Şimdi Ara

3600 gün ile tazminat alabilir yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    3600 gün ile tazminat alabilir yazısını sgk'dan alarak çalıştığım işyerine verdim. Bunu yapmamın sebebi ise iki aydır eşimden uzakta yaşamam ve çalıştığım şirketin elinde imkanı olmasına rağmen eşimin görev yaptığı ile beni göndermiyor olmasıydı. Şirketim kurumsal mağazacılık alanında faaliyet gösyeriyor ve Türkiye'deki mağaza sayısı da binlerle ifade ediliyor.

    Konuya tekrar dönecek olursak ben tazminat alabilir yazısını verdikten sonra işyerim benimle anlaşma yolunu tercih ederek transfer isteğimi gerçekleştireceğini ve bunun için de tatafıma iki gün içinde cevap alacağımı belirttiler. Ancak bir haftadır sorgulamama rağmen hala net bir cevap alabilmiş değilim.

    Tazminat alabilir yazısı elimde. Sorum şu ki, şirket tazminat vermemek için üçkağıt yapabilir mi.. Şu durumda söz konusu yazı hala elimde iken beni yasal olarak çıkarabilir mi... Çünkü şirketin beni oyaladığını düşünmeye başladım. Bir de şöyle bir ihtimal var isteğimin gerçekleşmesi durumunda taşınma işlemlerimin hallolması için avans yıllık izin vereceklerini belirttiler. Bu yıl ki yıllık izin haklarımın tamamını kullandım çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam şirketin ismini de yaz, ben sinirlendim okurken.Sövecem küfürler doğru yere gitsin.
    3600 den tazminatı alırken bir sebep göstermene gerek yok.Sen 3600 den tazminat almak istedikten sonra kimse seni engelleyemez.İsterse seni şirketin CEO'su yapacam desin.Bir tarafımın kenarı şirket üç kuruş para vermemek için fırıldaklık peşinde koşuyor.Ne yaparsa yapsın o tazminatı mecbur verecek kaçarı yok rahat ol.
  • Noter kanalıyla şirkete tebligat gönder. İşe gitmene gerek kalmaz, tazminatını hesabına yatırmaları gerekli, yatırmazlarsa iş mahkemesine dava açar fazlasıyla alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.