Şimdi Ara

3600 TL ACER 27' 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
8
Favori
20.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör

Arkadaşlar maalesef ürünün bilgilerini güncellemişler. Full HD yazıyor açıklamalarında wqhd silmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet görünüşe göre geldiği gibi geri gidecek o zaman cihaz. Emeğe yazık resmen.

• ecopol E kullanıcısına yanıt

iptal ettim, haber verdiğiniz için teşekkürler. Bir sürü uğraş olacaktı

• Maaalesef kaçırdım. Acaba stok kaç adetti? 10 tane filan stok koydularsa sırf sıcak fırsatlar twitter hesabını takip edenler 10 dakikada bitirmiştir gibime geliyor. Öte yandan bu fiyata 27", 165 Hz, 1440p, 1ms monitör satılabileceğini pek aklım almıyor. Panel cinsi ne acaba? "Arka aydınlatma teknolojisi: LED" yazıyor ama internette pek sağlıklı bir bilgi bulamadım.

EDİT: Monitör WQHD değil Full HD çıktı.

EDİT 2: Ne monitörmüş kardeşim, kimse satın alanlara FHD mi WQHD mi geleceğini kesin bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 2 Ocak 2023; 12:56:50 >
  • Ben de iptal ettim

• Ben de iptal ettim arkadaşlar. Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir süreliğine de olsa heyecan kattı. Çeşitli forumlarda bu ürüne açılan onlarca konu var :) hayal bile olsa güzeldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AMAZON: merhabalar efendim, nasılsınız iyi misiniz, umarım iyisinizdir, sizi mağdur etmemek için satın alma esnasında başlıkta hangi özellikler yazıyorsa o model yani 2560*1440 çözünürlüklü model size kargolanacaktır.

TRENDYOL: kardeş başlıkta sistemsel bir hata oluşmuş bu yüzden full hd model kargolanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 2 Ocak 2023; 11:7:37 >
  • Mesafeli satış sözleşmesinde ürün kodu yazıyor ve şuan gözükenden farklı. Ayrıca çözünürlük vs de yazıyor. Sanmam 2k diye fhd gönderebileceklerini. İptal yer mi, o mümkün ama.

• Linke bakıyorum 1080, konuya bakıyorum 2k. Dedim ne oluyor :) Son sayfada gördüm mevzuyu.

Biradere monitör alacağım fırsat yakalarsanız benide hayrına etiketlermisiniz. 😂

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt

Sitede ki ekran değişmiş. Fakat dediğiniz gibi mesafeli satış sözleşmesindeki ne ise ürün odur diye düşünüyorum. Yoksa biz alıcılar olarak haksızlık yapılan taraf konumuna düşmüş oluyoruz. Sonra uğraş dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 2 Ocak 2023; 11:57:53 >
  • İptal etmeyin arkadaşlar mesafeli satış sözleşmesinde ürün özellikleri 2k yazıyor. Ya 2k gönderecekler, ya da kendileri iptal edecekler.

• tRoya06 kullanıcısına yanıt

Ben de böyle düşünüyorum. Oldu da fhd gönderdiler, kapıda bakıp, kutuda fhd yazıyorsa teslim almamak lazım.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

link atabilir misiniz

• Ben bekleyeceğim, en fazla onlar iki kere kargo parası Ödemiş olurlar, kalkıp kargoya iade etmek çok ta büyük bir zahmet değil, denemeye değer.

• tRoya06 kullanıcısına yanıt

Evet biz bunu aldık 2 ayrı model numarasıda yok burada tek ve doğru model yazıyor.3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör 

3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör

• şu arkadaş inceleme yapmış nekadr doğru ne kadar yanlış bilemiyorum . ama donanımsal 144 hz olduğunu söylüyor. panalinin acer olamadığını bahsediyor.

3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming MonitörAdem Helvacıyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join Bu monitör üreticileri bizimle egleniğ :))) PHILIPS markasında yaşanan 144 diye sattıklarının 60hz çıkması rezilliği sonucu bakın bunda ne çıktı :))) Neyse detaylar az sonraaaaaaaaaaaa :))))))))
    https://www.youtube.com/watch?v=6TfBs1mL3Nw
  • fearuq kullanıcısına yanıt

O model RG271P tamamen farklı IPS panel.

Zaten 1080p gelirse işimiz ona düşecek.3600 TL ACER 27" 165Hz 1ms Curved Gaming Monitör 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Ocak 2023; 12:22:42 >
  • Ben de iptal etmedim bakalım 2k gönderecekler mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.