Şimdi Ara

361. dönem (Kasım 2015) Kısa Dönem,Uzun Dönem ve Yedek subay aday adayları (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.455
Cevap
90
Favori
476.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasaksevdam10

Kısa dönemde herkesin bildiği gibi izinler 12 gündür ancak şunu öğrenmek istiyorum dağıtım izni de bu 12 güne dahilmi yoksa o ayrımı

Dahil kardeşim.
    Herkese hayırlı teskereler, 357 olarak geçen sene aynı yollardan geçtik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Eğitim birliğimiz aynı kardeş, bilgin varmı araştıma yaptın mı hiç acaba?

Eğitim Birliği TE.MÜC.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A. / ISPARTA MERKEZ / ISPARTA

Esas Birliği DAĞ, KOMD.OKL. VE EĞİTİM MERKEZ K.LIĞI / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Kısa dönemde herkesin bildiği gibi izinler 12 gündür ancak şunu öğrenmek istiyorum dağıtım izni de bu 12 güne dahilmi yoksa o ayrımı

Dahil kardeşim.

Sen kasimin kacinda teslim oldun yol iznin kaç gündü birde ne zaman bitti askerlik cevaplarsan çok iyi olur kardeşim hani izin kullandinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sınıf: JANDARMA
    Celp Grubu: 2

Esas birliği adını araştırdım Gazinolar müdürlüğü olarak geçiyor. Ben harici kimsede bu birliğin adını görmedim. Burayı bilen gören haberi olan varsa alıntıyla cevaplarsa sevinirim.
    Herkese hayırlı teskereler dilerim.

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Ben önce manisa sonra esas birlik olarak gaziemir'e gidiyorum bakım sınıfındayım sen de aynı durumda mısın?

Kardesim bende ayni sekil once manisa / alasehir sonrada izmir / gaziemir. Bende sihhiye sinifindayim. Senindemi bu sekilde ?

Birde Adanadan misin sen ?

• Acemi: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK

Usta: 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ TOP.A. 3 ÜNCÜ TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / MAGOSA

Aynı usta birliğine gidecek arkadaşlarla haberleşelim :)

quote:

quote:

Dahil kardeşim.

Sen kasimin kacinda teslim oldun yol iznin kaç gündü birde ne zaman bitti askerlik cevaplarsan çok iyi olur kardeşim hani izin kullandinmi

Ben B grubu gittim ama A grubu gidenlerin sevk başlangıcı 4 Kasım, teslim tarihi 6 sı yazıyordu. Yolun 2 günse 7 si yazar.
    Çıkacağın gün mayıs 4 tür. İzin kullanmazsan 12 +1 gün yol 21 nisanda çıkarsın. Yolun 2 günse 20 sinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• Edizcem E kullanıcısına yanıt
    Eğitim Birliği ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI AS.İZ. VE TRF.EĞT.TB. / MANİSA ALAŞEHİR / MANİSA
    Celp Grubu1
    Esas BirliğiULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BL. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR
    SınıfBAKIM

Evet Adana'dan gideceğim.

Bu yerler hakkında bilgi alabildin mi acaba? Çok bilgi yok, genel olarak rahatsın diyorlar ama bilemedim.
    Kılıç Kınından Çıkmadıkça İt Sürüsü Dağılmaz
    II.Mahmud Han
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

sizlerdeki heyecanı ancak benim gibi askerliğini tamamlayanlar bilebilir. hepinizin yolu açık olsun şimdiden. 8.mknz. pidaye tugay komutanlığı/ tekirdağ çıkan varsa iletişime geçsin benimle bilgi verebilirim. zamanında bende çok aramıştım nedir neresidir diye çok bilgi yoktu internette

Bilgi verir misiniz 8. Mknz lojistik hizmet takimi usta birligim herhangi bir bilgi bulamadim

Tekirdag hakkinda bilgisi olan var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnilKrts -- 23 Ekim 2015; 21:56:54 >

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Eğitim Birliği ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI AS.İZ. VE TRF.EĞT.TB. / MANİSA ALAŞEHİR / MANİSA
    Celp Grubu1
    Esas BirliğiULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BL. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR
    SınıfBAKIM

Evet Adana'dan gideceğim.

Bu yerler hakkında bilgi alabildin mi acaba? Çok bilgi yok, genel olarak rahatsın diyorlar ama bilemedim.

Alla ala kardes istesen ayarlanmaz bende Adanadan gidecegim. Acemide ustada ayni, sadece siniflar farkli. Bilgi alabildim sayilir iyi yerler iki yerde kotu yorum gormedim, duymadim henuz..

quote:

quote:

quote:

Dahil kardeşim.

Ben B grubu gittim ama A grubu gidenlerin sevk başlangıcı 4 Kasım, teslim tarihi 6 sı yazıyordu. Yolun 2 günse 7 si yazar.
    Çıkacağın gün mayıs 4 tür. İzin kullanmazsan 12 +1 gün yol 21 nisanda çıkarsın. Yolun 2 günse 20 sinde.

Hocam son bişey daha. Benim sevk başlangıcı 02kasim bitişi ise 05 Kasım. Fakat katılma tarihi 04 Kasım diyor bende düşünmeden ayin 4 üne bileti kestim bile inşallah doğru yapmışım birde geçen yılki dönemde son 7 Kasım demişsin bu yıl en son 5 Kasım oluyor izin kullanmazsam 21 Nisan değilde 19 veya 18 nisan mı olur çok karıştı kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: rapstar_bg

Acemi benim kardeşim usta belli değil

Anladim dostum. Peki acemi ne kadar yapacaksin ? Orda denk gelebiliriz. Benim 21 gun sanirim sonra ordayim.

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Orijinalden alıntı: lpark

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Acemi : İzmir gaziemir
    Usta birliği : Ankara - polatlı

Kısa dönem er

var mı aynı yere düşen beylerrrrrrrr

Kardeş Bnmde izmir gazi emir yd.sb.

Kardesim bulamicam heralde diyordum ama buldum neyseki

Benim usta izmir gaziemir. Senin durum ne ?

Kardeşim bnm acemi yaw. Uzun dönem cikti, senin ustaymis.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK

• iyi aksamlar arkadaşlar
    acemilik-samsun ustalık-afyonkarahisar cıkan var mı?
    sınıf-piyade
    1.grup
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.