< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
3600 extrem overclock için soğutucu (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaos_3492
Ramler yüksek değilde çirkin durmuşSensin çikin
En performanslı hali bu şekilde. Fan aşağıdan yukarıya doğru da kurulabilir. Ramleri göstmek amaçsa egzozsu normal öndeki üstü egzoz yapada bilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğutucu çirkin değil müdür egzos fanla arası çok açık kalmış çirkin durmuş yani.
Birde XIGMATEK WINDPOWER PRO buldum o nasıl almışken ışıldaklı olsun diyom
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Soğutucu çirkin değil müdür egzos fanla arası çok açık kalmış çirkin durmuş yani.
Birde XIGMATEK WINDPOWER PRO buldum o nasıl almışken ışıldaklı olsun diyomoraya 3. bır fan yerlestırebılıyorsun. o sebeble acıklık mevcut.
extra 2 derecenın peşindeysen aparat mevcut.
ışık mışık benı pek bağlayan konular değil. ondan pek ılgılenmıyorum acıkcası
-
Yani şuan aslında stok fan yetiyor 4.1 1.15v ayarlı tam yük 75 derece almışken diyorum görünümü de olsun
Argb li bildiğin varmı sıvı soğutmanın değerlerini versin yeter bana
XIGMATEK WINDPOWER PRO Nasıldır acaba
Fp kralı
p45 anakartla dibine kadar oc ile kullandığım 120 watt canavar x5450 mi dizginledi 65w 3600 e neler yapmaz
forumda overclock ve soğutma bölümünde ryzen 5 2600 ile kullanan da vardı
ürünün yorumunda 3700x ile kullanan da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 12 Ekim 2020; 16:49:10 >
-
-
Görünümü RGB olsada 300 lira olsa sıkıntı değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: acura07Ramlerin üzerini tam kapatıyor.
Ramler çok yüksek değilse değmiyor.
Benim circual balistix ramler arasına neredeyse parmak giriyor.
Alıntıları Gösterabi sanki ters takmıssın sen sogutucu blogunu :d banamı ole geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: clarq26abi sanki ters takmıssın sen sogutucu blogunu :d banamı ole geliyor
Alıntıları GösterSensin ters
Egzoz a doğru. Diğer şekilde hava içerde kalır sıkışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Evet gençler uzun araştırmalar sonucuundaaa 😁 bugün gittim windpower pro yu aldım vatandan 485 liracık cebimden 35 lira çıkmış oldu hemde görüntüsü çok cezbedici şuan 4.4ghz 1.32v yaptım r20 yi 71 derece ile tamamlandı fanlari elle ayarladım 1530 rpm kadar çıktılar ama ses yok kısacası bayağı mutlu oldum şuan 😁😁
iyi günlerdekullan hocam masallah guzel duruyor
-
Sağol istediğimi verdi tipide güzel 🤸🏋️
quote:
Evet gençler uzun araştırmalar sonucuundaaa 😁 bugün gittim windpower pro yu aldım vatandan 485 liracık cebimden 35 lira çıkmış oldu hemde görüntüsü çok cezbedici şuan 4.4ghz 1.32v yaptım r20 yi 71 derece ile tamamlandı fanlari elle ayarladım 1530 rpm kadar çıktılar ama ses yok kısacası bayağı mutlu oldum şuan 😁😁
Ho.. Işıklı mışıklı beni cezbetmez.
Bi aidata64 bide prime94 testi ssi bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarın akşam yaparım mevcutta aidata var prime94 gereksiz yük diye biliyorum
Valla ışıksız oldummu da benim içime sinmiyor pek zamanında yapamadıklarımı şimdi yapmaya çalışıyorum 😁😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 14 Ekim 2020; 17:24:52 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X