Şimdi Ara

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.455
Cevap
90
Favori
476.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden hepinize hayırlı tezkereler arkadaşlar. Birkaç sayfa önce Kıbrıs ile ilgili genel bir bilgilendirme yapmıştım. Bir arkadaş daha yapmış. Kıbrıs' ta işiniz tamamen şansa kalmıştır. Rahat olun kışın gece haricinde üşümeyeceksiniz.

28. Tümen Kıbrıs' ın Paşaköy mevkiindedir. Fakat 28. Tümene bağlı başka mevkiilerde birçok birlik var.

Ercan Havaalanına indiğinizde inzibat kapısından geçip üst kata çıkacaksınız. Burada birliklerden komutanlar gelip size falanca tabur, filanca alay diye seslenecekler. Birliklerinizden gelen araçlar ile birliklerinize gideceksiniz. Üst kata çıktığınız andan itibaren geçmiş olsun artık oradan çıkamazsınız.

Çarşı izinlerinde ben genelde Gazimağusa' ya gidiyordum. Lefkoşa gibi asker kaynamıyor Gazimağusa. Çarşı izinlerinde Lefkoşa sırf asker dolu oluyor. Eğer askeri malzeme almayacaksanız zamanınızı Lefkoşa' da öldürmeyin derim. Çarşı izinleri için Girne veya Mağusa' yı tercih edin. Eğer askeri malzeme alacaksanız (don, atlet vs) Lefkoşa da adını unuttuğum bir pasaj var o pasajda sırf asker malzemesi satılıyor. Zaten kime sorsanız söyler.

Çarşı izninizde Gazimağusa'ya giderseniz Doğu Akdeniz Üniversitesinin bahçesinde kamuflajlarınızı yıkatabileceğiniz küçük bir çamaşırhane var. Sabah gittiğinizde teslim ediyorsunuz akşam çarşı izniniz bitmeye yakın kurutulmuş şekilde teslim alıyorsunuz. Mis gibi oluyor. Normalde kamuflajınızı çarşıya çıkarmanız yasak ama çıkaranlar oluyordu göz yumuyorlardı. Ayrıca yine üniversitenin bahçesinde güzel bir internet cafe var. Hafiften nezih bir yerde yemek isterseniz Gazimağusa' da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde Califorian restoran&cafe yi tavsiye ederim. Buranın 100 metre yanında büyük bir Lemar market var, Lemar için Kıbrıs' ın Migrosu diyebiliriz. Taksicilere söylerseniz her yeri bilirler zaten Kıbrıs küçük bir yer. Genelde sizi çarşıya götüren otobüsler sizi üniversitenin orada indiriyor. Üniversiteden Lemar market, califorian cafe ye yürümek 25 dk sürer. Durumunuz varsa yürümenizi tavsiye etmem ciddi vakit kaybı oluyor. Kaybolmanızın imkanı yok çünkü bu saydığım yerler aynı cadde üzerinde (İsmet İnönü blv. google maps ten bakabilirsiniz). Ayrıca buraların hemen karşısında roberts coffee, gloria jeans coffee, nike, adidas, reebok, koton, levis, converse vb mağazalar var. Kıyafet falan almak isterseniz buralardan alabilirsiniz.

https://store.donanimhaber.com/ad/a0/65/ada06519ff1059b9e1b64b424fa653d7.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectchoic3 -- 24 Ekim 2015; 2:51:16 >

• the.answer kullanıcısına yanıt
    Çok şükür bi tane etimesgut buldum kardeşim acemilik de ustalık da orası benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sevk belgesinde katılım tarihi 4 Kasım mı yazıyor sizde de? Sevk belgesini almadan önceki bilgilendirme sayfasında Sevk bitişi 5 Kasım yazıyordu ama sevk belgesinde yazan tarih geçerli diyorlar kafam karıştı. 4 Kasımda mı teslim olmam gerekiyor? bazı arkadaşlar 5 Kasımda teslim olacağız yazmışlar. Ben niye 1 gün erken katılıyorum saçma değil mi?

• ozdmr_mhmt O kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam Araştırdım ama elle tutulur bir bilgiye rastlayamadım maalesef,Çok gizemli bir yere benziyor Ayrıca aynı yere giden kişiler olarak irtibat halin de olmakta fayda var..
    Bir hiç.
  • Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun herkese şimdiden. Nihayet belli oldu. Şimdi sıra aralığı beklemekte.

eğitim birliği: kastamonu 5.j.eğt.a.k.lığı/kastamonu / kastamonu / kastamonu
    esas birliği: adana j.blg.k.lığı/adana / adana / adana

Evet arkadaşlar, özellikle adana için meraktayım. Bilenlerden tavsiye ve görüş alabilirim.

Orijinalden alıntı: yamac.emre

Acemi Birlik Izmir narlidere sihhiye
    asil birlik ankara mamak baris gucu kimler vardi..?

Çok var bu şekilde:)

Sıhhıye ; Savas sirasinda arka cephede yaralanan askerlerin yaralarini tedavi etmek icin egitim alan askerlerdir. Savas olmadigi surece revir de gorev yaparlar. Fakat orayi pek dikkate almayin size mesleginiz ne diye soracaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Acemi birliği Manisa, usta birliği Denizli 11. Motorlu Piyade Tugayı olan varsa rahatlıkla iletişime geçebilir. Geçen yıl oralarda yaptım askerliğimi.

Hocam acemi bkm balıkesir usta 11 İNCİ MOT.P.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. 1 İNCİ 155/24,5 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ nasıl bi yer bilen eden giden var mı ?

• Aralikta Kutahya'ya gidiyorum hayirlisiyla. Usta birligi yazmiyor, herhalde orada dagitim yapilacak.

Orijinalden alıntı: serkan190519

1.ordu Komutanlığı muhafiz bölügü ne iş yapar?

Nobet tutar

kasım çelebi

ayetler

ne diyorsun olm sen

Kısa dönemler yaygara koparmış. Bırakın olm saçma sapan konuşmayı. Gidin ve gelin efendi gibi işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 24 Ekim 2015; 7:22:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.