Şimdi Ara

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.455
Cevap
90
Favori
476.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lpark

quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Orijinalden alıntı: lpark

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Acemi : İzmir gaziemir
    Usta birliği : Ankara - polatlı

Kısa dönem er

var mı aynı yere düşen beylerrrrrrrr

Kardeş Bnmde izmir gazi emir yd.sb.

Kardesim bulamicam heralde diyordum ama buldum neyseki

Benim usta izmir gaziemir. Senin durum ne ?

Kardeşim bnm acemi yaw. Uzun dönem cikti, senin ustaymis.

Anladim dostum. Hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Josef11

Arkadas Isparta egirdir dag komando tugay komutanligi Yedek Subaylari nerede ara ara cikmiyor kasim 1.grup

Benim hocam. Egirdir dağ komando yedek subay arkadaslar whatsapp grubumuz var pm atın.

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları

• Edizcem E kullanıcısına yanıt
    Sevindim harbiden uygun olursa beraber gidebiliriz
    Dediğin gibi güzel diye bahsediliyor kötü olarak (her yerde olduğu gibi) kalabalıklık olması ve soğuk hava imiş. Ben soğuk olması dışında pek dert etmiyorum gibi.

Benim sevk tarihi 5'i. Ya senin?

Orijinalden alıntı: yasaksevdam10

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

quote:

quote:

Kısa dönemde herkesin bildiği gibi izinler 12 gündür ancak şunu öğrenmek istiyorum dağıtım izni de bu 12 güne dahilmi yoksa o ayrımı

Dahil kardeşim.
    Herkese hayırlı teskereler, 357 olarak geçen sene aynı yollardan geçtik.

Sen kasimin kacinda teslim oldun yol iznin kaç gündü birde ne zaman bitti askerlik cevaplarsan çok iyi olur kardeşim hani izin kullandinmi

Ben B grubu gittim ama A grubu gidenlerin sevk başlangıcı 4 Kasım, teslim tarihi 6 sı yazıyordu. Yolun 2 günse 7 si yazar.
    Çıkacağın gün mayıs 4 tür. İzin kullanmazsan 12 +1 gün yol 21 nisanda çıkarsın. Yolun 2 günse 20 sinde.

Hocam son bişey daha. Benim sevk başlangıcı 02kasim bitişi ise 05 Kasım. Fakat katılma tarihi 04 Kasım diyor bende düşünmeden ayin 4 üne bileti kestim bile inşallah doğru yapmışım birde geçen yılki dönemde son 7 Kasım demişsin bu yıl en son 5 Kasım oluyor izin kullanmazsam 21 Nisan değilde 19 veya 18 nisan mı olur çok karıştı kusura bakma

4 ü yada 5 inde katılman çıkışını etkilemez. 1 gün fazla askerlik yapmış olursun.
    İzmir'e 2 gün yol vermiş ama usta birliğin Ankara sanırım. Oraya da dönüş için 2 gün yol izni verirlerse 18 inda çıkarsın, 1 gün verirlerse 19 unda.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• devour194 D kullanıcısına yanıt
    Seninle de aynıyız. Hayırlı tezkereler.

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Sevindim harbiden uygun olursa beraber gidebiliriz
    Dediğin gibi güzel diye bahsediliyor kötü olarak (her yerde olduğu gibi) kalabalıklık olması ve soğuk hava imiş. Ben soğuk olması dışında pek dert etmiyorum gibi.

Benim sevk tarihi 5'i. Ya senin?

Harbiden bende cok sevindim kardesim. Bende 5 inde gidecegim. Hatta beraber gidelim. Adanada ne tarafta oturmaktasin. Ben suan ziyapasadayim, buralara yakinsan gorusebiliriz hatta

• Mak.Müh.Emre kullanıcısına yanıt
    Adas sana neresi cikti cok merak ettim kisa uzun ?

