum. Sizce yedek subaylik mi yoksa kisa donem erlik mi ? Kimin nereye dusecegi kura ile belirleniyor ya,yedek subaylarin yerleri de kurayla mi belirleniyor yoksa kuraya dahil edilmeden direk ihtiyac nerde varsa oraya mi gonderiliyor ? Yorumlariniz kisa ve yedek subaylik tercihimde bana ışık tutacak. Müsait zmanlarinizda sorularimi cevaplar,tecrüblerinizi ve görüşlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIITheExorcismIII


    quote:

    Orijinalden alıntı: IIITheExorcismIII

    Eğitim Birliği:ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM. ZH.BRL.OKL. ÖĞR. VE KURS TB. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA
    Celp Grubu: 1
    Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: YEDEK SUBAY
    Sınıf: TANK
    Sevk Başlangıç:12/11/2015
    Sevk Bitiş :13/11/2015



    Vay be ne heyecanla yerlerin aciklanmasini bekliyorduk. Zaman ne cabuk gecmis yarilamisiz

    Hocam hangi bölumden mezun oldunuz ?. Askerlige basvururken yedek subaylik secenegini isaretlemis miydiniz ? Son olarak sizce yedek subaylik mi er olmak mi ? Yasayan.biri olarak tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Şimdi nereye gideceğini bilsen yedek subaylık başvurusu yap diyeceğim. Kıbrıs'ta kısa dönem yaptım, komutan olarak gelenler o kadar rahatlardı ki. Ama bu şans, tutar Doğu'ya da gidebilirsin. Bunları göz önünde bulundur.

    Kısa dönem hızlı geçiyor. Ordayken zaman dursa da geçiyor işte. Ben çıkarken benden önce başlamış bize komutanlık yapmış asteğmenlere "sizin askerliğiniz çok hadi bize eyvallah" diyerek gitmiştim. Bunları göz önünde bulundur kendin tart.
    Zaten senin seçimine çok dikkat ettiklerini de düşünmüyorum. Seçmeyip olanlar, seçip olamayanlar çoğunluk =)
  • yuemef kullanıcısına yanıt
    Şans işi hocam. Dogudaki 15 il haric bi yere duseceksin deseler 1 dk dusunmem secerim astekligi ama kismet iste bu isler dediginiz gibi. Kibristaki astekler ne kadar maas aliyordu,bilginiz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarsa $101

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    iyi günler @dark67. bende ağustos kısa donem olarak gidicem ve yerim"ŞEHİT KR.PLT.ÜTĞM. GÜRCAN ULUCAN MEYDANI BRL.K.LIĞI / ANKARA ALTINDAĞ / ANKARA " ne internette ne de haritalarda bir adres yer bulamadım. ankarada altındağda tam olarak açık adresi yeri neresidir burasının. yardımcı olursan çok sevinirim.
  • hesaplarınızı kontrol edin arkadaşlar 29 temmuzda hesaba para yatmış

    Not : 361 KD/ B için söylüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman11 -- 1 Ağustos 2016; 9:14:58 >
  • Arkadaşlar ben 316/B grubuydum benim maaş ve yol parası yatmamış ziraat mobilden baktıgımda herhangi bir hareketlilik yok benim gibi parası yatmayan varmı paralar ptt mi yatıcak yoksa ?
  • Benim de herhangi bilgim yok. Zaten sanki hesabım da kapatılmış gibi görünüyor. Kartı taktığımda maaş aldığım hesap görünmüyor. Parası yatan arkadaşlar bilgilendirebilir ise daha sağlıklı olur aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, millet 3 ay önce bitirmiş gitmiş evine. İş bulan bulmuş, evlenen evlenmiş, gerisi de tatil yapıyordur. Biz hala hudutta karakolu bekliyoz. 361. dönem, uzun dönem, $=70 =D
  • Sa beyler yarın kasımda gidebilmek için müracaatın son günü mu. Yazılanları okuma fırsatım olmadı idare edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarsa 38 başka da yok
  • Merhaba arkadaşlar. Kısmet olursa bende kasım 2016'da askerim. Uzun dönem yapmak istiyorum. Kasım 2015'de uzun dönem yapanlar usta birliklerini nelerde yapıyor? çatışma bölgelerine giden var mıdır uzun dönem ?

    Herkese hayırlı tezkereler..
  • Arkadaşlar 16 kasım 2015 te asteğmen adayı olarak eğirdirde başladım şuan görevimdeyim izinler ve mazeret izni dahil kaç gün önce çıkıyoruz bilgisi olan varmı 24+15 diye biliyorum bir değişiklik varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dydnlee

    Arkadaşlar 16 kasım 2015 te asteğmen adayı olarak eğirdirde başladım şuan görevimdeyim izinler ve mazeret izni dahil kaç gün önce çıkıyoruz bilgisi olan varmı 24+15 diye biliyorum bir değişiklik varmı

    Hayirli teskereler

    Yedek subaylik tercih edecek arkadaslar icin tavsiyen varmi subay olun yada kisa donem secin ne gibi arti ve eksilero bar egitim kosullar dahami zor biraz bilgi verirsen gidecek arkadaslar icin iyi olur maas durumu vs nasildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaş olarak iyi doğuda olursanız hudut tazminatıda ekleniyor ve 5 bin civarı maaş alıyorsunuz sıkıntılı durumlarda var sıkıntısız durumlarda o gideceğin yer göre değişiklik gösterir.Yapacağın iş doğudaysan nizamiye kantin veya karakol komutanı olarak yaparsın yani genelde böyle araziye çıkman dediğim gibi gideceğin yere göre değişir eğitim zor eğirdirdeysen fakat biz kış yaptık çok daha zordu herşey.Kimse şuanda zor veya kolay diyemez sonuçta komutan oluyorsun belirli sorumlulukların oluyor.Bu sorumlulukları ben aşarım sorun olduğunda çözüme yönelik fikir üretirim diyenlerin yapabileceği iş.Fakar biraz çekingen ve herşeyi kafaya takabilen kişilerdensen uzun dönem yapamassın.Çünkü lafı hertürlü yersin üstünden bişekilde.Önemli olan kafaya takmadan denilen işi düzeltmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dydnlee D kullanıcısına yanıt
    24+15 değil. Piyadeninkisi 30+6, meslekçinin ise 30+11'di. Mazeret izinleri amirine bağlı. İstemezse kullanamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dydnlee D kullanıcısına yanıt
    Tazminatsız asteğmen maaşı ne kadar oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    3500 civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Kardeş merhaba. Benim yerimde 2015 Kasım celbine, hem acemi hem de usta birliģi olarak, Izmir İl Jandarma olarak cıkmıştı. Ancak ben tekrar tecil ettirdim, 2016 Kasim icin tekrar tecilimi bozdum Kasimda bildigim kadariyla yine ayni yer olacak, degismeyecek. Izmir il jandarma da ayni birlik olarak gorunuyor olmasi, dagitimda il içersinde farkli yere verilmesi anlamina mi geliyor? Sizde nasil oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.