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kısa dönemde herkesin bildiği gibi izinler 12 gündür ancak şunu öğrenmek istiyorum dağıtım izni de bu 12 güne dahilmi yoksa o ayrımı

Dahil kardeşim.
    Herkese hayırlı teskereler, 357 olarak geçen sene aynı yollardan geçtik.

Sen kasimin kacinda teslim oldun yol iznin kaç gündü birde ne zaman bitti askerlik cevaplarsan çok iyi olur kardeşim hani izin kullandinmi

Ben B grubu gittim ama A grubu gidenlerin sevk başlangıcı 4 Kasım, teslim tarihi 6 sı yazıyordu. Yolun 2 günse 7 si yazar.
    Çıkacağın gün mayıs 4 tür. İzin kullanmazsan 12 +1 gün yol 21 nisanda çıkarsın. Yolun 2 günse 20 sinde.

Hocam son bişey daha. Benim sevk başlangıcı 02kasim bitişi ise 05 Kasım. Fakat katılma tarihi 04 Kasım diyor bende düşünmeden ayin 4 üne bileti kestim bile inşallah doğru yapmışım birde geçen yılki dönemde son 7 Kasım demişsin bu yıl en son 5 Kasım oluyor izin kullanmazsam 21 Nisan değilde 19 veya 18 nisan mı olur çok karıştı kusura bakma

4 ü yada 5 inde katılman çıkışını etkilemez. 1 gün fazla askerlik yapmış olursun.
    İzmir'e 2 gün yol vermiş ama usta birliğin Ankara sanırım. Oraya da dönüş için 2 gün yol izni verirlerse 18 inda çıkarsın, 1 gün verirlerse 19 unda.

Bir günü yedirmem onlara madem 5inde teslim olmam gerekiyorsa girer bi yerde konaklarim Teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: rapstar_bg

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Acemi : İzmir gaziemir
    Usta birliği : Ankara - polatlı

Kısa dönem er

var mı aynı yere düşen beylerrrrrrrr

izmir gaziemir yedek subay

Bnmde ayni yer kardeşim, hic kimse yok neredeyse gaziemir e giden.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • Meslek kurasına tabi Yedek subay çıktım.
    Resimdeki yer var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKaya52 -- 23 Ekim 2015; 22:14:51 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben Yeşilevler-İsmetpaşa'dayım. Beraber gidebiliriz bir birimize yoldaş oluruz. Manisaya giden başka birileri varsa toplanıp gidelim daha eğlenceli olur. Birbirimizle haberleşelim alınacak yapılacak şeyleri düşünür paslaşırız

aynı yere çıkan arkadaşlar özel mesaj atsınlar. haberleşelim.

Ben Yeşilevler-İsmetpaşa'dayım. Beraber gidebiliriz bir birimize yoldaş oluruz. Manisaya giden başka birileri varsa toplanıp gidelim daha eğlenceli olur. Birbirimizle haberleşelim alınacak yapılacak şeyleri düşünür paslaşırız

Manisa bitli piyade yolcusuyuz :D

Valla kardesim ilk sayfadan itibaren bakiyorum baska düşen yok. Tabikide beraber gidelim hiç olmassa birlige girdigimizdeki ilk anlik şoku, eşit düzeyde paylaşiriz. Bir hareket ederiz. Zorlukları beraber gögüsleriz. gitmeden görüşelim kardesim sanada uyarsa ?

• quake_9 Q kullanıcısına yanıt
    ankjara mamak

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Valla kardesim ilk sayfadan itibaren bakiyorum baska düşen yok. Tabikide beraber gidelim hiç olmassa birlige girdigimizdeki ilk anlik şoku, eşit düzeyde paylaşiriz. Bir hareket ederiz. Zorlukları beraber gögüsleriz. gitmeden görüşelim kardesim sanada uyarsa ?

Bende varim adana dan :D

• cedric90 C kullanıcısına yanıt
    acemi benim samsun kardeşim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.